Δευτέρα, 02 Δεκεμβρίου 2019 23:23

Workshop Σύγχρονου Χορού με τη Βίβιαν Τριανταφυλλοπούλου (CUMANA) (-20% με κάρτα Plus)

Η Cumana διοργανώνει workshop με την χορεύτρια, χορογράφο και δασκάλα χορού Βίβιαν Τριανταφυλλοπούλου.

Στο workshop αυτό θα εμβαθύνουμε στον προσωπικό τρόπο κίνησης μέσα από την καθοδήγηση και τον αυτοσχεδιασμό, συνεχίζοντας με συνδυασμούς και χορογραφίες με βάση τεχνικές floor work.

Δουλεύουμε με στόχο την αφύπνιση των σωματικών διασυνδέσεων, πειραματιζόμενοι με ποιότητες για να βρούμε ολότητα, δύναμη και χρήση του momentum -που θα μας βοηθήσουν στην φυσική ροή της κίνησης.

Θα δουλέψουμε τη δυναμικότητα μας εξερευνώντας τον ρυθμό και την ταχύτητα, αναζητώντας την οργανικότητα, με έμφαση στη λεπτομέρεια και την ιδέα του performativity.

Ομαδικότητα, έκφραση και δημιουργικότητα είναι έννοιες κλειδιά του σεμιναρίου και κυρίως, θέλουμε να θυμηθούμε όλοι μαζί το πιο σημαντικο απο όλα...την απόλαυση του χορού!
Ανυπομονώ να χορέψουμε μαζί!
Workshop Σύγχρονου Χορού με τη Βίβιαν Τριανταφυλλοπούλου (CUMANA) (-20% με κάρτα Plus)


Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019 | 17:00-19:00
&
Κυριακή 15 Δεκεμβρίου | 15:30-17:30

Κόστος συμμετοχής: 25€ (ή 15€/μέρα)


με την κάρτα Dancetheater Plus, καθώς και σε σπουδαστές χορού
Προμηθευτείτε την κάρτα Dancetheater Plus ΕΔΩ


H δήλωση συμμετοχής και η προκαταβολή δεν είναι απαραίτητη.
Παρακαλούνται όμως, για την καλύτερη διοργάνωση του event από τους διοργανωτές, όσοι σκέπτονται να έρθουν την πρώτη μέρα του σεμιναρίου (είτε πληρώσουν όλο το πακέτο, είτε μόνο το πρώτο μάθημα), να στείλουν ένα e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (γράφοντας ονοματεπώνυμο και αριθμό κινητού και βάζοντας ως 'Θέμα' του mail 'VIVIAN').

CUMANA dance
Κωνσταντινουπόλεως 38 & Αχνιάδων
Γκάζι (μετρό Κεραμεικός)

www.cumana.gr

tel: 6949451732
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Η Βίβιαν Τριανταφυλλοπούλου ξεκίνησε χορό στην Ακαδημία Χορού της Ελένης Μπαλαφούτη στην Πάτρα, από όπου και κατάγεται.
Το 2015 απέκτησε πτυχίου σύγχρονου χορού από το Trinity Laban Conservatoire of Music and Dance του Λονδίνου.
Στη συνέχεια επιλέχθηκε να είναι μέλος του Αkram Khan Experiment, όπου είχε την ευκαιρία να δουλέψει σε ενταντικά σεμινάρια με την ομάδα. Έπειτα έγινε μέλος του Jasmin Vardimon 2 professional development course, και έκανε περιοδεία σε όλη την Αγγλία με χορογραφίες των Jasmin Vardimon, AΦΕ and Vinicius Sales. Aπό τότε έχει δουλεψει ως χορεύτρια με τους Fernanda Prata, Bittersuite company , Vinicius Sales, Ben Judd & Διονύσιο Τσαφταρίδη, Melanie Lommoff, Follow through collective, Lizzy Kew Ross, Emily Robinson και άλλους. Επίσης,δουλέυει ως χορεύτρια και βοηθός χορογράφου με την Ηagit Yakira καθώς και ως rehearsal director για το τελευταίο προτζεκτ της Dance for Platinum που παρουσιάστηκε στο Royal Albert Hall. Έχει δημιουργήσει δική της ομάδα χορού με βάση το Λονδίνο και η πρώτη της ολοκληρωμένη δουλειά θα κάνει πρεμιέρα το 2020. Η χορογραφιία της έχει την υποστήριξη των: Tripspace, Wayne McGregor Studios, Laban, Chisenhale dance, Ακαδημια χορού. Η Βίβιαν έχει χορέψει στο Sadler's Well's, Richmix, Royal Opera house, The Place, Laban, Royal Academy of Arts, Nothern Ballet, Rambert and Lowry choreographic project, κ.α. ενώ έχει κάνει πρακτική εξάσκηση και εντατικά μαθήματα με τους: Martha Graham School (N.Y), Alain Astie (Greece), Phoenix Dance Theater (UK), Batseva Dance Company -Gaga (Spain), David Zambrano -Flying Low Passing through (Italy) κ.α. Διδάσκει με ενθουσιασμό σε Ελλάδα και Αγγλία χορό και χοροθέατρο σε παιδιά, ενήλικες αλλά και επαγγελματίες σε σχολές όπως το Greenwich Dance και το Trinity Laban ενώ προσπαθεί ταξιδεύοντας, συνεχώς να ανανεώνει και να μοιράζεται τις γνώσεις της στον χορό!

www.viviantr.com

Read 816 times Last modified on Δευτέρα, 02 Δεκεμβρίου 2019 23:39
Like us on Facebook