Τρίτη, 05 Φεβρουαρίου 2019 15:26

Dance Course στο Proastio Art - 2o τρίμηνο

Dance Course 2o τρίμηνο

To Proastio Art διοργανώνει το 2ο τρίμηνο σεμιναρίων Σύγχρονου Χορού, Axis Syllabus, Contact Improvisation και Σωματικού Θεάτρου, με καταξιωμένους guests, από Φεβρουάριο έως Απρίλιο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ
Σάββατο 2 Φεβρουαρίου
13.30 - 15.00 Σύγχρονο, με τη Γωγωντίνα Αντζάμπου

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου
13.30 -15.30 Axis Syllabus, με τον Τίμο Ζέχα

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου
13.30 - 15.00 Contact Improvisation με την Τέτη Νικολοπούλου

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου
13.30 - 15.00 Σύγχρονο, με τον Αυγουστίνο Φυτίλη

ΜΑΡΤΙΟΣ
Σάββατο 2 Μαρτίου
13.30 -15.30 Axis Syllabus, με τον Τίμο Ζέχα

Σάββατο 9 Μαρτίου
13.30 - 15.00 Σύγχρονο, με τον Αυγουστίνο Φυτίλη

Σάββατο 16 Μαρτίου
13.30 - 15.00 Contact Improvisation με την Τέτη Νικολοπούλου

Σάββατο 30 Μαρτίου
13.30 - 15.00 Σωματικό Θέατρο, με τον Αριστοτέλη Μαγουλά

ΑΠΡΙΛΙΟΣ
Σάββατο 6 Απριλίου
13.30 -15.30 Axis Syllabus, με τον Τίμο Ζέχα

Σάββατο 13 Απριλίου
13.30 - 15.00 Contact Improvisation με την Τέτη Νικολοπούλου

Σάββατο 20 Απριλίου
13.30 - 15.00 Σωματικό Θέατρο, με τον Αριστοτέλη Μαγουλά

Dance Course στο Proastio Art - 2o τρίμηνο
Η Λεκάνη και τα Ισχία:
Μια θεωρητική και βιωματική σωματική προσέγγιση. Τα ζωντανά οστά της λεκάνης και των ισχίων μεταφέρουν το βάρος μας. Μεταδίδουν κίνηση κι απελευθερώνουν ενέργεια από τα πόδια στην σπονδυλική στήλη κι από την σπονδυλική στήλη στα πόδια. Είναι μια πολυδιάστατη δομή που υποστηρίζεται από πολλούς διερχόμενους μυοτατικούς ιστούς. Η φυσιολογική λειτουργία της λεκάνης και των ισχίων μας βοηθά να αντιληφθούμε τον τρόπο που οδηγούν την κίνηση. Αποκτούμε έτσι αίσθηση γείωσης, λειτουργική αποτελεσματικότητα, σιγουριά καθώς και την αίσθηση ότι είμαστε στο σώμα. Το υλικό του μαθήματος δίνεται μέσα από θεωρητικές πληροφορίες και βιωματικές κινητικές διαδικασίες. Χρησιμοποιούμε το άγγιγμα, την παρατήρηση, την αισθητηριακή ενεργοποίηση, την εξισορρόπιση του μυϊκού τόνου και συγκεκριμένα κινητικά μοτίβα ή αυτοσχεδιασμούς με σκοπό την μετακίνηση στον χώρο. Η μουσική και η σιωπή γίνονται εργαλεία υποστήριξης της μαθησιακής κι εκφραστικής εμπειρίας. Επιτρέπουμε στον εαυτό μας να είμαστε σώμα, αντί να έχουμε απλώς ένα σώμα.

To Contact improvisation (CI) είναι μια σωματοποιημένη πρακτική που εφαρμόζει τη σωματοποίηση στον σύγχρονο χορό. Εμπεριέχοντας στις δομές της την περιπέτεια του σύγχρονου χορού προσέθεσε σε αυτόν την επαφή και την δυναμική μετακίνηση στον χώρο μαζί με ένα άλλο σώμα. Με σπειροειδείς κινήσεις, σηκώματα, στηρίξεις και τη διαχείριση των φυσικών δυνάμεων, τα δυο σώματα κινούνται γυροσκοπικά, απρόβλεπτα και με ροή. Για να επιτευχθεί η λειτουργική αυτή μετακίνηση χρειάζεται πρώτα να καλλιεργήσει κανείς την προσωπική του αφύπνιση μέσα από συγκεκριμένη εκπαίδευση που εστιάζει στη σωματοποίηση. Μέσα από τη βιωματική ανατομία, την εξελικτική κίνηση, το bodywork, τον διαλογισμό, την αργή κίνηση και άλλες «τεχνικές», το CI προτείνει την επιστροφή στην «πηγή»... Στη φυσική, παιγνιώδη, λειτουργική κίνηση. Μαζί...

