Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020 10:06

Σεμινάρια Qigong και Aυτοσχεδιασμού με τον Γιάννη Λογοθέτη (-20% με κάρτα Plus)

"Προσκαλώντας το χαμόγελο"
Σεμινάρια Qigong και αυτοσχεδιαστικού χορού μέσω παρατηρητικότητας, έρευνας, και γενναιοδωρίας
με τον ΓΙΑΝΝΗ ΛΟΓΟΘΕΤΗ (Νέα Υόρκη)

«...Για μένα ο χορός είχε και έχει πάντα σχέση με την ισότητα, την ενδυνάμωση, την έκφραση. Η ταπεινή μου συνεισφορά στη σημερινή πραγματικότητα είναι να μας υπενθυμίσω πως η αληθινή αλλαγή ξεκινάει από το έδαφος προς τα πάνω, και από εσωτερικά προς τα έξω.

Θα εξετάσουμε σε βάθος τις αρχές τις παρατηρητικότητας και τις μεταμόρφωσης πληροφοριών σε εξάσκηση βαθύ ακούσματος το οποίο θα ανοίξει μια οδό για ξεκάθαρη και ειλικρινή έκφραση και συνεπώς, επικοινωνία.
Αυτά τα σεμινάρια απευθύνονται σε όλους και όσους είναι πρόθυμοι να δουλέψουν προς την θεραπευτικότητα του εαυτού τους επαναπροσδιορίζοντας τον προσανατολισμό του τρόπου οργάνωσης όσον αφορά την καθημερινή τους εξάσκηση συνηθειών.

Κάποιες φορές συμβαίνει και όλα προσγειώνονται μέσα στη ροή μας και κάπως μαγικά είμαστε ικανοί να ενδώσουμε στη πληρότητα του παρόντος. Αυτή η μαγεία δεν καταφθάνει τυχαία. Μαθαίνοντας να την προσκαλούμε και να ενδίδουμε στην προσωπική μας εμπειρία, βαδίζοντας με ένα σκεπτικό πως δε γνωρίζουμε αλλά εξασκούμε την πληρότητα του παρόντος μας, μπορούμε να θεραπεύσουμε τα σώματα του εαυτού μας και κατά συνέπεια να υποστηρίξουμε τους συνανθρώπους μας να αναθεωρήσουν τη σχέση επιθυμίας, σκέψης, και πράξης.

Είμαι σε αποστολή να αποδείξω πως όλοι μας μπορούμε να χορέψουμε. Όλοι μας αξίζουμε χαρά. Και όλοι μας μπορούμε να θεραπευτούμε. Έτσι χρησιμοποιώ τη δύναμη του χορού για να εμπνεύσω, να εκπαιδεύσω, και να συνδέσω ανθρώπους - μετατρέποντας την κίνηση σε θεραπεία για κοινότητες παγκοσμίως».

come dance with me! ~~~ Hafez
Σεμινάρια Qigong και Aυτοσχεδιασμού με τον Γιάννη Λογοθέτη (-20% με κάρτα Plus)
Παρασκευή 18/9/2020 - 7 μμ - 10 μμ

Σάββατο 19/9/2020 - 11 πμ - 1μμ
Κυριακή 20/9/2020 - 6 μμ - 9 μμ

Κόστος:
3 μέρες συμμετοχής - 50€ (έκπτωση 20% κάρτα Dancetheater plus, άνεργοι)
2 μέρες συμμετοχής - 40€
1 μέρα συμμετοχής - 25€
Συνεργατικό στούντιο Λάθος Κίνηση, πλατεία Ελευθερίας 25 (πλατεία Κουμουνδούρου στην λαϊκή μνήμη) 6ος όροφος


με την κάρτα Dancetheater Plus
Προμηθευτείτε την κάρτα Dancetheater Plus ΕΔΩ


Συνεργατικό Studio/Λάθος Κίνηση
Πλ. Κουμουνδούρου 25 (6ος όροφος)

Πληροφορίες, κράτηση θέσεων:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
κιν. 6944192077
Λόγω της επιδημίας και της απόφασης μας να ακολουθήσουμε πιστά τα μέτρα κοινωνικής προστασίας κρατώντας τους συμμετέχοντες στον σωστό αριθμό, είναι απαραίτητη η κράτηση θέσης.


Ο Γιάννης Λογοθέτης έχοντας σαν βάση την Νέα Υόρκη, ταξιδεύει για συνεργασίες, παραστάσεις, έργα, και διδασκαλίες σε Ασία, Ευρώπη, Καναδά, και Αμερική. Κάποιες από τις συνεργασίες του στο παρελθόν συμπεριλαμβάνουν δουλειές με την Crystal Pite και την ομάδα της Kidd Pivot (Dance-Theater/CANADA), με τον Zack Winokur (Multidisciplinary Projects/USA), τον Yang Zhen (Dance-Theater/ASIA-EUROPE), τον Boaz Yakin (Film/USA), τον Elton John (Dance/ FAREWELL TOUR). Σπούδασε στο Marymount Manhattan College όπου φοίτησε με κλάδο τη χορογραφία.
Αμέσως μετά την αποφοίτηση του δούλεψε επί ένα χρόνο στη βραβευμένη παραγωγή του SLEEP NO MORE με την ομάδα Punchdrunk International. Σήμερα συνεργάζεται σαν χορευτής και performer κάνοντας περιοδείες με την American Modern Opera Company (AMOC), με την Bobbi Jene Smith, και τον Yang Zhen. Επίσης παρουσιάζει τη δουλειά του σε συνεργασία με τον Evangelo Biska και το ντουέτο τους KEKALA, το οποίο ασχολείται με την κωμωδία του σώματος. Η αγάπη του για τον αυτοσχεδιασμό κίνησης και μουσικής τον οδήγησε να χτίσει τα θεμέλια της ομάδας Warrior Poets μαζί με τον Elia Mrak και την Hannah Wendel, μία κολεκτίβα που δημιουργεί, παράγει και παρουσιάζει ζωντανά έργα σε ασυνήθιστους χώρους που έχει σαν αποστολή να συνδέσει ανθρώπους εν μέσω παραστάσεων, πάρτυ και σεμιναρίων. Στα πλαίσια της δουλειάς του έχοντας παρακολουθήσει μαθήματα Qigong από την Daria Fain, διδάσκει τις δικές του φιλοσοφίες παγκοσμίως, οι οποίες συνδυάζουν την κινέζικη αυτήν τέχνη με τον αυτοσχεδιασμό τον οποίο και δουλεύει από την ηλικία των δώδεκα ετών.

Read 175 times Last modified on Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020 10:20

Follow Us