Dance Theater

Winston's House of Dance Featured

Το studio χορού "The Winstons House of Dance" ιδρύθηκε από την Αυγή Καραγεωργίου τον Σεπτέμβριο του 2015. Σε έναν χώρο με πολύ ιδιαίτερη ατμόσφαιρα στο κέντρο της Αθήνας, μπορεί κανείς να παρακολουθήσει μαθήματα Κλασικού Μπαλέτου, Κλασικού Ρεπερτορίου - Pointes, Σύγχρονου Χορού, Stretching, Body Art. Οι συνεργάτες που διδάσκουν είναι οι Θωμάς Γκουντής, Μιχάλης Ελπιδοφόρου, Δέσποινα Θωμλούδη, Γιάννης Τσιγκρής, Νίκος Καλύβας, Αυγή Καραγεωργίου, Ελενίνα Νικολάου, Τάσος Μπεκιάρης, Μαριάννα Πανουργιά, Αρετή Παλούκη, Βιβή Μπουτάτη. Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται τμήματα αρχαρίων, καθώς και επαγγελματιών.

Στο Winstons House of Dance υπάρχουν μαθήματα προετοιμασίας για όσους επιθυμούν να εισαχθούν στις Ανώτερες Επαγγελματικές Σχολές Χορού. Τα μαθήματα γίνονται από καταξιωμένους στον χώρο καθηγητές, απόφοιτους Ανώτερων Επαγγελματικών Σχολών.


Οι Καθηγητές

Αυγή Καραγεωργίου
Η Αυγή Καραγεωργίου είναι απόφοιτος της επαγγελματικής σχολής «Ραλλού Μάνου» και καθηγήτρια Σύγχρονου Χορού για 13 χρόνια στα επαγγελματικά τμήματα καθώς και στα τμήματα προετοιμασίας της σχολής «Ραλλού Μάνου». Συνεργάστηκε με το Studio Fix (τμήματα προετοιμασίας) με το Studio Baile de Barrio και το studio "Θέατρο στον Κύβο". Διδάσκει Σύγχρονο Χορό στα συστήματα Graham και Limon.
Μιχάλης Ελπιδοφόρου
Ο Μιχάλης Ελπιδοφόρου είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Σερρών (ΑΠΘ) με κύριες ειδικότητες στην Αεροβική Γυμναστική-Βάρη και την Προσαρμοσμένη Φυσική Αγωγή. Σπούδασε χορό στην Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού της Ραλλούς Μάνου και σε μεταπτυχιακό επίπεδο την Επιστήμη του Χορού (MSc Dance Science, University of Wolverhampton). Είναι πιστοποιημένος από τον Οργανισμό AFAA ως καθηγητής ομαδικών προγραμμάτων άσκησης, από τον Οργανισμό ISTD ως καθηγητής χορού (Associate, DFR) και από τον Οργανισμό The Pilates Coach ως εκπαιδευτής pilates.