Σύγχρονος Χορός σε έναν κύκλο σεμιναρίων με στόχο τη βιωματική γνώση, διερεύνηση και κατανόηση του σώματος, της μηχανικής και της κινησιολογίας του, και της λειτουργικής χρήσης του ως εργαλείο έκφρασης συναισθημάτων, εννοιών, καταστάσεων. Με την καθοδήγηση καταξιωμένων δασκάλων και με εργαλείο την ιδιαιτερότητα και τη διαφορετικότητα του κάθε σώματος, ανακαλύπτουμε μέσω της προσωπικής μας κίνησης πειραματιζόμαστε και διερύνουμε τις δυνατότητές μας στο Σύγχρονο χορό.

Μέσα από τη βιωµατική διαδικασία του σωματικού θεάτρου/ physical theatre και έχοντας ως άξονα τις τεχνικές του Jacques Lecoq, θα κατανοήσουµε τη σηµαντικότητα των προσωπικών µας σωµατικών εργαλείων, τη λειτουργικότητα της έρευνας όσον αφορά την ψυχοσωµατική µας αλήθεια, την ουσιαστική επικοινωνία µε τα άλλα σώµατα, αντλώντας ερεθίσµατα από την ίδια τη φύση, το περιβάλλον, τους άλλους ανθρώπους γύρω µας, το σώµα µας, τον εαυτό µας. Το µαθήµατα έχουν χαρακτήρα καθαρά βιωµατικό. Όλα τα σώµατα είναι όµορφα, αρκεί να είναι διαθέσιµα κι ανοιχτά στο να ερευνήσουν και να επικοινωνήσουν. Κάθε κίνηση ή ενέργεια του σώματός μας, επηρεάζει το σύμπαν, ενώ ταυτόχρονα κάθε κίνηση στο σύμπαν είναι βαθιά χαραγμένη στην κυτταρική του μνήμη. Ανακαλύπτουμε τον προσωπικό μας ερμηνευτή μέσω της εξερεύνησης, της αυτοεπίγνωσης, και καθοδηγούμενων βιωματικών αυτοσχεδιασμών.

Kόστος:
Drop in Axis Syllabus 13€/ μάθημα
10€ για σπουδαστές- αποφοίτους Ανωτέρων Επαγγελματικών Σχολών και μέλη του Proastio Art

Drop in 9€ / μάθημα
7€ για σπουδαστές- αποφοίτους Ανωτέρων Επαγγελματικών Σχολών, μέλη του Proastio Art

Συνολικά το Dance Course 2ου τριμήνου με εφάπαξ προπληρωμή:
-12% / μήνας (35€)
-15% /τρίμηνο (96€)
Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ.

Proastio Art
Στρατηγού Λιόση 40, Άνω Λιόσια
Τηλ: 2102470604. 6993954907
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook: Proastio Art Centre
Instagram: proastio_art

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ:
ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά από και προς τον Προαστιακό Σταθμό Άνω Λιοσίων
Με λεωφορείο Β12
Με αυτοκίνητο από Αττική Οδό Έξοδος 6 (Λ.Φυλής)ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ:

τηλ. 2102470604, 6993954907
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Site: Proastio Art
Facebook: https://www.facebook.com/ProastioArt/
Instagram: proastio_art


