Τρίτη, 27 Αυγούστου 2019 21:09

«Κλασσικός χορός για όλους» (αρχάριο-μεσαίο επίπεδο) με την Εύη Σούλη (Cumana) (-20% με κάρτα +PLUS)

Το μάθημα αυτό έχει σαν στόχο να αποδείξει πως, ανεξάρτητα από την ηλικία ή την όποια χορευτική εμπειρία, όλοι μπορούμε να μπούμε στο κόσμο του κλασικού χορού. Αρχικά, βάση θα δοθεί στη σωστή στάση του σώματος, στην ευθυγράμμιση των μελών με μια τάση που τραβά πάντα ψηλά. Εστιάζουμε με σεβασμό στις ιδιαιτερότητες και στις ανάγκες του κάθε σώματος για ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Με γνώμονα τα βασικά στοιχεία και το κλασικό βηματολόγιο θα προσπαθήσουμε να ταξιδέψουμε και να ανακαλύψουμε τη χορευτική αυτή φόρμα με την αυστηρότητα αλλά και την ελευθερία που απαιτεί.

κάθε Δευτέρα | 18.00- 19:30 και κάθε Παρασκευή | 19:30-21:00
ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ (παρέχεται δωρεάν σε όλους)

Κόστος συμμετοχής: 7 € / μάθημα (6 € για φοιτητές και ανέργους και καλύτερες τιμές για κατόχους μηνιαίων καρτών της Cumana)
Οι ενδιαφερόμενοι δεν είναι ανάγκη να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο μάθημα (μπορούν απλώς να προσέλθουν την ημέρα και ώρα του μαθήματος)
με την κάρτα Dancetheater Plus

Για πρόσθετες διευκρινίσεις:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.,
-τηλ 2130442793 (κατά τις ώρες λειτουργίας της σχολής: καθημερινές απόγευμα και Σάββατο από το μεσημέρι) ή 6949451732

CUMANA dance
Κωνσταντινουπόλεως 38 & Αχνιάδων
Γκάζι (μετρό Κεραμεικός)
www.cumana.gr


 

Η Εύη Σούλη κατάγεται από τη Ζάκυνθο. Είναι πτυχιούχος της Ανώτερης σχολής χορού ''Ραλλού Μάνου'' (2007-2010) και φοιτά στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια πάνω στη τεχνική του κλασσικού, σύγχρονου χορού, αυτοσχεδιασμού και χορογραφίας με δασκάλους όπως: Σύνθια Φρυδά, Αγγελική Στελλάτου, Σοφία Μαυραγάνη, Σταυρούλα Σιάμου, Χάρη Μανταφούνη, Ηλία Λαζαρίδη, Αντώνη Φωνιαδάκη, Στέλλα Ζάννου, Αθανασία Κανελοπούλου, Eulalia Ayguade Farro, David Zambrano, Cruz Isael Mata, Jochen Heckmann, Alida Dors, Πατρίσια Απέργη κ.α. Έχει συνεργαστεί με πολλούς ανθρώπους του χορού, του θεάτρου και άλλων τεχνών, όπως: Χάρης Μανταφούνης, Μαρίελα Νέστορα, Αλίκη Καζούρη, Μπέτυ Δραμισιώτη, Αγγελική Τατού Δέδε, Κατερίνα Γιαννακοπούλου, Άγγελος Φρατζής, Γιώργος Κουμεντάκης. Επίσης είχε συμμετοχή σε φεστιβάλ και οργανισμούς, όπως: Αthens Biennale (2011), Artogether festival (2011), Athens video dance (2012), Citrus festival (2013), Θέατρο του Δρόμου (2013). Ίδρυμα Θεοχαράκη, Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, Mουσείο Μπενάκη (2016). To Φεβρουάριο του 2015 ανέβηκε η παράσταση "Άρση / Θέση" σε ιδέα και χορογραφία της. Η ίδια παράσταση παρουσιάστηκε στο Νew Europe Festival 2015 Jarmila Jerabkova Award τον Νοέμβριο στην Πράγα. Το Μάιο του 2016 χορογράφησε την παράσταση "Beyond Collapse'' σε πρωτότυπη μουσική του Παύλου Παυλίδη. Τέλος, διδάσκει κλασσικό και σύγχρονο χορό καθώς επίσης παραδίδει σεμινάρια αυτοσχεδιασμού.

Read 795 times Last modified on Τρίτη, 19 Μαϊος 2020 18:28
Like us on Facebook