Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2020 21:47

Σεμινάριο Feldenkrais με την Ελίνα Τζαβάρα (Tres Marias)

Feldenkrais: Συνδεση και Ανεξαρτησια

Εισαγωγικό σεμινάριο_γνωριμία με την μέθοδο feldenkrais και τα οφέλη της στο νευρολογικό, και σκελετικό σύστημα (παιχνίδι δυνατοτήτων)!! Είναι μια εμπειρία, κατάλληλη για όλες τις ηλικίες. Ωμοπλάτες, πλευρά, λεκάνη. Τρεις κύκλοι που λειτουργούν, σαν μια δύναμη, ή σαν μονάδες ευλυγισίας...


Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020 | 13:30–15:30

Κόστος σεμιναρίου:
20€, άνεργοι, φοιτητές, 15€
Τηλ.για κράτηση θέσης: 6944 363392

Tres Marias Movement Cult

Δημοφώντος 101-103, Άνω Πετράλωνα

T: 6945591524
Fb: tres marias movement cult
Instagram: tresmarias_movementcult
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Tres Marias Movement Cult


Ελίνα Τζαβάρα - Γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε παι δαγωγικά, κατόπιν χορό και παρακολουθησε σεμινάρια θεάτρου με τους¨¨ (Καταλειφο, Ρέτσο, Μαρμαρινό) Δούλεψε χρόνια σαν μοντέλο στην Σχολή Καλών Τεχνών, και πήρε μέρος σε performance βασισμένα σε έργα καλλιτεχνών. Για περίπου οκτώ χρόνια διδάχτηκε αυτοσχεδιασμό, body contact και butoh με τις Maria Mendez και Terez van Dam. Επίσης έχει ασχοληθεί με τη solo performance, με δασκάλα την Kitt Johnson.
Το 2003 συνεργάστηκε με την Snjezana Premus στα πλαίσια της χοροθεατρικής παράστασης “Zanka” η οποία παρουσιάστηκε σε Σλοβενία και Ελλάδα. Για έξι με επτά χρόνια δούλεψε εθελοντικά και αργότερα ως βοηθός χορογράφου της Α. Παπαδάτου στην ομάδα του VSA στου Ζωγράφου (μη κερδοσκοπική οργάνωση για προγράμματα τέχνης ατόμων με αναπηρία) Παραστάσεις αυτής της μικτής ομάδας από φοιτητές Καλών Τεχνών, χορευτές, και άτομα με προβληματα κινησης, έγιναν στο θέατρο της Σχολής σε φεστιβάλ χορού και στα πλαίσια της Παραολυμπιάδας. Συμμετείχε στην ομάδα χοροθεάτρου 14η μέρα της Μ. Αγγέλου.
Έχει διδάξει σύγχρονο χορό και αυτοσχεδιασμό τα τελευταία επτα χρόνια. Είναι μέλος της ομάδας Dance Vacuum που εστιάζει σε θέματα μεταναστών. Ολοκλήρωσε εκπαίδευση στην Feldenkrais Method - δηλαδή στη συνειδητή θεραπευτική κίνηση, με senior trainer την Ruty Bar.
Αυτή την περίοδο ασχολείται με την κινησιολογία στο θέατρο (για παιδιά και ενήλικες) που είναι και η μεγάλη της ευχαρίστηση. Τελευταία της δουλειά η χορογραφία της παράστασης "Χρωματιστες Γυναίκες" σε σκηνοθεσία Κ. Ξυκομηνού. Είναι ιδρύτρια του χώρου Μετα_κινηση, που ερευνά τη σχέση του χορού με τον λόγο και την εκφραση
.

Read 206 times Last modified on Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2020 22:09
Like us on Facebook