new york logo 300X80
Την ομάδα καθηγητών του NYAS απαρτίζουν διακεκριμένοι καλλιτέχνες, με εξέχουσα πορεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Εντάσσουμε τους μαθητές σε ολιγομελή τμήματα, έτσι ώστε να έχουν τη μέγιστη προσοχή και προσήλωση, και να μπορούν να προοδεύουν δουλεύοντας μαζί με τους καθηγητές τους, σε ένα ασφαλές και δημιουργικό περιβάλλον.

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΛΩΝ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ
Ένα μέρος που όλοι μας είμαστε ελεύθεροι να γίνουμε οι καλύτεροι εαυτοί μας, ως καλλιτέχνες και ως άνθρωποι.
Εξερευνώντας δυνατότητες της κίνησης, εκβάθυνση της δεξιοτεχνίας, εμψυχώνοντας τη δημιουργικότητα.

 ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Musical Jazz / Mary Kate Sheehan

Musical Jazz / Mary Kate Sheehan

Η Mary Kate ξεκίνησε jazz training στην ηλικία των 5. To Καλιφορνέζικο τζαζ στυλ της είναι ένας συνδυασμός από ισχυρή έμφαση στην τεχνική με performance σε musical / theatrical και είδη commercial.

Σαν καθηγήτρια, η Mary Kate έχει ως σκοπό να εφοπλίσει τους μαθητές της με δύναμη, ευελιξία, μουσικότητα και τεχνική ικανότητα που είναι απαραίτητα ώστε να ανταπεξέλθουν σε κάθε στυλ jazz. Δίνεται έμφαση στο να κινούνται γρήγορα καθώς διατηρούν την προσοχή στην λεπτομέρεια, διαύγεια ποιότητας και επαφή με τη μουσική.

Κάθε Τρίτη: 17:00 - 18:30
Κάθε Πέμπτη: 17:00 - 18:30

Improvisation / M. Eugenia Demeglio

Improvisation / M. Eugenia Demeglio

Σε ποιους απευθύνεται: Μαθητές χορού και θεάτρου που ενδιαφέρονται στην ανάπτυξη της αντίληψης των σωμάτων τους καθώς εξερευνούν τις προσωπικές τους κινητικές δυνατότητες και την διαδικασία του να «παίρνεις απόφαση». Είναι ανοιχτό επίσης σε αρχάριους.

Τμήμα 1 / Κάθε Τρίτη: 18:30 – 20:00
Τμήμα 2 / Κάθε Πέμπτη: 12:30 - 14:00

Σχετικά με τα μαθήματα:
* Πώς κινείται το μοναδικό μου σώμα; Πότε και που;
* Πώς μπορώ να κάνω επιλογές “στην στιγμή”;
* Πώς σχετίζομαι με τον χώρο γύρω μου;
* Πώς σχετίζομαι στον χρόνο που περνάει;
* Πώς σχετίζομαι με τους υπόλοιπους ανθρώπους;

Στόχοι:
* Να εξασκήσουμε την αντίληψη σώματος
* Να ενθαρρύνουμε μια διαφορετική εμπειρία στις κινητικές και εκφραστικές δυνατότητες
* Να αναπτύξουμε ατομική και ομαδική αίσθηση σε ένα περιεχόμενο performance
* Να αναπτύξουμε την εμπειρία του να ακούμε και να παρίστανται σε ένα δημιουργικό περιεχόμενο
* Να παράσχουμε στους συμμετέχοντες εργαλεία μεταφερόμενα και σε άλλους κλάδους

Σωματικό Θέατρο / Σπύρος Κουβαράς

Σωματικό Θέατρο / Σπύρος Κουβαράς

Compagnie Synthesis 748, France

Από τη μέθοδο Grotowski στη σύγχρονη performance.

Aπευθύνεται σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες ηθοποιούς, χορευτές, καλλιτέχνες του δρόμου καθώς και σε οποιονδήποτε επιθυμεί να γνωρίσει την κινησιολογική δραματουργία στο θέατρο. Προηγούμενη κινησιολογική εμπειρία είναι καλοδεχούμενη αλλά όχι απαραίτητη.