Είναι καθηγητής της μεθόδου GYROTONIC® και GYROKINESIS®, διεθνής bodyART™ καθηγητής (κατά Robert Steinbacher), Ηχοθεραπευτής (κατά Peter Hess) και δημιουργός του Somatic Release, ενός μαθήματος με στοιχεία από yoga, pilates, tai chi, ideokinesis και Release τεχνικών σύγχρονου χορού. Επίσης, ειδικεύτηκε στους Λατινοαμερικάνικους και Ευρωπαϊκούς χορούς από τις σχολές χορού Asters International και στο Hip Hop σε Αγγλία και Γερμανία. Έχει χορέψει, μεταξύ άλλων, στην ομάδα ΤΑΝ, το Χορόδραμα της Ραλλούς Μάνου, την Εθνική Λυρική Σκηνή και τη χοροθεατρική ομάδα 2 του Δημήτρη Παπαϊωάννου.
Γιάννης Τσιγκρής
Ο Γιάννης Τσιγκρής αποφοίτησε από την Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού της Εθνικής Λυρικής Σκηνής το 2012 και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο London Contemporary Dance School του Λονδίνου, το 2014.
Έχει συνεργαστεί σαν χορευτής με την Εθνική Λυρική Σκηνή σε παραγωγές όπερας και μπαλέτου και στην Αγγλία με χορογράφους όπως Jorge Crecis, Sasha Rubicek, Paolo Mangiola, Eleesha Drennan, Jenni Wren, Joe Moran και έχει χορέψει έργα του Merce Cunningham στο Barbican Gallery με dance curator την Jeannie Steele. Στη διάρκεια των σπουδών του χορογράφησε για τη Σχολή Χορού της ΕΛΣ (2011-12) και παρουσίασε στο 11ο Φεστιβάλ Σωματείου Ελλήνων Χορογράφων (2012). Μετά την εμπειρία και τις συνεργασίες του στο Λονδίνο, συνεργάστηκε ως resident artist με το Κέντρο Χορού Ακροποδητί στη Σύρο, χορογράφησε για το 7ο Arc for Dance Festival στην Αθήνα και για τη Σχολή Χορού της ΕΛΣ όπου διδάσκει σύνθεση και χορογραφία από το Μάρτιο του 2015.
Τάσος Μπεκιάρης
Ο Τάσος Μπεκιάρης γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε χορό στις ΗΠΑ υπό την καθοδήγηση της Laurie Ann Gibson. Εκπαιδεύτηκε πάνω σε διαφορετικά είδη χορού όπως jazz, contemporary jazz,hip hop, musical, καθώς και σε τεχνικές σύγχρονου χορού όπως release, Limon από διακεκριμένους καθηγητές του χώρου. Παρακολούθησε κύκλους σεμιναρίων πάνω στο Dance Therapy και τη Χορολογία με τους Ζωή Πανερίτη και Κάτια Σαβράμη, αντίστοιχα.
Από το 2004 έως σήμερα διδάσκει Hip Hop και σύγχρονο χορό σε ανώτερες επαγγελματικές και ερασιτεχνικές σχολές μπαλέτου, καθώς και σε studios χορού, ενώ παράλληλα παραδίδει κύκλους σεμιναρίων σε πολλές περιοχές της χώρας.