Ο Τίμος Ζέχας είναι πιστοποιημένος δάσκαλος τoυ Διεθνούς Ερευνητικού Δικτύου Axis Syllabus (ASIRΝ) με βασικό μέντορα τον Frey Faust. Έχει εικοσαετή εμπειρία στην κίνηση ως ενεργός χορευτής / performer, δάσκαλος χορού και δάσκαλος Pilates και Fascial Fitness Trainer. Είναι επίσης πιστοποιημένος Feldenkrais Practitioner και διπλωματούχος Σωματο-ψυχοπαιδαγωγός (μέθοδος Danis Bois). Είναι απόφοιτος της επαγγελματικής σχολής "Νίκη Κονταξάκη-Μπακάλη" και έχει σπουδάσει με υποτροφία από το Ίδρυμα Fulbright στο στούντιο της Trisha Brown στην Νέα Υόρκη.
Υπήρξε μόνιμο μέλος του μπαλέτου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής κι έχει συνεργαστεί με οργανισμούς όπως το Εθνικό Θέατρο, ΚΘΒΕ (Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδας), ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας και ομάδες της σύγχρονης χορευτικής σκηνής με καταξιωμένους Έλληνες και ξένους χορογράφους όπως: Μαρία Γοργία, Αντώνης Φωνιαδάκης, Έρσυ Πίττα, Μαριέλα Νέστορα, Τέτη Νικολοπούλου, Μαρίνα Μαυρογένη, Τατιάνα Λοβέρδου, Χάρης Μανταφούνης, Ιωάννα Πορτόλου, Igor Zelinski, Carol Armitage κ.α. Και με τις Χριστίνα Κλεισιούνη και Τέτη Νικολοπούλου, με το σχήμα "present bodies" σε παραστάσεις αυτοσχεδιασμού, contact improvisation και site specific performance. Έχει συμμετάσχει σε τοπικά και διεθνή Φεστιβάλ Χορού τόσο στην Αθήνα όσο και στο εξωτερικό κι έχει παρουσιάσει δική του χορογραφική δουλειά.
Έχει διδάξει στη Δραματική Σχολή του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, στην Επαγγελματική Σχολή Χορού "Κέντρο Χορού και Τεχνών" της Τατιάνας Λομβέρδου, στο Νομαδικό Κολλέγιο του Axis Syllabus και σε εργαστήρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό με διαφορετικά επίπεδα ατόμων. Διδάσκει τεχνική χορού, χορευτικό αυτοσχεδιασμό, μέθοδο Pilates, Axis Syllabus τόσο σε ελεύθερα μαθήματα όσο και σε τακτικά εργαστήρια όπως και τη μέθοδο Feldenkrais σε ομαδικά μαθήματα κι ατομικές συνεδρίες.
Διδάσκει σε διαφορετικά επίπεδα ατόμων καλύπτοντας μία γκάμα ερασιτεχνών και επαγγελματιών του χορού καθώς και ανθρώπων διαφορετικών ηλικιών και αναγκών. Το μάθημά του είναι σύμφωνο με τις βιομηχανικές αρχές και τους φυσικούς νόμους που ορίζουν την κίνηση, δίνοντας επίσης σημασία σε έναν ηθικό τρόπο διδασκαλίας και μετάδοσης της γνώσης.