Οι συµµετέχοντες θα γνωρίσουν και θα εμβαθύνουν σε µια μέθοδο µη λεκτικής δραµατουργίας, εκεί όπου το σώµα και η κίνηση αποτελούν τα μείζονα σκηνικά εργαλεία του ηθοποιού. Με αφετηρία τις τεχνικές (Corporals και Plastiques) και θεωρητικές προσεγγίσεις του Jerzy Grotowski, η συγκεκριµένη µέθοδος, εξωτερικευµένη µέσω της σωµατικής ερμηνείας και της δηµιουργικότητας του καθένα, θα οδηγήσει τους συµµετέχοντες μέχρι την κινησιολογική σύνθεση και τη physical performance. Η κίνηση θα υποκαταστήσει το κείµενο, το ίδιο το ανθρώπινο σώµα θα λειτουργήσει σαν κείµενο.

Μέσω ασκήσεων τεχνικής και δοµηµένων αυτοσχεδιασµών, θα έρθει ο ηθοποιός-performer πιο κοντά προς την αφηρηµένη εικόνα (abstract image), πιο κοντά σε ένα εικονοκλαστικό θέατρο όπου το σώµα του performer αποκαλύπτεται περισσότερο ως εικαστικό τοπίο και λιγότερο ως φυσική παρουσία.

Αυτές οι προσεγγίσεις θα γίνουν µέσα από τη σχέση του σώµατος µε το χώρο, µέσα από τη σχέση του µε το χρόνο και τη δυναµική καθώς και µέσα από τον κινησιολογικό διάλογο µε τους άλλους.

Links :
http://vimeo.com/channels/synthesis748
https://www.facebook.com/synthesis748/
https://www.works.io/spyros-kouvaras

Φωνητική – Τραγούδι / Στέφανος Καλτσής

Φωνητική – Τραγούδι / Στέφανος Καλτσής

Professional vocal training for a career in singing and the performing arts
Ιδιαίτερα μαθήματα: δια ζώσης και Online

Απευθύνεται σε όλα τα επίπεδα
Musical theatre τραγούδι & Ελληνικό και ξένο σύγχρονο ρεπερτόριο

Θα αποκτήσετε ένα δυνατό, δουλεμένο ρεπερτόριο για auditions, με τραγούδια που θα αναδεικνύουν την ιδιαιτερότητα της φωνής σας και την προσωπική σας ερμηνεία.
Τόσο ο λόγος όσο και το τραγούδι αποτελούν φυσικές, βιολογικές διαδικασίες και ικανότητες της ανθρώπινης βιολογίας. Ωστόσο, η κοινωνική και πολιτισμική επιρροή επάνω στη μηχανική της φώνησης είναι τεράστια. Στο μαθήματα του τραγουδιού, της ορθοφωνίας και της ρυθμικής αγωγής, εφαρμόζουμε φυσικές, γλωσσολογικές και καλλιτεχνικές μεθόδους, σε αναζήτηση της απελευθέρωσης του ενστικτώδους οργάνου του εκάστοτε μαθητή. Μέλημά μας θα αποτελέσει η επαφή με τη φωνή ως μέρος του σώματός μας και η καλλιέργειά-της προς εκφραστική χρήση.

Με άξονα τη μουσική, θα αναλυθούν κομμάτια του ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου (τζαζ, μιούζικαλ, ροκ, σόουλ, κλασικό κλπ.) με σκοπό την άρτια οικειοποιημένη εκτέλεσή τους. Στα μαθήματα περιλαμβάνεται και αυτό της θεωρίας της μουσικής σε πρακτικό επίπεδο, τόσο ώστε να ενδυναμώνει την κριτική σκέψη και ακριβή εκτέλεση του εκάστοτε ρεπερτορίου.

ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΑΣ ΜΑΘΗΜΑ
Κλείστε το ραντεβού σας.

Musical Theatre Studies

Musical Theatre Studies

Professional training for a career in the performing arts Μονοετές και Τριετές Musical Theatre.


