Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2013 12:50

Σεμινάριο Δημιουργικής Κίνησης με την Κατερίνα Αργυροπούλου (Καρδίτσα)

 

Σεμινάριο Δημιουργικής Κίνησης  με την Κατερίνα Αργυροπούλου (Καρδίτσα)Μέσω της κίνησης μαθαίνουμε για το σώμα μας, το χώρο γύρο μας και τους άλλους. Τα παιχνίδια δημιουργικής κίνησης ενθαρρύνουν την συμμετοχή των παιδιών και προκαλούν το ενδιαφέρον τους! Επωφελούνται όλες οι ηλικίες. Ακόμη και παιδιά με προβλήματα συγκέντρωσης, επικοινωνίας, αναπτυξιακές και ψυχικές δυσκολίες μέσω του δημιουργικού χορού προκαλούμε τις αισθήσεις τους.

Ποιος μπορεί να το κάνει;

Οποιοσδήποτε έχει άμεση επαφή με παιδιά και θέλει να προσθέσει δημιουργικές ιδέες στο μάθημά του, παιδαγωγοί, νηπιαγωγοί, δάσκαλοι, μουσικοί, ηθοποιοί, δάσκαλοι χορού, γυμναστές, εργαζόμενοι σε παιδότοπους, διοργανωτές παιδικών πάρτυ, άνθρωποι που ασχολούνται με ειδικές ομάδες (παιδιών σε ορφανοτροφεία, ιδρύματα), παιδιών με κινητικά προβλήματα, αυτιστικά. Στο σεμινάριο θα δοθούν σημειώσεις, βιβλιογραφία, δισκογραφία και βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Η Κατερίνα Αργυροπούλου, απόφοιτος της σχολής χορού Ν. Κονταξάκη. Έχει Master of Arts in Dance and Collaborative Arts με ειδίκευση στο δημιουργικό χορό για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας από το Chichester University, South England. Διδάσκει σε παιδικούς σταθμούς, σχολεία και σχολές χορού. Ασχολείται με την έρευνα του δημιουργικού χορού για παιδιά προσχολικής ηλικίας  στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και με την συγγραφή βιβλίων και άρθρων σε ειδικευμένα περιοδικά χορού. Από το 2007 δίνει σεμινάρια σε Θεσσαλία, Πελοπόννησο και Αθήνα. Από το 2010 συνεργάζεται με τα Τ.Ε.Ι. Αθηνών ως εργαστηριακός συνεργάτης Μουσικοκινητικής Αγωγής στο τμήμα Προσχολικής Αγωγής.

4 Κυριακές
Κυριακή: 17 / 11 / 2013
Κυριακή: 19 / 1 / 2014
Κυριακή:   9 / 2 / 2014
Κυριακή:   9 / 3 / 2014
Ώρες: 11:30-14:00 & διακοπή για φαγητό, 14:30-17:00
Σύνολο: 20 ώρες

Τελευταία ημέρα εγγραφής: 13 / 11 / 2012 - Εκπτωση στην προπληρωμή για όλο τον κύκλο - Γίνεται και αποσπασματική παρακολούθηση

ΔΡΥΑΔΕς ΕΝ ΠΛΩ καλλιτεχνική εταιρεία
Σχολή χορού Μαρίας Καραπαναγιώτη
Μαρία Καραπαναγιώτη
6930 434 059

---

Εμπορικό Κέντρο Καρδίτσας 1ος Όροφος
Τ.Κ. 43 100, Καρδίτσα
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Δημιουργικός Χορός & Κίνηση
ΘΕΩΡΙΑ & ΠΡΑΞΗ

Για την Καλλιτεχνική Εταιρεία
Δρυάδες εν πλω
Η Πρόεδρος
Μαρία Καραπαναγιώτη

Read 2071 times Last modified on Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2013 13:36

Follow Us