H Τέτη Νικολοπούλου είναι χορεύτρια, δασκάλα χορού και Φυσικής Αγωγής και χορογράφος. Είναι απόφοιτη της Επαγγελματικής Σχολής χορού Νίκης Κονταξάκη και του ΤΕΦΑΑ Αθήνας (Μaster Φ.Α πάνω στις πρακτικές Somatics) ενώ είναι υποψήφια Διδάκτωρ στο ΕΚΠΑ (εκπονεί διδακτορική διατριβή πάνω στο contact improvisation).
Έχει παρακολουθήσει εντατικά σεμινάρια χορού στα Movement research, Merce Cunningham, Paul Taylor και Alvin Aily Studios στη N.Yόρκη και στο Laban Centre, Λονδίνο. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στην Ελλάδα πάνω στις Release τεχνικές και τον Αυτοσχεδιασμό με τους David Zabrano, Thomas Mettler, Gwen Welliver, Maxine Heppner, Μαρία Ανθιμίδου, Χοροθέατρο Ροές, Αλίκη Καζούρη, Μιχάλη Ναλμπάντη, Αποστολία Παπαδαμάκη, Αγγέλα Λύρα, Κων/νο Μίχο κ.ά. Στο Αxis Syllabus έχει παρακολουθήσει μαθήματα από τους Frey Faust, Baris Μihci, Matt Smith και Tίμο Ζέχα. Στο Contact Improvisation έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με τους Nancy Stark Smith, Nitta Little, Daniel Lepkoff, Benno Voorham, Αnn Cooper Albright, Bastion Auber, Charlie Morissey ενώ από το 2000 εκπαιδεύεται συστηματικά στο CI από την Χριστίνα Κλεισιούνη. Το 2007 παρακολούθησε στην Pensylvania, USA, το συνέδριο και σεμινάριο CI 36, για τα 36 χρόνια του contact improvisation. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα Feldenkrais technique με την Ulrique Hasbach Doussis.
Το 1992 βραβεύτηκε στους διαγωνισμούς Ραλλούς Μάνου και ΕΟΤ για τη χορογραφία της Προκατάληψη ενώ το 2005 και το 2007 επιχορηγήθηκε για τη δουλειά της από το ΥΠΠΟ. Το 2000 ταξίδεψε στο Capo Verde για να παρουσιάσει το solo της Αποδοχή μαζί με ένα ντουέτο του Ερμή Μαλκότση και Δημήτρη Σωτηρίου, σε οργάνωση Ζωής Χατζηδάκη. Το 2004 παρουσίασε τη χορογραφία της Eros στα Δρώμενα του Δήμου Αθηναίων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Αθήνα.
Έχει χορογραφήσει πάνω από 20 παραστάσεις και έχει συμμετάσχει σε φεστιβάλ (Σωματείο Ελλήνων χορογράφων, Ακροποδητί, Capo Verde, Athens Video Dance Festival), σε πλατφόρμες χορού (ΣΕΧ-Μέγαρο μουσικής/ Μ. Κακογιάννης) και εκθέσεις (Rooms, Gallery Καππάτος, Μουσείο Ακρόπολης, Cheap Art/ back to Athens). Έχει χορογραφήσει για παιδικά μουσικοθεατρικά (Είκασμα, Αφρός), για το σινεμά (Τάκης Σπυριδάκης), για μουσικούς (Πυξ-Λαξ), για το θέατρο (Βασίλης Παπαλαζάρου, Πηνελόπη Πιτσούλη, Χρύσα Αποστολάτου, Στρ. Τζόρτζογλου). Ως χορεύτρια έχει συνεργαστεί με χορογράφους όπως Ντ. Καλεθριανού, Αγγ. Λύρα, Ντ. Μητροπούλου, Maxine Heppner, Χρ. Κλεισιούνη, Τίμος Ζέχας, Βικτωρία Νούμτα, Νατάσσα Αβρά, κ.ά. Το 2013 συνεργάστηκε με καλλιτέχνες και συλλογικότητες για τη δημιουργία έργου στις παράλληλες δράσεις στη Biennale Αθήνας (Ελένη Τζιρτζιλάκη, Παναγιώτη Ανδρονικίδη).
Μεταξύ άλλων, από το 2010 και μετά έχει χορογραφήσει τις παραστάσεις Κόμποι, Isolated, present bodies, Meet me there, Συνάντησέ με εκεί, Άπειροι και τις performance μικρής διάρκειας στην Τεχνόπολη/ Αθήνα, Knock Knock Knock και Ήπειρος μια. Έχει χορέψει αυτοσχεδιασμό και έχει συνθέσει στη στιγμή στις παραστάσεις Η λήθη του σώματος και Χώρος στον χρόνο, ενώ το 2011 χόρεψε με άλλους χορευτές contact improvisation στον προαύλιο χώρο του μουσείου της Ακρόπολης. Toν Οκτώβριο του 2018 συνεργάστηκε με τον εικαστικό Geert Vermeir για το έργο Utopia, χορεύοντας σε site specific performance στο κέντρο της Αθήνας για τη δημιουργία βίντεο.
To 2015 έδωσε μάθημα Contact improvisation στο 1ο Διεθνές Συνέδριου Χορού που έγινε στην Αθήνα. Επίσης το 2015, έγραψε τη Φιλοσοφία και τους Άξονες για την εκπόνηση των Προγραμμάτων και Οδηγών Σπουδών του Χορού για τα Καλλιτεχνικά Λύκεια και εκπόνησε τον Οδηγό Σπουδών για τη διδασκαλία του Σύγχρονου- Δημιουργικού χορού στα Καλλιτεχνικά Γυμνάσια. Το 2017 και 2018 ήταν μέλος της επιτροπής εξετάσεων για την εισαγωγή των παιδιών στα Καλλιτεχνικά Γυμνάσια Κερατσινίου και Περιστερίου. Διδάσκει δημιουργικό χορό σε παιδιά και ενήλικες και ανθρώπους τρίτης ηλικίας και έχει δημιουργήσει μαζί με τη Νατάσσα Ζούκα, ένα μάθημα για παιδιά και γονείς, το Family dance. Έχει διδάξει contact improvisation ως guest teacher στην Επαγγελματική Σχολή της Άννας Πέτροβα και στο Στούντιο Κινητήρας. Οργανώνει μαζί με άλλους δασκάλους contact improvisation μηνιαία jams στην Αθήνα. Διδάσκει χορό και contact improvisation σε ιδιωτικές σχολές χορού και δίνει ομιλίες σε συνέδρια και σεμινάρια. Η δουλειά της χαρακτηρίζεται από την ολιστική προσέγγιση, τον διαλογισμό, τη βιωματική ανατομία, τα Somatics (πρακτικές ενοποίησης και αφύπνισης όπως ideokinesis, body awereness, contact improvisation κ.ά) και την έρευνα. To καλοκαίρι του 2019 θα είναι μέλος της ομάδας δασκάλων του contact improvisation στο μεγαλύτερο ετήσιο διεθνές φεστιβάλ της πρακτικής στο Freiburg, Γερμανία.

