Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020 17:33

Παραστάσεις χορού της Die Wolke διαθέσιμες για streaming

Παραστάσεις χορού της Die Wolke διαθέσιμες για streamingΣτην εποχή του "Μένουμε Σπίτι", η Die Wolke art group εγκαινιάζει την καινούρια της υπηρεσία Video On Demand! Το κοινό μπορεί να παρακολουθήσει ολόκληρες παραστάσεις της ομάδας, χωρίς διαφημίσεις ή διακοπές, με υψηλή ποιότητα εικόνας και ήχου.

Επιπλέον, σαν ανταπόκριση στο κάλεσμα #DigitalSolidarityGR του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, προσφέρει την υπηρεσία με πολύ μειωμένο κόστος, ενώ κάθε εβδομάδα για τον επόμενο μήνα θα προσφέρει και κωδικούς για εντελώς δωρεάν παρακολούθηση μιας παράστασης!

Για αρχή είναι διαθέσιμες οι πρόσφατες διαδραστικές παραστάσεις της ομάδας Trajectory of an Idea και Stream: synergy meeting vol.2, οι δυο πολυβραβευμένες ταινίες χορού Imago, και η παράσταση Cascade: Point of No Return. Σύντομα θα προστεθεί κι άλλο αρχειακό υλικό, ενώ για τους μουσικόφιλους τα soundtracks των παραστάσεων συνεχίζουν να είναι διαθέσιμα στο Bandcamp, με μέχρι τρεις πλήρεις δωρεάν ακροάσεις.Η υπηρεσία είναι προσβάσιμη:

• στον σύνδεσμο https://vimeo.com/diewolkeartgroup/vod_pages/
• μέσα από την ιστοσελίδα της ομάδας, https://die-wolke.org

Για τα soundtracks, κατευθυνθείτε στο
https://diewolke.bandcamp.com

Για να λαμβάνετε τους κωδικούς δωρεάν πρόσβασης, γραφτείτε στο newsletter της ομάδας, στo https://eepurl.com/boKKAT.

Όσοι θέλουν να στηρίξουν την πρωτοβουλία της ομάδας, αλλά και τη συνεχιζόμενη λειτουργία της εν μέσω της καραντίνας, μπορούν να δουν τους τρόπους εδώ: https://die-wolke.org/contribute.

Ημ/νία | ώρα: online

Κόστος: Από €1.90, δωρεάν κουπόνια στο newsletter

Χώρος διεξαγωγής: https://vimeo.com/diewolkeartgroup/vod_pages/


Η Die Wolke art group είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός αφιερωμένος στις παραστατικές τέχνες, το σύγχρονο χορό, τα μεικτά μέσα, και την ένταξη της τεχνολογίας σε αυτά. Ιδρύθηκε στο Έσσεν της Γερμανίας το 2007 από τη Δροσιά Τριαντάκη, ενώ δραστηριοποιείται στη Θεσσαλονίκη από το 2009 ως σήμερα. Κύριος στόχος είναι η παραγωγή πρωτότυπου έργου, αλλά και η υποστήριξη, ανάδειξη, και προώθηση του τοπικού καλλιτεχνικού κεφαλαίου, μέσω εκδηλώσεων και συνεργασιών. "Die Wolke" σημαίνει "το σύννεφο" στη Γερμανική γλώσσα. Περισσότερες πληροφορίες: https://die-wolke.org

Die Wolke art group
Web: https://die-wolke.org
Facebook: https://www.facebook.com/DieWolkeArtGroup/

Read 387 times Last modified on Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020 17:41

Follow Us