Δευτέρα, 08 Απριλίου 2019 12:27

Modern Theatre Dance του ISTD με την Παρασκευή Λεβεντάκου (Proastio Art)

Μαθήματα Modern Theatre πάνω στη νέα διδακτέα ύλη και μεθοδολογία για την προετοιμασία του συστήματος εξετάσεων ISTD σε επίπεδο Intermediate, Advanced 1 και Advanced 2.

Σκοπός μας να συμβάλλουμε στην πληρέστερη εκπαίδευση και κατάρτιση της νέας γενιάς χορευτών και δασκάλων χορού, μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης στο οποίο καλλιεργούν τις γνωστικές και κινητικές δεξιότητές τους.

Η ΙSTD - Imperial Society of Teachers of Dancing είναι ένας από τους κορυφαίους οργανισμούς χορού στον κόσμο. Από το 1904 παρέχει κατάρτιση σε δασκάλους και χορευτές έχοντας αναπτύξει νέες τεχνικές σε 11 διαφορετικά είδη χορού. Το κομμάτι του μοντέρνου χορού καλύπτει τις ανάγκες των χορευτών για τεχνική κατάρτιση καθώς και χορευτική απόδοση πολλών και διαφορετικών στυλ χορού (σύγχρονο, musical, hip hop, lyrical, jazz).
Ως εκπαιδευτικό ίδρυμα με μέλη μόνο διαπιστευμένους δασκάλους χορού, η αποστολή του ISTD είναι να εκπαιδεύει το κοινό στην τέχνη του χορού σε όλες του τις μορφές, να προάγει τη γνώση του χορού, να παρέχει σύγχρονες τεχνικές για τα μέλη της και να βελτιώνει συνεχώς τα πρότυπα διδασκαλίας. Το ISTD έχει δημιουργήσει ένα πλήρες πρόγραμμα σπουδών που ξεκινά από την προσχολική ηλικία και φτάνει στην απόκτηση διπλώματος διδασκαλίας αγνωρισμένου σε όλη την Ευρώπη.
Modern Theatre Dance του ISTD με την Παρασκευή Λεβεντάκου (Proastio Art)
Κάθε Δευτέρα Advanced 2 |14:00-15:30

Κάθε Τετάρτη Advanced 1 | 18:30-20:00

Proastio Art
Στρατηγού Λιόση 40, Άνω Λιόσια

Tηλ. 2102470604, 6993954907

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Site: Proastio Art
Facebook: https://www.facebook.com/ProastioArt/
Instagram: proastio_art

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ:
Προαστιακός Σταθμός Άνω Λιοσίων
Με λεωφορείο Β12
Με αυτοκίνητο από Αττική Οδό Έξοδος 6 (Λ.Φυλής)

Proastio Art


Η Παρασκευή Λεβεντάκου είναι μέλος του I.S.T.D. από το 1997 με μεγάλη εμπειρία στη διδασκαλία, ιδιαίτερα των επαγγελματικών τάξεων του μοντέρνου χορού. Προσεγγίζει τη δομημένη ύλη μέσα από τεχνικές σύγχρονου χορού, τα somatics, καθώς και τις βασικές παραμέτρους της δυναμικής της κίνησης σύμφωνα με τη θεωρία του Laban.

Read 583 times Last modified on Δευτέρα, 08 Απριλίου 2019 18:31
Like us on Facebook