 

Ο Αυγουστίνος Φυτίλης είναι απόφοιτος της «Ραλλού Μάνου». Κύριο ενδιαφέρον του είναι να ανακαλύπτει και να διευρύνει τις δυνατότητες, τόσο των μαθητών του, όσο και τις δικές του.
Ανήσυχο και δημιουργικό πνεύμα, συνεχίζει να εκπαιδεύεται παρακολουθώντας πληθώρα σεμιναρίων, ενώ έχει συνεργαστεί με:
το Εθνικό Θέατρο στην παράσταση «Σαλώμη», σε σκηνοθεσία/χορογραφία Σταύρου Λίτινα,
το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, στην παράσταση «Έρως – Ήρως» σε παραγωγή της ομάδας «Ηχόδραμα» και στην παράσταση «Επιτέλους Σπίτι» σε παραγωγή της επαγγελματικής σχολής χορού «Ραλλού Μάνου»,
τη Στέγη Τεχνών και Γραμμάτων Ιδρύματος Ωνάση, στο video art documentary του Hikaru Fujii στα πλαίσια του 5ου Fast Forward Festival σε χορογραφία Πατρίσια Απέργη και στην παράσταση «Από το μάθημα στη σκηνή» σε σκηνοθεσία /χορογραφία Πωλίνα Γαλοπούλου,
το Μέγαρο Μουσικής στις παραστάσεις «Η Άνοδος και Πτώση της πόλης Mahagony» σε συμπαραγωγη του Opera Teatro Real of Madrid και La Fura dels Baus, και στην παράσταση «Μούσα του χορού Ελλάδα» σε σκηνοθεσία/χορογραφία Πωλίνα Γαλανού,
το Θέατρο Badminton στην παράσταση «Bolero» του Maurice Bejart σε παραγωγή του Bejart Ballet Laussane,
το Θέατρο Παλλάς στο «Ω- Live Cinema Performance» του Ash Bulayev,
την ομάδα «Altius acrodance company» σε πολλές παραγωγές τους.

 