Έχει συνεργαστεί, επί σειρά ετών, με την Γεωργία Κωνσταντίνα Ατζάμπου για την εκπόνηση ερευνητικών project, που αφορούν την απεικόνιση του χώρου και ειδικότερα σε επιστημονικό πεδίο«Αρχιτεκτονική – Σχεδιασμός Χώρου», στα πλαίσια του μεταπτυχιακού προγράμματος του τμήματος της Αρχιτεκτονικής Σχολής, του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Το καλοκαίρι του 2015 έλαβε μέρος με Εθνική Ελληνική Συμμετοχή στην Διεθνή Έκθεση Σκηνογραφίας και Θεατρικής Αρχιτεκτονικής της Πράγας (The Prague Quadrennial of Performance Design and Space, PQ 2015), στο πλαίσιο της διαγωνιστικής Ενότητας των Εκπαιδευτικών Τμημάτων (Student). Ως χορευτής και χορογράφος έχει συνεργαστεί με την ομάδα L.A.G για 3 χρόνια στη Νέα Υόρκη, την ομάδα χορού Non Solo του Δημήτρη Μαργαρίτη, καθώς και τη Χορόνδε της Μαρίας Λάζαρη στα πλαίσια του Φεστιβάλ Χορού του Σωματείου Ελλήνων Χορογράφων. Έχει, επίσης, υπάρξει κριτής αγώνων χορού σε ομοσπονδίες τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, με τελευταία συμμετοχή στο εφηβικό GrandP rix της Ρωσίας. Το 2012 ίδρυσε την ομάδα LOAD dance company στο βιογραφικό της οποίας μετρούν τέσσερις παραστάσεις. Η πρώτη παράσταση, με τίτλο "Ανασφάλλω" πραγματοποιήθηκε στο θέατρο Αργώ, τον Ιούνιου του 2013, με την επόμενη παράσταση το "Ανασφάλλω Revised " να πραγματοποιείται στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, τον Νοέμβρη της ίδιας χρονιάς, λόγω της μεγάλης ανταπόκρισης από τον κόσμο. Τον Ιανουάριο του 2016 στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης υπογράφει σκηνοθετικά και χορογραφικά τη "Μπαλάντα της φυλακής" μια χοροθεατρική παράσταση του ομώνυμου δίσκου των Kollektiva. Παράλληλα, τον Ιανουάριο του 2016, η LOAD πειραματίζεται με ένα εξάμηνο σεμινάριο με θέμα " η σύνδεση της καθημερινής μας πραγματικότητας με την τέχνη του χορού", καλώντας διακεκριμένους καθηγητές του χώρου να επικοινωνήσουν τις ιδέες τους, έργο το οποίο παρουσιάστηκε παραστασιακά με τίτλο " Άνθρωπε ΧΨ" τον Ιούνιο της ίδιας χρονιάς, στο θέατρο Αργώ. Το 2016 αναλαμβάνει να χορογραφήσει ένα project με τίτλο "Πέρασα..."Κική Δημουλά- Σοφία Καμαγιάννη, το οποίο θα παρουσιαστεί στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, τον Σεπτέμβριο του 2017. Μια μουσική παράσταση, ένα μικτό θέαμα-ακρόαμα πάνω στην πολυπρισματική ποίηση της Κικής Δημουλά. Τον Μάϊο του 2017, η ομάδα χορού LOAD παρουσιάζει την επόμενη δουλειά της, με τίτλο "Στίζω", στο θέατρο Άνεσις. Η παράσταση αυτή αποτελεί ένα τόλμημα εικαστικής τέχνης, μέσα από την αποδόμηση της κίνησης, δημιουργώντας παράλληλα εικόνες που συνέθεσαν τη δομή του έργου με έναν τρόπο ευρηματικό και αναπάντεχο.
Μαριάννα Πανουργιά
Η Μαριάννα Πανουργιά γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι χορεύτρια και καθηγήτρια σύγχρονου χορού, απόφοιτη της επαγγελματικής σχολής χορού Ραλλού Μάνου. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Εθνοχορολογίας, Πανεπιστήμιο του Λίμερικ και υπότροφος της Ιρλανδικής Ακαδημίας Μουσικής και Χορού. (Master of Arts in Ethnochoreology, Irish World Academy of Music and Dance, University of Limerick, Ireland). Έχει παρακολουθήσει διαλέξεις με θέμα τον χορό στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και έχει παραδώσει workshop σύγχρονου χορού στο διεθνές συνέδριο SDHS/Cord. Επίσης έχει παρακολουθήσει σεμινάρια χορογραφίας, ρεπερτορίου (Akhram Khan, Wim Vandekeybus κ.