Το NYAS προσφέρει επιλογή ολοκληρωμένων σπουδών (Πιστοποίηση & Δίπλωμα Σπουδών) στην ελληνική και στην αγγλική γλώσσα.
Το πρόγραμμα προσφέρει εντατική και ισάξια εκπαίδευση στα τρία μέρη που απαρτίζουν την τέχνη του Musical Theatre, το χορό, το τραγούδι και την υποκριτική, επιτρέποντας στους μαθητές να αναπτύξουν μια ολοκληρωμένη προσωπική τεχνική και αντίληψη, και να εφαρμόσουν την κατανόηση της δουλειάς του performer στο απαιτητικό ρεπερτόριο του Musical Theatre.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ PERFORMERS ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΦΟΔΙΑ ΓΙΑ ΜΙA ΕΓΧΩΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΡΙΕΡΑ

Το training εστιάζει στο πώς να βρεις την πραγματική φωνή σου και την μοναδικότητα της κίνησής σου, δίνοντας έμφαση στον αυθορμητισμό, τη διαίσθηση, τη φαντασία, τη συναισθηματική ειλικρίνεια και την ανάληψη ρίσκων.

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΛΩΝ ΣΤΗ ΤΕΧΝΗ
Ένα ασφαλές μέρος για να ερευνήσεις και να εξελίξεις την τέχνη σου.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ / ΜΑΘΗΜΑΤΑ: Επιπλέον επιλογή για όσους δεν μπορούν να δεσμευτούν σε ένα πρόγραμμα, δουλεύοντας με την ίδια ισχύ και ποιότητα.

Σπουδές Υποκριτικής Τέχνης / Νίκος Κατής

Σπουδές Υποκριτικής Τέχνης / Νίκος Κατής

Εκπαιδεύοντας ηθοποιούς για μια εγχώρια αλλά και διεθνή καριέρα, εστιάζοντας στην προσωπικότητα και ιδιαιτερότητά τους.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ (Δίπλωμα & Πιστοποίηση Σπουδών)
Επιλογή τμήματος: πρωινό ή απογευματινό (ολιγομελή)

Μονοετές Υποκριτικής στην κάμερα (Κινηματογράφος & Τηλεόραση)
Μονοετές και Τριετές Υποκριτικής για Θέατρο
Μονοετές και Τριετές Musical Theatre

Το NYAS προσφέρει επιλογή ολοκληρωμένων σπουδών (Πιστοποίηση & Δίπλωμα) στην ελληνική και στην αγγλική γλώσσα.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ, ΘΑ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΘΟΥΝ, ΘΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΟΥΝ, ΘΑ ΕΜΠΝΕΥΣΟΥΝ.

Το πρόγραμμα υποκριτικής προσφέρει εντατική εκπαίδευση στις τεχνικές υποκριτικής στο θέατρο και στον κινηματογράφο, επιτρέποντας στους μαθητές να αναπτύξουν μια ολοκληρωμένη, ενσαρκωμένη κατανόηση της δουλειάς του ηθοποιού και να εφαρμόσουν την κατανόηση σε ένα ποικιλόμορφο δραματικά ρεπερτόριο σε πρόβες και παραγωγή.

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΛΩΝ ΣΤΗ ΤΕΧΝΗ
Πρόκειται για υψηλής ποιότητας acting training με τον Νίκο Κατή, μια πρόκληση για κάθε ηθοποιό που θέλει να φτάσει στο ανώτερο των δυνατοτήτων του και να βιώσει μια εμπειρία με προδιαγραφές εξωτερικού, εφοδιάζοντάς τον με όλα τα εκφραστικά μέσα ώστε αναπτύσσοντας τη δική του δυναμική να μπορέσει να απελευθερωθεί και να δημιουργήσει τη τέχνη του.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ / ΜΑΘΗΜΑΤΑ: Επιπλέον επιλογή για όσους δεν μπορούν να δεσμευτούν σε ένα πρόγραμμα, δουλεύοντας με την ίδια ισχύ και ποιότητα.

 

 
Η σχολή μας παρέχει υψηλό επίπεδο καλλιτεχνικής εκπαίδευσης για χαρισματικούς ηθοποιούς, τραγουδιστές και χορευτές έτσι ώστε να εφοδιαστούν με όλα τα δυνατά εκφραστικά μέσα και να ανταποκριθούν στις διαρκείς εξελισσόμενες απαιτήσεις της τέχνης τους, μέσα από τη δική τους εφευρετικότητα.
ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

Mary Kate Sheehan

Mary Kate Sheehan

Mary Kate SheehanΗ Mary Kate Sheehan γεννήθηκε και μεγάλωσε στο San Diego, CA και είναι μια χορεύτρια με εκπαίδευση στο τζαζ, μοντέρνο και σύγχρονο χορό με δράση τόσο στην Νέα Υόρκη αλλά και στην Ευρώπη.