Ο Αριστοτέλης Μαγουλάς είναι κάτοχος πτυχίου Performing Arts της σχολής London's International School of Performing Arts. Aπόφοιτος της σχολής Ecole Jacques Lecoq physical & devised theatre και του τμήματος Σκηνοθεσίας Κινηματογράφου του ΙΕΚ ΑΚΜΗ.
Από το 2007 έως το 2009 φοίτησε στη δραματική σχολή Βεάκη και ολοκλήρωσε δυετές σεμινάριο physical & devised theatre με τους: Κώστα Φιλλίπογλου, Φρόσω Κορρού. Από το 2009 έως 2015 υπήρξε μέλος της ομάδας SO7 (physical theatre) ενώ από το 2014 υπήρξε ιδρυτικό μέλος της θεατρικής ομάδας "dancetheater now!" και ενεργό μέλος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κερκύρας.
Έχει σκηνοθετήσει μέχρι στιγμής 7 θεατρικές παραστάσεις: behind closed eyelids (2012-2014), seven nation army (2014), Γιατί Μαμά; (2014 - 2018), Woman (2015), Μίλα Μου (2016), Ξένος (2017 - work in progress), ενώ αυτήν την περίοδο υπογράφει σε διασκευή και σκηνοθεσία το έργο του Φ. Ντοστογιέφσκι με τίτλο Ένας γελοίος άνθρωπος (2018).
Συμμετείχε ως ηθοποιός στις εξής παραστάσεις: Timmy & Tommy (Cardboard Cabaret Festival, London-2013), Running out of time (Performance-2014), Seven nation army (experimental Physical Theatre - 2014), Behind Closed Eyelids (physical and devised theatre - 2012-2015), Cassata & Ashure (φεστιβάλ «τρένο στο ρουφ»-2015), ΕΠΑΦΗ+ (solo performance -2015), Proust Effect (solo performance, TAF foundation-2015), Η Μπαλάντα της Φυλακής (ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, σε συνεργασία με τους kollektivA και τον Τάσο Μπεκιάρη -2016), Μίλα μου (βασισμένο στο έργο του Τένεσι Ουίλιαμες «Μίλα μου σαν τη βροχή») (Πολύτεχνο - 2017), Albert Camus «ο Ξένος» (σε συνεργασία με το Δίκτυο Δράσης και Τέχνης και το Σύλλογο Ελλήνων Αρχαιολόγων, 2017) καθώς και στην παράσταση Ένας γελοίος άνθρωπος (2018).
Έχει συνεργαστεί με τον Κ. Αρζόγλου στο σεμινάριο αρχαίας τραγωδίας «Οιδίπους Τύρρανος» έχοντας αναλάβει την κινησιολογία της τελικής παράστασης αλλά και τη διδασκαλία των ηθοποιών της (Γενάρης - Ιούνιος 2016) καθώς και με τη σκηνοθέτη - ηθοποιό Βάνα Πεφάνη στην παράσταση που σκηνοθέτησε με τίτλο «Αυτός και το παντελόνι του» ως κινησιολόγος της παράστασης αυτής (Μάιος 2016).
Έχει λάβει μέρος σε ταινίες μικρού μήκους, όπως Μια Ιστορία Αγάπης (2009) Trauma (2014) Pyramid (2012) Κενή Ματιά (2017) καθώς και σε τηλεοπτικές σειρές όπως Γ4 (alpha tv,2008) και S1ngles 2 (mega tv, 2009).
Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με τους: Γιάννη Μαργαρίτη - αρχαία τραγωδία (2008), Κώστα Φιλλίπογλου - devised theatre (2011), Μike Barnfather - complicite - Clowning (2011), Φρόσω Κορρού -physical theatre (2010), Σοφία Πάσχου - platform techniques (2011), Ensemble theatre (2013), DV8 (2017).
Έχει συνεργαστεί με τους: Κώστα Αρζόγλου, Πέμη Ζούνη, Βάνα Πεφάνη, Λάκη Λαζόπουλο, Φρόσω Κορρού, Μπουγιάρ Αλιμάνι, Xριστόφορο Παπακαλιάτη.
Tα σεμινάρια που έχει οργανώσει έως τώρα σε τίτλους: Devising Skills, Exploring The Game, Awakening The Animals, El Cuerpo Poetico, Sol E Luna (συνδυαστικό με yoga), Γιατί 1 - 8; (συνδυαστικό με σύγχρονο χορό), Poetic Body, 4 Εlements, Sensorium (συνδυαστικό με Βutoh), Jacques Lecoq (σεμινάριο υποκριτικής με τη μέθοδο του Jacques Lecoq, προσέγγιση ρόλων & μονολόγου), Balanced (συνδυαστικό με σύγχρονο χορό).
Ασχολείται με το KickBoxing, την Capoeira, το ιαπωνικό butoh και ακροβατικά εδάφους, το σύγχρονο χορό και αργεντίνικο tango.
Τα τελευταία 2 χρόνια σχολείται επίσης με το video art & video dance τόσο στην παραγωγή τους όσο και στο σχεδιασμό των χορογραφιών. Είνα ιδρυτής της επιχείρησης LIMITLESS PRODUCTIONS, η οποία ασχολείται ενεργά στην παραγωγή καλλιτεχνικών δρώμενων κ.α (2018).

 

Read 511 times Last modified on Τρίτη, 02 Απριλίου 2019 23:01
Like us on Facebook