Πέμπτη, 03 Οκτωβρίου 2019 19:16

10ο Dance Days Chania: Ανοιχτό Κάλεσμα Συμμετοχών

Το 10ο Dance Days Chania σηματοδοτεί την έναρξη του με το Ανοιχτό Κάλεσμα Συμμετοχών για παράσταση ή/και σεμινάριο.
Το διεθνές φεστιβάλ σύγχρονου χορού, «Dance Days Chania», επενδύει στον άνθρωπο, σώμα, χορευτή, δημιουργό και μας υπενθυμίζει ότι ο χορός υπάρχει παντού και μας αφορά όλους. Εμπεριέχεται σε κάθε μεγάλη ή μικρή κίνηση, στους ήχους, τη μουσική αλλά και τις σιωπές, σε κάθε συνήθεια, επιθυμία της καθημερινότητας μας, της δυσκολίας αλλά και της απλότητας που περικλείεται στιγμιαία σε πράξεις και σκέψεις. Εστιάζει στην ανάπτυξη της πολυφωνίας, της καινοτομίας και του πλουραλισμού.
Παράλληλα δίνεται έμφαση στην ενεργό συμμετοχή της κοινότητας και την ένταξη και αξιοποίηση του αστικού ιστού μέσα από site specific projects αλλά και παραστάσεις και δράσεις που πραγματοποιούνται σε σημεία της πόλης και περιλαμβάνουν στοιχεία της.
Το "Dance Days Chania" διοργανώνεται από το Σύλλογο Εκφραστικού Χορού "Συν-Κίνηση" από το 2011 με εθελοντική εργασία των μελών του, έχοντας ως συνδιοργανωτή τον Δήμο Χανίων. Σε κάποιες διοργανώσεις μέχρι σήμερα έχουν συντελέσει συνδιοργανωτές η Περιφέρεια Κρήτης- Π.Ε. Χανίων και η ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ. Τα τελευταία χρόνια λαμβάνει την υποστήριξη εθνικών και διεθνών ιδρυμάτων και φορέων (Ίδρυμα Ι. Φ. Κωστοπούλου, Fluxum Foundation- Flux Laboratory, American Dance Abroad κ.ά.), όπως και πρεσβειών. Το 2017 το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος υπήρξε Μέγας Δωρητής του.
Το DDC έχει λάβει την πιστοποίηση EFFE Label 2017-2018 & 2019-2020 από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό EFA.

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ αποτελείται από παραστάσεις, σεμινάρια, site specific projects, την ενότητα Video Dance, την ενότητα «Νέοι Δημιουργοί στην πόλη», διαλέξεις κ.ά.

Υποβολή πρότασης παράσταση/σεμινάριο

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας http://dancedays.gr/ και συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής με παράσταση ή/και σεμινάριο. Στη συνέχεια στείλετε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με το απαραίτητο υλικό της δουλειάς σας. Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει πρώτα τους όρους συμμετοχής και τις συνθήκες διεξαγωγής της φετινής διοργάνωσης.

Υποβολή προτάσεων: 18.09.2019 – 30.11.2019

Πιθανό διάστημα διεξαγωγής Φεστιβάλ: 15.07 – 28.07.2020

Ευχαριστούμε πολύ και αναμένουμε με ενδιαφέρον τις αιτήσεις σας!

Πληροφορίες
http://dancedays.gr/
https://www.facebook.com/DanceDaysChania/
https://vimeo.com/user45591430/videos
https://www.instagram.com/dancedayschania/

 

Read 405 times
Like us on Facebook