Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2019 18:56

Μαθήματα Σύγχρονου Χορού και Αυτοσχεδιασμού με την Αγγελική Δαλαγγέλη (Studio Corporal)

Περπατάμε, τρέχουμε και χορεύουμε αναζητώντας νέες αφετηρίες στο σώμα μας για να ταξιδέψει στο χώρο, παρέα με άλλα σώματα. Χρησιμοποιούμε την τεχνική του σύγχρονου χορού για ζέσταμα και ενδυνάμωση. Μελετούμε την ροή της κίνησης, την αντίσταση και την άφεση στη βαρύτητα. Συνθέτουμε χορογραφικά μοτίβα που προέκυψαν από αυτοσχεδιασμό ή παραλλάσουμε χορογραφημένα μοτίβα για να προκύψουν νέα.

Το μάθημα απευθύνεται σε ενήλικες που θέλουν να κινηθούν δημιουργικά και να παίξουν.
Μαθήματα Σύγχρονου Χορού και Αυτοσχεδιασμού με την Αγγελική Δαλαγγέλη (Studio Corporal)
Κάθε Πέμπτη | 19.30 - 21.00 και Σάββατo | 12.30 - 14.00

Studio Corporal
Νοταρά 49, Εξάρχεια

Πληροφορίες-δήλωση συμμετοχής:
fb: Angeliki Dalangeli
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τ: 6955816903


Γεννήθηκα στην Αθήνα. Είμαι απόφοιτος της Επαγγελματικής Σχολής Χορού "Ραλλού Μάνου".
Έχω συνεργαστεί με ομάδες χορού και χορογράφους όπως: Creo, Όχι παίζουμε, Perè Faura, Zoi Dimitriou, Κι όμΩς κινείται, Ελληνικό Χορόδραμα κ.α. Έχω συμμετάσχει σε φεστιβάλ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό: Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2017, AVDP 2016, Φεστιβάλ Ελαιώνα 2015, IETM Athens 2013, 10o και 11o φεστιβάλ Ελλήνων Χορογράφων, 28ο διεθνές φεστιβάλ "SarajevoWinter", LaBecqueeBrest 2011, 2οBE festival Birmingham.
Έχω παρακολουθήσει το σεμινάριο εκμάθησης του σόλο TRIO A (Yvonne Rainer) από την Sara Wookey. Έχω παρακολουθήσει μαθήματα σύγχρονου χορού με τους T. Stoffer, Γ. Νικολαΐδη, Χ. Σουγιουλτζή, Μ. Δραμισιώτη, Π. Κρεμαστά, Σ. Ζάνου. 'Gaga technique' με τον Tom Weinberger. Σεμινάρια αυτοσχεδιασμού με τους J. Konjar, Δ. Στεφάνου, D. Hernandez και χορογραφίας με τους M. Kliën, A. Sanchez, Μ. Κολιοπούλου. Έχω παρακολουθήσει μαθήματα Ashtanga Yoga με την Ε. Λαγουδάκη και εξασκούμαι στην Hatha Yoga τα τελευταία 3 χρόνια. Φέτος παρακολούθησα την εκπαίδευση διδασκαλίας Hatha Yoga από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Sivananda. Είμαι ιδρυτικό μέλος της ομάδας χορού "Κινούμενα Σχέδια'' όπου συμμετέχω ως χορογράφος και ερμηνεύτρια. Διδάσκω χορό και αυτοσχεδιασμό σε ενήλικες. Επίσης είμαι απόφοιτος του Τμήματος Φυσικής Αθηνών.

Read 886 times Last modified on Τρίτη, 19 Μαϊος 2020 15:41
Like us on Facebook