Είναι κάτοχος πτυχίου B. A. in Performing Arts with an Emphasis in Dance από το St. Mary's College of California και είναι επίσης ευρέως γνωστή καθότι είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια Ιρλανδικών χορών.

Έχει συνεργαστεί και έχει χορέψει με πολλές ομάδες χορού και χορογράφους όπως Yvonne Rainer, KEIGWIN + COMPANY, Sean Curran Company και Julia Ehrstrand/Ehrstrand Dance Collective. Μερικές από τις εμφανίσεις της περιλαμβάνουν το Lincoln Center, the Kennedy Center, New York City Center και πρόσφατα το MoMA όπου χόρεψε σαν χορεύτρια για την Yvonne Rainer.

Είναι επίσης η General Manager της Sidra Bell Dance New York. Η Mary Kate έχει λάβει μέρος σε παραστάσεις σε ΗΠΑ, Μεξικό, Σουηδία, Ιρλανδία, Γκάνα, Κύπρο και Ταιβάν και έχει διδάξει master classes σε Νέα Υόρκη, Σουηδία, Γερμανία, Ολλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ελλάδα, Ταιβάν και Νότια Αφρική τόσο σε επαγγελματικό, προπαρασκευαστικό αλλά και ανοιχτό επίπεδο.
http://www.mksheehan.com/

 

Μ Eugenia Demeglio

Μ Eugenia Demeglio

M. Eugenia DemeglioΗ Μ Eugenia Demeglio είναι Ιταλίδα καλλιτέχνης και εκπαιδευτικός. Σπούδασε χορογραφία στην Ακαδημία χορού του Ρόττερνταμ, και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην Επιμέλεια Έργων Τέχνης στο Πανεπιστήμιο του Falmouth.

Εξερευνώντας τα χωρικά και εννοιολογικά σύνορα των διαφόρων μέσων που χρησιμοποιεί, το έργο της (χορευτικό και μη) βασίζεται στον αυτοσχεδιασμό για τη δημιουργία χοροθεατρικών παραστάσεων, εγκαταστάσεων, συμμετοχικών δράσεων, βίντεο και community projects, τα οποία συχνά διακρίνονται για την ελαφρότητα και την χιουμοριστική τους διάθεση.

Έργα της έχουν παρουσιαστεί σε πολλές χώρες στην Ευρώπη και έχουν τιμηθεί με βραβεία σε διεθνής διαγωνισμούς.

Παράλληλα με το δημιουργικό της έργο, η Μ Eugenia Demeglio είναι εκπαιδευτικός με διεθνή σταδιοδρομία. ‘Εχει διατελέσει αναπληρώτρια καθηγήτρια στο τμήμα Παραστατικής και Ορχηστικής Τέχνης του Πανεπιστήμιου του Falmouth. Είναι πιστοποιημένη καθηγήτρια Countertechnique® κι έχει διδάξει μεταξύ άλλων στα: The Place (UK), University of Nicosia (CY), Iceland Academy of the Arts (IS), University of Malta (MT),  Dance Italia (US/IT), Fondazione Teatro Nuovo (IT), ProDance Leeds (UK), OpenFLR (IT). Το εκπαιδευτικό της αντικείμενο περιλαμβάνει Countertechnique®, τεχνική κλασικού χορού, αυτοσχεδιασμό και σύνθεση (χορογραφία), κινησιολογικά εργαστήρια για ηθοποιούς, χορευτές καθώς και σεμινάρια αυτοσχεδιασμού για απόλυτα αρχάριους ενήλικες.

Σπύρος Κουβαράς

Σπύρος Κουβαράς

Ο Σπύρος Κουβαράς είναι χορογραφικός καλλιτέχνης με βάση του την Αθήνα και το Παρίσι. Σπούδασε Graphic Design, Εφαρμοσμένες Τέχνες και Ιστορία της Τέχνης στον ΑΚΤΟ στην Αθήνα, σύγχρονο χορό και χορογραφία στο Centre National de la Danse και στο Studio Ménagerie de Verre στο Παρίσι.

