Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2015 19:15

Εν Ροή

Η Σχολή Χορού ¨ΕΝ ΡΟΗ¨ είναι μία πλήρως ανακαινισμένη νέα σχολή, ευρωπαϊκών προδιαγραφών, με ηχομόνωση, ακουστική και χώρους άνετους και λειτουργικούς. Είναι αναγνωρισμένη από το Υπουργείο Πολιτισμού και τελεί υπό τη διεύθυνση της Νίκης Τηγανιτάκη BPHIL (HONS).

Στη Σχολή Χορού ¨ΕΝ ΡΟΗ¨ διδάσκονται το αγγλικό σύστημα της RAD στο Μπαλέτο, της ISTD στο Μοντέρνο, το CDA στο Σύγχρονο και το SDS στο Φλαμένκο και στον Ισπανικό Χορό. Επίσης διδάσκονται η γαλλική μέθοδος Barre Astie και η αμερικάνικη μέθοδος Floor Barre Zena Rommett, pilates και yoga. Λειτουργούν τμήματα για όλες τις ηλικίες.


Διδάσκουν
η Νίκη Τηγανιτάκη, ο Profesor Euan Trinder και η Δήμητρα Μουστάκα.


Simple Picture Slideshow:
Could not find folder /var/www/vhosts/dancetheater.gr/httpdocs/images/studios/en-roi/slideshow

Νίκη Τηγανιτάκη
Ιδρύτρια και διευθύντρια της σχολής χορού «ΕΝ ΡΟΗ» στην Αθήνα, καθώς και ιδιοκτήτρια της σχολής μπαλέτου "Νίκη Τηγανιτάκη" στη Λάρισα, αναγνωρισμένο εξεταστικό κέντρο της ISTD (Dance Approved Center).

Διπλωματούχος Ανώτερης Σχολής Χορού, πτυχιούχος της Royal Academy of Dance (RAD) και του Πανεπιστημίου Durham της Μεγάλης Βρετανίας στη φιλοσοφία του κλασσικού μπαλέτου, στη ιατρική του χορού, στην εκπαίδευση και στην ψυχολογία χορού. Tutor και καθηγήτρια μοντέρνου χορού της Imperial Society of Teachers of Dancing (ISTD) με πτυχίο Licentiate στον μοντέρνο χορό. Καθηγήτρια της γαλλικής μεθόδου Barre Astie και της αμερικάνικης Zena Rommett Barre Floor.

Είναι μέλος του Σωματείου Ιδιοκτητών Σχολών Ελλάδος (Σ.Ι.Σ.Χ.Ε.), του Σωματείου Χορού και Ρυθμικής, του Ελληνικού Συλλόγου της Βασιλικής Ακαδημίας Χορού του Λονδίνου, της Royal Academy of Dance (RAD), της Imperial Society of Teachers of Dancing (ISTD) και του Dance U.K. Χορογράφος με πλούσιο χορογραφικό εθελοντικό έργο ακόμα και στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Λάρισας.

Δίπλωμα διδασκαλίας χορού για παιδιά και εφήβους από το Trinity Laban Conservatoire for Music and Dance Egland. Έχει εκπαιδευτεί στη διδασκαλία του δημιουργικού χορού για παιδιά με ειδικές ανάγκες και για άτομα με σωματικές αναπηρίες. Η τριαντάχρονη διδασκαλική της εμπειρία περιλαμβάνει παιδιά, αγόρια και κορίτσια, εφήβους, ενήλικες καθώς και άτομα τρίτης ηλικίας.

Euan Trinder
Ο Euan σπούδασε στη Σχολή Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Νοτίου Αφρικής και Cape Town, με ειδίκευση στον χορό. Οι περαιτέρω σπουδές του περιλαμβάνουν τα εξής συστήματα χορού: RAD, ISTD, Cecchetti, Bourneville, SDS και Alianza Flamenca. Παρακολούθησε, επίσης, σπουδές κλασσικής μουσικής στο Trinity College του Λονδίνου.

Ως επαγγελματίας χορευτής έχει συνεργαστεί με διάφορες ομάδες χορού σε Ευρώπη και Αφρική, όπως οι PACT, PACOFS, CAPAB Ballet and Opera, καθώς και με διεθνείς ομάδες μπαλέτου από το Ηνωμένο Βασίλειο. Η μακρά του εμπειρία ως καθηγητής χορού και χορογράφος περιλαμβάνει βραβευμένες συνεργασίες με ομάδες χορού στην Ευρώπη και την Αφρική, με ιδιαίτερη επιτυχία σε Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Ρωσία, Βουλγαρία, Νότιο Αφρική, Ελλάδα και Κύπρο.

Ως μέντορας, ανώτατος καθηγητής, χορογράφος και διδάκτωρ του ισπανικού χορού έχει διδάξει καθ' όλη τη διάρκεια της καριέρας του σε πολλά πανεπιστήμια, κολλέγια και άλλα εκπαιδευτικά ιδρύματα, μεταξύ των οποίων το Deree και άλλες 58 σχολές χορού σε όλη την Ελλάδα. Εδραίωσε τη Spanish Dance Society στην Ελλάδα το 1989 και στην Κύπρο το 1991, η οποία είναι και Διεθνές Εξεταστικό Κέντρο. Τέλος, διετέλεσε Πρόεδρος της Alianza Flamenca από το 2006 έως το 2011.Εν Ροή
Αρκαδίου 10, Μαρούσι, Αθήνα
τηλ.:211 215 8810
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.enroi.gr
Read 11578 times Last modified on Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2015 00:58
Like us on Facebook