Δύο αίθουσες 70τ.μ & 100τ.μ στο Μεταξουργείο διατίθενται για πρόβες, σεμινάρια κ.α.

01

Το Τεχνουργείο είναι ένας πολύ-χώρος παραστατικών τεχνών και εναλλακτικής άθλησης στον Αγ.Παύλο στο Μεταξουργείο, εκεί που κάποτε ήταν η καλλιτεχνική γειτονιά του κέντρου της Αθήνας.

Δημιουργήθηκε και συντηρείται από την αγάπη και την βαθύτερη ανάγκη μας να στεγάσουμε τις ιδέες μας, να δημιουργήσουμε ένα όμορφο κλίμα με ιδανικές εργασιακές συνθήκες, να αλληλεπιδράσουμε με ανθρώπους δημιουργώντας μια γλυκιά κοινότητα όπου όλ@ θα εκφραζόμαστε ελεύθερα, μέσα σε έναν όμορφο και φιλόξενο χώρο ο οποίος αγκαλιάζει καλλιτεχνικές και αθλητικές δράσεις.

Το Τεχνουργείο διαθέτει δύο αίθουσες οι οποίες μπορούν να φιλοξενήσουν πρόβες χορού, θεάτρου, μαθήματα, εργαστήρια, σεμινάρια, παρουσιάσεις, προβολές ταινιών.

11

Πιο αναλυτικά...

→ Ο χώρος Α είναι 140 τ.μ με αίθουσα 70 τ.μ που διαθέτει ξύλινο πάτωμα χορού καλυμμένο με ειδικό τάπητα, υπολογιστή, ηχοσύστημα, wifi, έχει ύψος 5,5 μέτρα και ειδική υποδομή για τον εξοπλισμό των εναέριων ακροβατικών, στρώματα, αποδυτήρια 10 τ.μ, τουαλέτες με ντούζ, κουζίνα και καθιστικό. Στον ίδιο χώρο υπάρχει ένα πατάρι με εμβαδό 70 τ.μ, με αίθουσα 45 τ.μ με πάτωμα από αντιολισθιτικό και αντικραδασμικό τάπητα, και ύψος 2,65 μέτρα, τουαλέτα, αποδυτήρια 20 τ.μ και μπαλκόνι.

06a

→ Ο χώρος Β είναι 100 τ.μ με ύψος 2,65 μέτρα που διαθέτει ηχοσύστημα, wifi, προτζέκτορα και οθόνη προβολής, σπαστές καρέκλες, τουαλέτα, κουζινάκι. Είναι κυρίως χώρος για θεατρικές πρόβες, εργαστήρια/σεμινάρια, παραστάσεις μικρής κλίμακας, κινηματογραφικές προβολές, καλλιτεχνικές συναντήσεις κ.α

09

→ Και οι δύο χώροι μοιράζονται μια κατάφυτη αυλή 90τ.μ. με μυρωδιές από γιασεμί και αγιόκλιμα η οποία διαθέτει έπιπλα κήπου και προορίζεται για τους καπνιστές και για χαλαρές συνευρέσεις μετά τα μαθήματα ή θερινές προβολές ταινιών.

→ Εύκολη προσβασιμότητα, 4 λεπτά περπάτημα από το μετρό Μεταξουργείο ή Σταθμός Λαρίσης, κόκκινη γραμμή.

texnourgeio logo wide

Ψαρών 63, Μεταξουργείο (πλησίον σταθμό μετρό Μεταξουργείο ή σταθμό Λαρίσης)
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επικοινωνία
Facebook page: www.facebook.com/Texnourgeio
Instagram: www.instagram.com/texnourgeio/
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Read 931 times Last modified on Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2023 21:37

Follow Us