Contemporary dance workshop FLUID BODY με την Hagar Shachal στην Cumana

seminario sygxronou xorou Hagar Shachal

FLUID BODY

Με επικεφαλής την Hagar Shachal, χορεύτρια για πάνω από μια δεκαετία στις φημισμένες ομάδες σύγχρονου χορού Kibbutz και Vertigo, το Fluid Body είναι ένα εργαστήριο σχεδιασμένο για να βυθίσει τους χορευτές στη σφαίρα της εξερεύνησης της κίνησης.

Μέσα από πρακτικές που δίνουν έμφαση στο βάρος, παίζουν με διάφορες ποιότητες και επικεντρώνονται στα στρώματα του φυσικού σώματος, θα ανοιχτούμε σε διάφορες δυναμικές, ειλικρίνεια στην επαφή και αυθορμητισμό στον αυτοσχεδιασμό.

Το δεύτερο μέρος του εργαστηρίου θα δώσει μια ματιά στον κόσμο των επαγγελματικών εταιρειών σύγχρονου χορού.
Θα δουλέψουμε με συγκεκριμένο υλικό και χορογραφίες, θα εμβαθύνουμε στην ικανότητα να διαπρέψουμε ως επαγγελματίες χορευτές και θα μάθουμε πώς να απορροφούμε πληροφορίες και να τις δίνουμε ζωή μέσω του φυσικού μας σώματος.

10 έως 12 Μαΐου 2024
10/5 (18:30 - 20:30)
11 & 12/5 (17:30 - 19:30)

Κόστος
60€ / Drop in 20€(απαραίτητη η κράτηση θέσης / θα δοθεί προτεραιότητα σε όσους παρακολουθήσουν το σύνολο του σεμιναρίου) Πληροφορίες / Κρατήσεις: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο 6949451732

Cumana

Cumana Dance Studio
Κωνσταντινουπόλεως 38 - Γκάζι (μετρό Κεραμεικός)
www.cumana.gr

 

 

Read 82 times

Follow Us