Εγκατεστημένος έως το 2016 στο Παρίσι, ίδρυσε τον Μάιο του 2008 την Synthesis 748 και μέχρι τώρα έχει χορογραφήσει 11 παραγωγές της ομάδας, με τελευταία το έργο «SISS / PHUSS: while you carry time our bodies hold history». Απο το 2010 εως και το 2016 η Synthesis 748 επιχορηγήθηκε και υποστηρίχθηκε απο το Υπουργείο Πολιτισμού της Γαλλίας και το Γαλλικό Εθνικό Κέντρο Χορού ενω απο το 2017 και έπειτα η ομάδα έχει ως έδρα της την Αθήνα και επιχορηγείται απο το Υπουργείο Πολιτισμού.

Παραστάσεις, performances και χορογραφικά installations του Σπύρου Κουβαρά έχουν, μεταξύ άλλων, παρουσιαστεί στα CICA Museum (South Korea) International Visual Theatre (Paris), Centre National de la Danse (Paris), MACVAL-Museum of Contemporary Art (Paris), Espace André Malraux (Herblay), KW-Institute of Contemporary Art (Berlin), Flutgraben (Space/Time Berlin-International Platform of Contemporary Art), Abundance Festival (Sweden), Tanzwoche Dresden (Germany), Tanztage (Germany), Biennale of Performing Arts of Bogotà (Colombia), Uovo Performing Arts Festival (Italy), Performance Rooms Contemporary Art Show (Athens), Owl Art Space gallery (Athens), ΕΜΣΤ-Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών Αθήνας, Θέατρο Ροές, Ρωμαϊκό Ωδείο Πάτρας, Σύγχρονο Θέατρο και Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Τον Φεβρουάριο του 2016, ο Σπύρος Κουβαράς είχε διακαλλιτεχνική συνεργασία με το art@CMS, ένα διεπιστημονικό πρόγραμμα του πειράματος CERN, στα γαλλοελβετικά σύνορα, που τον τίμησε με την ανάθεση της χορογράφησης οπτικοακουστικών εγκαταστάσεων του INFN και το 2017 παρουσίασε την solo, χορογραφική performance, «Aequam» στο ΕΜΣΤ-Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης στην Αθήνα, μετά απο πρόσκληση του International Performance Philosophy Network. Το καλοκαίρι του 2018 υπήρξε προσκεκλημένος καλλιτέχνης της Valletta 2018-Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης, όπου και του ανατέθηκε να χορογραφήσει την έργο «Kazin Barokk», της Έλλης Παπακωνσταντίνου και του ODC Ensemble, ένα site specific project με την συμμετοχή διεθνών performers στην Notre Dame-Gate, της Βαλέτα. Τον Μάρτιο του 2019, το έργο του «OPUS I # temporality», παρουσιάστηκε στο CICA Museum στην Νότια Κορέα και έκτοτε το οπτικοακουστικό υλικό της χορογραφικής του performance εκτίθεται ως έργο της μόνιμης συλλογής του Μουσείου.

Διδάσκει και διοργανώνει σεμινάρια Χορογραφικής Σύνθεσης και Αυτοσχεδιασμού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και για το συνολικό έργο και την έρευνα του γύρω απο την διαλεκτική σχέση του σύγχρονου χορού και των εικαστικών τεχνών, ο Σπύρος Κουβαράς υποστηρίζεται απο το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Σύγχρονων Καλλιτεχνών, Pépinières Européennes και το Ίδρυμα Ιωάννου Φ. Κωστοπούλου. Εργογραφία του περιλαμβάνεται σε καταλόγους και διεθνείς βιβλιογραφικές εκδόσεις σύγχρονης τέχνης και παραστατικών τεχνών.

 

 

Στέφανος Καλτσής

Στέφανος Καλτσής

stefanos kaltsisO Στέφανος Καλτσής γεννημένος στην Αθήνα, σπούδασε μελοδραματική και παραστατικές τέχνες, με κατεύθυνση τη ρομαντική όπερα, στο Ωδείο Αθηνών, στο πανεπιστήμιο Kingston του Λονδίνου και μετεκπαίδευση ειδίκευσης στο Ανώτατο Κονσερβατόριο Τεχνών της Βερόνα.

Έχει εργαστεί ως σολίστ, χορωδός και ηθοποιός σε παραγωγές της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών όσο και του Rose Theatre του Λονδίνου, Teatro Ristori και Auditorio Nuovo Montemezzi της Βερόνα κ.α.

