Κυριακή, 07 Ιανουαρίου 2018 19:20

Σεμινάριο Σύγχρονου Χορού με την Βίκυ Αγγελίδου (Θεσ/νίκη)(+PLUS)

Σε αυτό το σεμινάριο σύγχρονου χορού θα διερευνήσουμε τις δυνατότητες του σώματος και το πως μπορούμε να φτάσουμε στα όριά μας:

Πως μπορούμε να πάμε ένα βήμα παραπέρα την ταχύτητά μας;
Πως μπορούμε να εκπλήσσουμε τον εαυτό μας καθώς χορεύουμε;
Πως μπορούμε να εναλλάσσουμε τις ποιότητές μας;
Πως μπορούμε να εξελιχθούμε μέσα από την παρατήρηση;
Πως μπορούμε να εξελίξουμε την αντοχή μας;

Στο σεμινάριο θα δουλέψουμε μέσα από οδηγίες όπου ο καθένας μπορεί να τις προσαρμόσει στο δικό του σώμα και δυνατότητες. Ωστόσο θα πρέπει να υπάρχει μυϊκή δύναμη και αντοχή, καθώς θα είναι ιδιαίτερα εντατικό.
Σεμινάριο Σύγχρονου Χορού με την Βίκυ Αγγελίδου (Θεσ/νίκη)(+PLUS)
Τρίτη – Παρασκευή

30, 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, 1, 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018 | 13.30 – 15.30

Κόστος:
30€/σεμινάριο - 10€/drop in
20€/σεμινάριο - 7€/drop in (Φοιτητές)
Κουπόνι Ανοιχτής Συνεισφοράς (Άνεργοι)
με την κάρτα Dancetheater Plus

Studio 29A
Πτολεμαίων 29Α, Θεσσαλονίκη

ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ
Οι θέσεις είναι περιορισμένες και απαιτείται δήλωση ενδιαφέροντος στο mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο τηλέφωνο 6973393122 (Βίκυ Αγγελίδου).

VIDEO
VIDEO
VIDEO


Η Βίκυ Αγγελίδου είναι απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας του ΑΠΘ, καθώς και του τμήματος Καθηγητών Χορού του Υπουργείου Πολιτισμού. Τον τελευταίο χρόνο πραγματοποιεί τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο Fontys University of Fine and Performing Arts της Ολλανδίας, στο τμήμα "Performing Public Spaces".
Στα πλαίσια της μετεκπαίδευσής της έχει πάρει μαθήματα με τον David Zambrano στις τεχνικές "Flying Low" και "Passing Through" (Intensive month στην Ιταλία), με τον Ohad Naharin στο "Gaga Intensive Summer Course" στο Τελ Αβίβ, με τον Wim Vandekeybus στο "Monographic Workshop" στην Ισπανία, καθώς και με πλήθος άλλων χορευτών, χορογράφων και καθηγητών σύγχρονου χορού.
Προς το παρόν δουλεύει με την καλλιτεχνική έρευνα και παρουσίαση σύγχρονου χορού στους δημόσιους χώρους. Έχει παρουσιάσει δουλειές της στo 5th Athens Video Dance Project, στα ΔΗΜΗΤΡΙΑ, στο 15ο Φεστιβάλ Ελλήνων Χορογράφων, στο Δικό μου Φεστιβάλ, στο Kinitiras Studio, στον χώρο τέχνης Sourliboom, στην Die Wolke Art Group, στο Φεστιβάλ ΑΝΑΚΑΤΑ του Δήμου Παύλου Μελά, κ.α.

Read 540 times Last modified on Κυριακή, 07 Ιανουαρίου 2018 19:33
Like us on Facebook