α.) καθώς και σύγχρονου χορού/contact improvisation σε Ελλάδα και εξωτερικό (Amsterdam School of Arts/SNDΟ με καθηγητές όπως ο David Zambrano, Ria Higler κ.α.) Στον κλασσικό χορό έχει μαθητεύσει δίπλα σε δασκάλους όπως οι: Έλενα Τοπαλίδου, Pierre Tavernie κ.α. Ως καθηγήτρια χορού έχει οκταετή εμπειρία στην διδασκαλία κλασσικού και σύγχρονου χορού σε αναγνωρισμένες σχολές χορού, στούντιο και στο Δημόσιο Ι.Ε.Κ Νίκαιας. Τέλος έχει συμμετάσχει σε παραστάσεις σύγχρονου χορού – χοροθεάτρου, φεστιβάλ και στην 2η biennale της Αθήνας.
Ελενίνα Νικολάου
Η Ελενίνα Νικολάου ξεκίνησε σπουδές χορού στην ηλικία των 10 ετών. Σπούδασε κλασικό μπαλέτο με καθηγητή τον κ. Gesh Mikhov στην Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού Δήμου Λάρισας. Με υποτροφία συνέχισε τις σπουδές της στην Ακαδημία "A. J. Vaganova Ballet Academy" (Αγία Πετρούπολη, Ρωσία), όπου έγινε δεκτή στο τελευταίο έτος σπουδών. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Καθηγητών Χορού της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Εχει χορέψει στο Θέατρο Mariinsky (Αγ.. Πετρούπολη, Ρωσία), με το Εθνικό Θέατρο της Πράγας "Narodni Divadlo", (Πράγα, Τσεχία), με το Μπαλέτο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, με το Θεσσαλικό Μπαλέτο και έχει εμφανιστεί ως σολίστ σε διάφορες Ευρωπαϊκές Σκηνές. Κατόπιν Πανελλήνιου Διαγωνισμού επιλέχθηκε και είχε την τιμή να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο 10ο GRAND PRIX EUROVISION AWARD for Young Dancers (Άμστερνταμ, Ολλανδία) όπου αναδείχθηκε ανάμεσα στους 10 καλύτερους χορευτές της Ευρώπης. Επίσης έχει συμμετάσχει σε Διεθνής Διαγωνισμούς Χορού όπου και έχει διακριθεί.
Από το 2007 μέχρι σήμερα διδάσκει σε σεμινάρια Κλασικού Μπαλέτου και Κλασικού Ρεπερτορίου σε Ελλάδα, Κύπρο και Ιταλία. Έχει διδάξει Κλασικό Μπαλέτο, Pointes, Ρεπερτόριο Κλασικού, Τεχνική Αντρών και θεωρία/διδασκαλία Κλασικού Μπαλέτου στην Επαγγελματική Σχολή Χορού Ateneo della Danza (Σιένα, Ιταλία) και στην Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού "Χάρη Μανταφούνη". Έχει διατελέσει μέλος της κριτικής επιτροπής στον Διεθνή διαγωνισμό χορού Vibe International Competition (Βιένη, Αυστρία) μαζί με διακεκριμένες προσωπικότητες του χορού.
Αρετή Παλούκη
Η Αρετή Παλούκη γεννήθηκε στην Αθήνα. Ξεκίνησε χορό στην ερασιτεχνική σχολή της Βάγιας Παιδιατάκη. Είναι αριστούχος της Επαγγελματικής σχολής Νίκη Κονταξάκη - Μπακάλη και κάτοχος του διπλώματος της καθηγήτριας χορού του ρωσικού συστήματος Vaganora. Έχει κερδίσει 4 υποτροφίες: εις διπλούν από το ίδρυμα Αλέξανδρος Ωνάσης, συμμετέχοντας στον Πανελλήνιο διαγωνισμό χορού της Eurovision, για να φοιτήσει στις 2 τελευταίες τάξεις της Ακαδημίας της Όπερας της Βιέννης. Για το Jacob's pillow και για τη σχολή του Cunningham στη Νέα Υόρκη.
Έχει χορέψει: Στην όπερα της Βιέννης, στην ομάδα Landestheater στο Linz της Αυστρίας, στην ομάδα Choreotheater στο Brooklyn της Νέας Υόρκης, στην Εθνική Λυρική σκηνή και ως σολίστ στην όπερα του Graz της Αυστρίας.