Έχει ασχοληθεί με τη σύνθεση μουσικής για το θέατρο και την εφαρμογή της φωνητικής γλωσσολογίας.

Νίκος Κατής

Νίκος Κατής

katisΣκηνοθέτης, Ηθοποιός
Καλλιτεχνικός διευθυντής του NYAS

Ο Νίκος Κατής σπούδασε υποκριτική στη διεθνούς φήμης Royal Academy of Dramatic Arts (RADA) στο Λονδίνο και σκηνοθεσία δίπλα στον πολυβραβευμένο Gene Feist, σκηνοθέτη και ιδρυτή του Roundabout Theater του Broadway. Επίσης φοίτησε δίπλα στους σημαντικότερους δασκάλους παγκοσμίως, όπως οι Stella Adler, Uta Hagen, Marcel Marceau και άλλους.

Έχει σκηνοθετήσει πάνω από εικοσιπέντε έργα κλασσικού και σύγχρονου ρεπερτορίου στη Νέα Υόρκη, Βοστώνη και περιφερειακά θέατρα των ΗΠΑ, ενώ έχει πρωταγωνιστήσει σε πάνω από τριάντα θεατρικά έργα σε Ν. Υόρκη (Broadway & off- Broadway) Βοστώνη, Δουβλίνο, Κολωνία κλπ. Συνεργάστηκε με γνωστούς ηθοποιούς όπως Liam Neeson, Sarah Jessica Parker, John Torturom Christopher Walken κ.α.

Στην Ελλάδα πρωταγωνίστησε στις «Μέρες καθαριότητας» σκην. Μιχαήλ Μαρμαρινός.

Έχει διδάξει υποκριτική και έχει δώσει σεμινάρια σε Πανεπιστήμια και Δραματικές σχολές του εξωτερικού όπως Νέα Υόρκη, Βοστώνη, Λος Άντζελες, Λονδίνο κ.ά

Παραδίδει masterclasses, προετοιμάζει ηθοποιούς για auditions και για ρόλους σε Ελλάδα και εξωτερικό, δέχεται ηθοποιούς αρχάριους και προχωρημένους, μαθητές και επαγγελματίες, με μόνη προσδοκία το πάθος για το θέατρο και την όρεξη για σκληρή δουλειά.

Γνωρίζοντας την τέχνη και το επάγγελμα πολύπλευρα, στόχος του είναι να βοηθήσει ταλαντούχους μαθητές να τιθασεύσουν την αφοσίωσή τους, να γίνουν επικοινωνιακοί και καινοτόμοι καλλιτέχνες με πάθος, να επηρεάσουν και να συγκινήσουν το κοινό.

Είναι αυτή η διαδικασία που προετοιμάζει τους μαθητές μας για μια ζωή στην τέχνη.

 

banner

Εκπαιδεύοντας καλλιτέχνες για μια εγχώρια αλλά και διεθνή καριέρα, εστιάζοντας στην προσωπικότητα και ιδιαιτερότητά τους.

Το New York Acting Studio σας δίνει τη δυνατότητα επαγγελματικών σπουδών, μέσα από προγράμματα πρωτοποριακά και εφάμιλλα με εκείνα σημαντικών και αναγνωρισμένων σχολών του εξωτερικού.

Το NYAS προσφέρει επιλογή ολοκληρωμένων σπουδών (Πιστοποίηση & Δίπλωμα) μονοετούς και τριετούς φοίτησης καθώς και την δυνατότητα παρακολούθησης σεμιναρίων ή μεμονωμένων μαθημάτων στην ελληνική και στην αγγλική γλώσσα.

Ψάχνουμε για αφοσιωμένους ανθρώπους που έχουν αγάπη και σεβασμό για την τέχνη και με μια υπευθυνότητα να διενεργούν με επαγγελματικό τρόπο.
Θα δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον ασφαλές, ενθουσιώδες, δημιουργικό, επαγγελματικό και παραγωγικό.New York Acting Studio

School of Dramatic Arts & Musical Theatre
Μιαούλη 11, Μοναστηράκι
2103211445 / 6977906166
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

site: newyorkactingstudio.gr | facebook: New York Acting Studio | instagram: newyorkactingstudio

Last modified on Πέμπτη, 04 Νοεμβρίου 2021 21:17

Follow Us