Ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχών 14ο Dance Days Chania

dance days chania 2024

Το διεθνές φεστιβάλ σύγχρονου χορού DANCE DAYS CHANIA σας προσκαλεί να υποβάλετε τις προτάσεις σας για συμμετοχή με παράσταση ή/και σεμινάριο για την 14η διοργάνωση του. Το φεστιβάλ μέσα από τις ενότητές του, στοχεύει στην ανάδειξη διαφορετικών χορογραφικών και δημιουργικών προσεγγίσεων της σύγχρονης χορευτικής σκηνής, στην ισότιμη διάθεση χώρου σε δημιουργούς, στην ενίσχυση των ερευνητικών πρακτικών και στις καλλιτεχνικές ανταλλαγές.

Υποβολή πρότασης παράσταση/σεμινάριο
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας http://dancedays.gr/ και συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής με παράσταση ή/και σεμινάριο. Στη συνέχεια στείλετε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με το απαραίτητο υλικό της δουλειάς σας. Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει πρώτα τους όρους συμμετοχής και τις συνθήκες διεξαγωγής της φετινής διοργάνωσης.

Υποβολή προτάσεων: 05.10.2023 – 01.12.2023


Πιθανό διάστημα υλοποίησης 20 Ιουλίου – 4 Αυγούστου 2024

Το "Dance Days Chania" διοργανώνεται από το Σύλλογο Εκφραστικού Χορού "Συν-Κίνηση" από το 2011 με εθελοντική εργασία των μελών του. Σε διοργανώσεις μέχρι σήμερα έχουν συντελέσει συνδιοργανωτές η Περιφέρεια Κρήτης, ο Δήμος Χανίων και η ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ. Τα τελευταία χρόνια λαμβάνει την υποστήριξη εθνικών και διεθνών ιδρυμάτων και φορέων (Ίδρυμα Ιωάννου Φ. Κωστοπούλου, Flux Laboratory Athens κ.ά.), όπως και πρεσβειών. Το 2017 το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος υπήρξε Μέγας Δωρητής του. Τέλος, έχει λάβει επιχορηγήσεις από το Υπουργείο Πολιτισμού.

Το DDC έχει λάβει την πιστοποίηση EFFE Label 2017-2018, 2019-2021 & 2022 - 2023 από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό EFA.
Το πρόγραμμα του φεστιβάλ αποτελείται από παραστάσεις, σεμινάρια, site specific projects, την ενότητα Video Dance, την ενότητα «Νέοι Δημιουργοί και Δημόσιος Χώρος», το διακρατικό καλλιτεχνικό residency, διαλέξεις κ.ά..
Ευχαριστούμε πολύ και αναμένουμε με ενδιαφέρον τις αιτήσεις σας!

Πληροφορίες
http://dancedays.gr/
https://www.facebook.com/DanceDaysChaniaFestival/
https://vimeo.com/user45591430/videos
https://www.instagram.com/dancedayschania_festival/

 Read 938 times

Follow Us