Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2020 12:38

Contact Beyond Contact με τον Βαγγέλη Λεγάκη

Contact Beyond Contact | Facilitators Training Course
ATHENS - Greece @ Artiria Studio

Level 1: 1-6 September 2020 https://www.facebook.com/events/803768220377303/
Εστίαση στον Αυτοσχεδιασμό Χορού και στην Αυθεντική Κίνηση για σόλο, ντουέτο και ομαδική  εργασία,  Κοσμική Θεραπεία Qigong και άλλα…

Level 2: 8-13 September 2020 https://www.facebook.com/events/301163374578884/Επικεντρωθείτε στον αυτοσχεδιασμό χορού και στο πέρασμα για σόλο, ντουέτο και ομαδική  εργασία,  ταϊλανδέζικο και κοιλιακό μασάζ, γιόγκα  και άλλα ...

Contact Beyond Contact (CBC) είναι  μια πρακτική χορού και θεραπείας που ενσωματώνει το Authentic Movement (AM), το Contact Improvisation (CI) και το Passing Through (PT) με βαθιές πρακτικές τσιγκόνγκ, γιόγκα,  θεραπευτικούς τρόπους και ενεργειακή εργασία,  δεξιότητες προσοχής και ηγεσίας, ιδιοκτησιακές και εξωσυνδετικές αισθήσεις, Somatics, καθώς και των φιλοσοφιών του Βουδισμού και του Ταοϊσμού. Αυτές οι πρακτικές είναι  καλά υφασμένες μαζί για να δημιουργήσουν μια ολιστική ολοκλήρωση του Σώματος, του Νου, της Καρδιάς και του Πνεύματος. Ο βασικός  στόχος  του

διαμεσολαβητή σε αυτήν  την πρακτική είναι  να διατηρεί χώρο δημιουργώντας ένα ασφαλές όριο-περιβάλλον στο οποίο οι άνθρωποι μπορούν να ενσωματωθούν, να μεταμορφωθούν και να επουλωθούν σε σώμα, μυαλό, καρδιά και πνεύμα.

Σε κάθε CBC | FTC Level, για να έχει  έναν μεγαλύτερο χορό ενσωματωμένο και θεραπευτικό μετασχηματισμό, το μάθημα επικεντρώνεται στην υλοποίηση και την ενεργειακή εργασία  από ποικίλους δυτικούς και ανατολικούς κλάδους, καθώς και στα ψυχοκοινωνικά οφέλη  της πρακτικής του χορού, στην ασφαλή αφή και στα όρια στην πρακτική του χορού, όπως στη διευκόλυνση, τη διατήρηση του χώρου και την ηγεσία.  Αυτό το περιεχόμενο και το πλαίσιο είναι  ζωτικής σημασίας για τη δημιουργία ενός  ασφαλούς και δημιουργικού περιβάλλοντος μάθησης  και εξέλιξης για όλους.


Μετά  από κάθε επίπεδο, κάθε συμμετέχων θα μπορεί να διευκολύνει την εξάσκηση  της CBC μέχρι το επίπεδο της εμπειρίας σας.

CBC παρέχει ένα ασφαλές εμπορευματοκιβώτιο όπου κάθε άτομο μπορεί να εκφράσει, να εμπιστευτεί και να μεταμορφώσει τηρώντας τα προσωπικά του όρια και τα όρια των άλλων. Αυτή η πρακτική θα σας επιτρέψει να συνδεθείτε πραγματικά, ενεργητικά με τον εαυτό σας, έναν άλλο, τον χώρο στον οποίο εργάζεστε και με τη φύση. ο κόσμος πέρα από τα μέσα φυσικής επαφής.

Contact Beyond Contact (CBC), είναι  μια πρακτική χορού και θεραπείας που δημιουργήθηκε αρχικά από τον Βαγγέλη Λεγάκη,  τον ιδρυτή και καλλιτεχνικό διευθυντή του Unity Space - έναν Οργανισμό  Τεχνών και Θεραπείας με έδρα το Χονγκ Κονγκ. Η CBC είναι  μια συσσώρευση του πλούτου της εμπειρίας και της έρευνας του Βαγγέλη για διάφορες πρακτικές κίνησης  και θεραπευτικούς τρόπους. Ο Βαγγέλης Λεγάκης
είναι  εκπαιδευτικός και ασκούμενος στο χορό, τη θεραπεία και την πνευματικότητα, έχοντας πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας. Η εμπειρία του είναι  η ενσωμάτωση  των ανατολικών και δυτικών τρόπων για μια ολιστική εκπαίδευση χορού και για το πώς ο χορός μπορεί να διαφωτίσει τις προοπτικές μας για τη ζωή και πώς αλληλεπιδρούμε με την κοινωνία.
 
Ο Βαγγέλης Λεγάκης δημιουργεί ολιστικά φεστιβάλ, έργα, residences και μαθήματα και αυτή τη στιγμή ξεκινά νέα μαθήματα και πρακτικές για να φέρει μια ένταξη στη ζωή και την καριέρα μας. Αφιερώνει την καριέρα του για να προσφέρει τις γνώσεις  και την εμπειρία του για να βοηθήσει στην ανάπτυξη και την εκπαίδευση νέων καλλιτεχνών καθώς και επαγγελματιών.Για περισσότερες πληροφορίες:
https://education.unityspace.org/unity-space-founder/
Περισσότερες πληροφορίες για κάθε επίπεδο και την πρακτική Contact Beyond Contact μπορείτε να βρείτε εδώ:
https://education.unityspace.org/courses-overview/cbc-ftc/levels-1-4/

Επικοινωνία και ερωτήσεις: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κόστος: 930 ευρώ και έκπτωση έως 70% για άτομα που έχουν ανάγκη λόγω της πανδημίας.
Όλες οι προφυλάξεις για υγιή και καλή πρακτική θα ληφθούν για να είστε ασφαλείς.

Read 685 times Last modified on Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020 09:15

Follow Us