Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2014 12:49

Δημιουργικός Χορός & Κίνηση με την Κατερίνα Αργυροπούλου

 Δημιουργικός Χορός ,Κίνηση,Κατερίνα ΑργυροπούλουΘΕΩΡΙΑ & ΠΡΑΞΗ

Μέσω της κίνησης μαθαίνουμε για το σώμα μας, το χώρο γύρο μας και τους άλλους. Τα παιχνίδια δημιουργικής κίνησης ενθαρρύνουν την συμμετοχή των παιδιών και προκαλούν το ενδιαφέρον τους! Επωφελούνται όλες οι ηλικίες. Ακόμη και παιδιά με προβλήματα συγκέντρωσης, επικοινωνίας, αναπτυξιακές και ψυχικές δυσκολίες μέσω του δημιουργικού χορού προκαλούμε τις αισθήσεις τους. Ποιος μπορεί να το κάνει; Οποιοσδήποτε έχει άμεση επαφή με παιδιά και θέλει να προσθέσει δημιουργικές ιδέες στο μάθημά του, παιδαγωγοί, νηπιαγωγοί, δάσκαλοι, μουσικοί, ηθοποιοί, δάσκαλοι χορού, γυμναστές, εργαζόμενοι σε παιδότοπους, διοργανωτές παιδικών πάρτυ, άνθρωποι που ασχολούνται με ειδικές ομάδες (παιδιών σε ορφανοτροφεία, ιδρύματα), παιδιών με κινητικά προβλήματα, αυτιστικά.

Στο σεμινάριο θα δοθούν σημειώσεις, βιβλιογραφία, δισκογραφία και βεβαιώσεις παρακολούθησης. Όλες οι ωρες παρακολουθησης σε μαθηματα - σεμιναρια στη σχολη μας, πιστοποιουνται απο το Διεθνες Συμβουλιο Χορου της unesco - CID που αναγνωριζεται παγκοσμιως!

Η Κατερίνα Αργυροπούλου, απόφοιτος της σχολής χορού Ν. Κονταξάκη. Έχει Master of Arts in Dance and Collaborative Arts με ειδίκευση στο δημιουργικό χορό για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας από το Chichester University, South England. Διδάσκει σε παιδικούς σταθμούς, σχολεία και σχολές χορού. Ασχολείται με την έρευνα του δημιουργικού χορού για παιδιά προσχολικής ηλικίας  στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και με την συγγραφή βιβλίων και άρθρων σε ειδικευμένα περιοδικά χορού. Από το 2007 δίνει σεμινάρια σε Θεσσαλία, Πελοπόννησο και Αθήνα. Από το 2010 συνεργάζεται με τα Τ.Ε.Ι. Αθηνών ως εργαστηριακός συνεργάτης Μουσικοκινητικής Αγωγής στο τμήμα Προσχολικής Αγωγής.

Μορφή Σεμιναρίου:

Κυριακές
Κυριακή: 19 / 1 / 2014
Κυριακή:   9 / 2 / 2014
Κυριακή:   9 / 3 / 2014

Ώρες: 11:30-14:00 & διακοπή για φαγητό, 14:30-17:00 Σύνολο: 20 ώρες
Τελευταία ημέρα εγγραφής: 16/1/2014
Δυνατότητα αποσπασματικής παρακολούθησης.

ΔΡΥΑΔΕς ΕΝ ΠΛΩ καλλιτεχνική εταιρεία

Σχολή χορού Μαρίας Καραπαναγιώτη

Μαρία Καραπαναγιώτη

6930 434 059

Εμπορικό Κέντρο Καρδίτσας 1ος Όροφος

Τ.Κ. 43 100, Καρδίτσα

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Read 1280 times Last modified on Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2014 12:58
Like us on Facebook