Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019 08:37

Σεμινάριο Κλασικού Χορού και Barre Astié με τον Alain Astié (Ηράκλειο)

Σεμινάριο Κλασικού Χορού
Ο κ. Alain Astié έχει διανύσει μια μεγάλη καριέρα ως ηθοποιός – στην παιδική ηλικία - στην Comédie Française, ως χορευτής δίπλα σε πολύ μεγάλα ονόματα του χώρου όπως ο Maurice Béjart, ο R.Nureyiev και η Carla Fracci και ως χορογράφος και είναι σίγουρα από αυτούς που μπορούν να μεταμορφώσουν έναν μαθητή σε χορευτή. Έχοντας εκπαιδεύσει επαγγελματίες χορευτές και καθηγητές στην Ακαδημία του στη Λυών και διεθνής guest teacher δηλώνει πάνω απ' όλα «δάσκαλος» με στόχο «να δημιουργήσει έξυπνους χορευτές, χορευτές που μπορούν να ανταποκριθούν σε οποιοδήποτε μάθημα, audition ή εξέταση».

Σεμινάριο Barre ASTIĖ Αποτελεσματική μέθοδος για χορευτές * Ασφαλής γύμναση για όλους
Σωματική μέθοδος που απευθύνεται σε όλους και εξελίσσεται διαρκώς χάρη στη συνεχή αναζήτηση του δημιουργού της κ.Alain ASTIE και τη συμμετοχή των 120 Barre ASTIĖ trainers ανά τον κόσμο, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται επαγγελματίες χορευτές και καθηγητές χορού, φυσικοθεραπευτές, γυμναστές αλλά και ηθοποιοί και μουσικοί. Διδάσκεται στην Ευρώπη και την Ιαπωνία και είναι αναγνωρισμένη από το Διεθνές Συμβούλιο Χορού CID/Unesco.
Ο καθηγητής χορού θα χρησιμοποιήσει την ΒΑ για ευλυγισία, σταθεροποίηση του κέντρου και βελτίωση των χορευτικών θέσεων και κινήσεων. Ο ηθοποιός και ο μουσικός θα εστιάσει περισσότερο στην αναπνοή, τη βελτίωση της στάσης και τον συγχρονισμό της κίνησης. Ο γυμναστής έχει τη δυνατότητα να προσφέρει ένα training με καλλιτεχνικά στοιχεία όπως η μουσική, ο ρυθμός, η ροή της κίνησης και οι εναλλαγές στην ενέργεια και τη χρήση του χώρου και ο φυσικοθεραπευτής θα χρησιμοποιήσει πιο εξειδικευμένες ασκήσεις αποκατάστασης ή θα εστιάσει στην ψυχική ανάταση που προσφέρει ένα μάθημα τόσο κοντά στην τέχνη του χορού.

6-7-8 Ιουλίου 2019

Πρόγραμμα
10.00 -11.30 - Κλασικό / Μεσαίο Επίπεδο
11.45 - 13.00 - Barre Astié
13.15 - 15.15 - Κλασικό/Επίπεδο Advanced

Κόστος:
Μεσαίο επίπεδο: 80ευρώ
Advanced:100ευρώ
+Πακέτα μαθημάτων και εκπτώσεις για καθηγήτριες/τές χορού

ΕΝ ΧΟΡΩ & DANCE PROJECT
Ηράκλειο - Κλειστό Γυμναστήριο Γουρνών

Info
τ.697 49 47 804 & 694 31 09 469

Read 1000 times Last modified on Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019 08:57
Like us on Facebook