Musicals: Saturday night fever, Fame, singin' in the rain, Gizzi, Chorus Line και West-side story.
Ανεξάρτητες παραγωγές: Mattilde Monnier, Joe Alegado, Elio Gervasi, Sebastian Pranttle, Alpha Group, Analysis dance Company, Around us, Υπέρ ορίων.

Έχει διδάξει: Κλασσικό μπαλέτο στο Αstoria school of Arts της Νέας Υόρκης στο Τanz Arts schule στο Graz της Αυστρίας.
Από το 2014 διδάσκει στη σχολή musical P.M.T.P. ενώ παράλληλα από το 2015 έως σήμερα διδάσκει στο Winston's house of dance και κλασσικό ρεπερτόριο στην επαγγελματική σχολή του Αλέξανδρου Χατζιάρα.
Δήμητρα Θωμλούδη
Η Δήμητρα Θωμλούδη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980. Ξεκινάει τα πρώτα της βήματα στο κλασσικό μπαλέτο σε ηλικία 5 ετών. Αργότερα, ταξιδεύει στην Αγγλία, όπου και συνεχίζει τις σπουδές της σε επαγγελματικό επίπεδο, αποφοιτώντας από την ROYAL ACADEMY OF DANCING. Γυρνώντας στην Ελλάδα το 2001, ξεκινάει την διδασκαλία χορού και παράλληλα σπουδάζει στο Πολυτεχνείο της Ξάνθης. Ταξιδεύει στην Νέα Υόρκη και παρακολουθεί workshops και επαγγελματικά μαθήματα στο University of Dance της Νέας Υόρκης, (Pilates, Yoga, Power Yoga, Body stretching, Barre a terre, Classical ballet, Contemporary dance, Musical, Modern jazz, Funky jazz, Hip-Hop, Street Dance, Break Dance).Στην Ελλάδα, δίνει εξετάσεις στο Υπουργείο Πολιτισμού και πετυχαίνει την εισαγωγή της στην Ανώτερη Επαγγελματική Κρατική Σχολή Χορού, όπου και φοιτά στο 3ετές τμήμα καθηγητών χορού και χορευτών. Το 2008 παίρνει μέρος στον παγκόσμιο διαγωνισμό χορού (Εurodance festival) της Ρουμανίας και φέρνει την πρώτη θέση στον σύγχρονο ατομικό και Τρίτη θέση στο ατομικό κλασικό. Ως επαγγελματίας χορεύτρια έχει συνεργαστεί με αρκετές ομάδες χορού όπως και με κορυφαίους χορογράφους:(Μακεδονική Ομάδα κλασικού και σύγχρονου χορού Ανδρομάχης Καφαντάρη, Company of New York Dance Theatre (University Group), Xοροθέατρο «Παρουσίες» της Μπέτυς Βυτινάρου, oμάδα Musical του θεάτρου Σοφούλη στην Καλαμαριά Θες/νίκης. Ιδρύει την δική της ομάδα HIP-HOP και STREET JAZZ «ΖΕΡΟ G», και πετυχαίνει διακρίσεις σε παγκόσμιο επίπεδο ως χορογράφος. Σήμερα, ζεί μόνιμα στην Αθήνα όπου και διδάσκει σε σχολές.
Νίκος Καλύβας
Ο Νίκος Καλύβας σπούδασε Μαθηματικά στο τμήμα θετικών επιστημών Πανεπιστημίου Πατρών και χορό στην Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού ΑΚΤΙΝΑ. Έχει συνεργαστεί με τους: Μπέτυ Δραμυσιώτη, Νίκο Καλογεράκη, Χάρη Μανταφούνη, Κική Μπάκα, Χοροθέατρο Λυδία Λίθος, Torus-knot dance company, Leyya Mona Taiwil, Κωνσταντίνο Ρήγο, Γιάννη Αντωνίου, Χάρη Κούσιο, χοροθέατρο Εξ' Αφορμής, Αγγελική Στελλάτου, Annie Vigier και Franck Apertet κ.α. Παρουσίασε το πρώτο του ολοκληρωμένο έργο με τίτλο "rooms to let" για το Athens Pride στο οποίο συμμετείχαν 10 χορευτές και 2 μουσικοί. Μικρότερα έργα του έχουν παρουσιαστεί στο Σύγχρονο θέατρο και στο θέατρο Καλών Τεχνών. Εργάστηκε ως χορογράφος στην πλατφόρμα Μπιενάλε Μονάχου 2017-2018 σε συνεργασία με τη Στέγη Γραμμάτων και τεχνών. Παράλληλα διδάσκει σύγχρονο χορό σε επαγγελματικές και ερασιτεχνικές σχολές και στούντιο.
Θωμάς Γκουντής
Ο Θωμάς Γκουντής είναι ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες χορευτές της γενιάς του, διακεκριμένος δάσκαλος και χορογράφος παραστάσεων κλασικού μπαλέτου και σύγχρονου χορού  στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Οι μακροχρόνιες σπουδές του περιλαμβάνουν εκτός των άλλων δίπλωμα διδασκαλίας από την Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης και πιστοποιητικό διδασκαλίας κλασικού μπαλέτου RAD.
Από το 1989 μέχρι το 1991 μελέτησε το σύστημα διδασκαλίας κλασικού μπαλέτου της Ακαδημίας Vaganova με την Ivana Jotova ενώ είχε την τύχη να είναι μαθητής των κορυφαίων δασκάλων, Ivan Maintatsevsky, Λεωνίδα Ερενίδη, Aime de Lighnierre, Γιάννη Μέτση, Λεωνίδα ντε Πιάν και έχει παρακολουθήσει  μαθήματα με  τον  Peter Goss,Anton Stoinoff,Miltiadis Pappas,Caren bel Canner, Maris Liepa, Gallina Kouznietsova, Deborah Wayne, Jacqueline Ferguson, Wini Jacobs κ.α.
 
