Ακρόαση από την ομάδα χορού Anema

 dance audition2

Η Ομάδα Χορού ΑΝΕΜΑ, με έδρα την Αθήνα, αναζητά χορεύτριες/@ για ακρόαση για τις επερχόμενες παραγωγές της σεζόν 2024-2025.

Προσκαλούνται επαγγελματίες χορεύτριες/@ που αυτοπροσδιορίζονται ως Female και Non binary, ηλικίας μεταξύ 24 και 35 ετών. Οι χορεύτριες και τ@ χορευτ@ πρέπει να έχουν προηγούμενη σκηνική εμπειρία, άριστη τεχνική και δεξιότητες partnering. Επιπλέον, πρέπει να είναι διαθέσιμες/@ κατά τους καλοκαιρινούς μήνες του 2024 και συγκεκριμένες χρονικές περιόδους από τον Οκτώβριο έως τον Δεκέμβριο. Οι ακριβείς ημερομηνίες θα ανακοινωθούν απευθείας στις/@ επιλεγμένες/@ υποψήφιες/@.
By invitation only.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 29 Μαρτίου 2024
Περισσότερες λεπτομέρειες για την ακρόαση, θα συμπεριληφθούν στην πρόσκληση.
Ημερομηνίες ακρόασης: 20 & 21 Απριλίου 2024

Οι/Τ@ χορεύτριες/@ που δεν κατοικούν στην Ελλάδα θα πρέπει να σημειώσουν ότι το ταξίδι και η διαμονή θα διευθετηθούν με δικά τους έξοδα.
Οι/Τ@ υποψήφιες/@ που θα επιλεγούν θα κληθούν να μάθουν μέσω ενός βίντεο μια κινησιολογική φράση της χορογράφου και να στείλουν ένα νέο βίντεο κατά τη δεύτερη φάση της ακρόασης. Οι/Τ@ επιλεγμένες/@ χορεύτριες/@ μετά τη 2η φάση θα προσκληθούν σε οντισιόν αυτοπροσώπως στην Αθήνα.
Οι/Τ@ υποψήφιες/@ θα προσκληθούν στην ακρόαση αυτοπροσώπως μέσω email το αργότερο μέχρι τις 8 Απριλίου 2024.
Για να κάνετε αίτηση, στείλτε τα ακόλουθα στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Βίντεο (YouTube ή σύνδεσμος Vimeo. Παρακαλούμε όχι dropbox, wetransfer ή άλλα, έως 3 λεπτά)
CV
Μία φωτογραφία

 

Read 906 times Last modified on Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2024 22:19

Follow Us