Τα έτη 1997 και 1998 εγκαταστάθηκε στο  Λονδίνο και διετέλεσε χορογράφος  στην παραγωγή της παράστασης «Αίας – Σοφοκλής» στο  θέατρο ''Jermin street theatre'' στο West End  του  Λονδίνου και βοηθός διευθυντή - ballet master της χορευτικής ομάδας European Ballet   για την περιοδεία της παράστασης «Cinderella» στην Αγγλία.     
 Παράλληλα, δίδαξε κλασικό μπαλέτο στη σχολή ανώτερης βαθμίδας του "Central Ballet School "  του Λονδίνου καθώς και στο "Northern London Dance College".
    Έχει διδάξει και προετοιμάσει επί μακρόν έχοντας συμβάλει σημαντικά στην ανάδειξη  ταλαντούχων Ελλήνων χορευτών στις σημαντικότερες ομάδες και Ακαδημίες της Ελλάδας και της Ευρώπης όπως οι:
Παντελής Ζήκας, Αθανάσιος Ρουτιανίδης, Ευρυδίκη Μανάσση, Στέλιος Κατωπόδης, ΄Ελλη Ραυτοπούλου, Ελένη Γκιάλα, Γιάννης Μητράκης, Κωστής Τσιαμαγκας, Εβελίνα Μποτου, ΄Ελενα Τσικαλά κ.α. 
 Τα τελευταία χρόνια έχει αφοσιωθεί  στη διδασκαλία, Ερευνητικός πάντα μελετά και προτείνει νέους δρόμους και καινούργια στοιχεία για την εξέλιξη της τεχνικής και της καλλιτεχνικής προσωπικότητας  των μαθητών του και με βαθιά γνώση της τέχνης του χορού υποδέχεται νέους μαθητές με πρωταρχική αξία την αποδοχή και την μοναδικότητα της προσωπικότητας τους.
Βιβή Μπουτάτη
Η Βιβή Μπουτάτη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1988. Σπούδασε Τεχνολογία Τροφίμων στο Α.Τ.Ε.Ι Αθήνας ενώ παράλληλα εισήχθη στην Κρατική σχολή χορού (Κ.Σ.Ο.Τ) όπου αποφοίτησε το 2013. Το 2013 - 2014 έγινε δεκτή στην Αγγλία στην ομάδα της Jasmine Vardimon 2. Εκεί μετεκπαιδεύτηκε πάνω στο Σωματικό θέατρο, διδάχτηκε το ρεπερτόριο της ομάδας, ενώ συμμετείχε στην δημιουργία και περιοδεία της παραγωγής Tomorrow. 
Το 2015 ειδικεύτηκε σαν Pilates instructor από την Af Studies Academy.
Στην Ελλάδα έχει συνεργαστεί για χορευτικές και θεατρικές παραστάσεις με την Hellenic Dance Company, το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, Εθνικό Θέατρο, Κωσταντίνο Ρήγο, Κώστα Φιλίππογλου κ.α. ενώ στην Ευρώπη έχει συνεργαστεί με χορογράφους όπως Christine Gouzelis & Paul Blackman, David Loyd, Britta Libercknet κ.α. 
Ακόμα έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων από αναγνωρισμένους καλλιτέχνες ανά την Ευρώπη όπως David Zabrano, Rootless Root, Anton Lacky, Peter Jasko, SeolJin Kim, Laura Aris Alvarez, Sheela Raj, Melanie Papenheim κ.α.
Σήμερα ζει στην Αθήνα όπου διδάσκει Pilates και Σύγχρονο χορό σε καταρτισμένες σχολές χορού και studiosWinston's House of Dance
Λέκκα 31 και Κολοκοτρώνη 23Α (1ος όροφος), Αθήνα

τηλ. 215.5359338

Share this post

Last modified on
Dancetheater.gr. All rights reserved 2010-2016

Login or Register

LOG IN

resources