Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2017 21:50

Σεμινάριο Θεωρίας Σύγχρονου Χορού με την Gaia Lemmi (Θεσ/νίκη)

Το ΔΙΚΤΥΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ διοργανώνει σεμινάριο θεωρίας σύγχρονου χορού μόνο για Καθηγητές Χορού με εισηγήτρια την Gaia Lemmi διάρκειας οκτώ ωρών. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης. 

Συμπληρώστε ηλεκτρονικά την αίτηση συμμετοχής πατώντας ΕΔΩ


Σάββατο 9 και Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017 | 16:30-20:30

Κόστος: 70 €

Βελισσαρίου 8, αίθουσα διδασκαλίας Σχολής Χορού «Χοροχώρος»).

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με Κατερίνα Τσιάρα: 6988757910, και Αχιλλέας Λέρας: 6977649170 ή με e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


 

Σύντομο βιογραφικό Gaia Lemmi:
Μετά την περίοδο των σπουδών της στο Livorno και την Pistoia με τον Loris Gai, χορογράφο της Κάρλα Fracci, το 1991 κέρδισε την υποτροφία στo École supérieur de Danse "Rosella Hightower» στις Κάννες. Στο τέλος των μαθημάτων, κέρδισε την εισαγωγή στο επαγγελματικό τμήμα της ίδιας σχολής.
Το 1991/1992 κέρδισε την ετήσια υποτροφία επαγγελματιών χορευτών του Υπουργείου Τεχνών και Πολιτισμού και μετακομίζει στη Ρώμη. Το 1992/1993 κέρδισε την ετήσια υποτροφία της Περιφέρειας της Τοσκάνης για επαγγελματίες χορευτές και χορογραφικές τεχνικές. Το 2007 λαμβάνει το πτυχίο επαγγελματικής εξειδίκευσης για χορογράφους της Περιφέρειας της Τοσκάνης, παρακολουθώντας επίσης την αντίστοιχη εκπαίδευση με την εταιρεία "Ensamble», με επικεφαλής τον κ Micha Van Hoeche, τώρα διευθυντή του Teatro dell 'Opera στη Ρώμη. Ήταν η χορογράφος της γυμναστικής ομάδα που, μετά τη νίκη της στο ιταλικό πρωτάθλημα, συμμετείχε στις παγκόσμιες διοργανώσεις "World Gymnaestrada" το 2007 στην Αυστρία και το 2008 στην Πορτογαλία, εκπροσωπώντας την ιταλική σημαία.
Από το 2009 είναι ο Διευθύντρια και κύρια Καθηγήτρια Χορού της σχολής χορού Areadanza Livorno. Το 2009 και το 2012 έλαβε στη Ρώμη το πολυπόθητο εθνικό βραβείο "Anita Bucchi για την αριστεία στη διδασκαλία του χορού», το οποίο χορήγησε το Υπουργείο Τεχνών και Πολιτισμού. Από το 2011 είναι η καλλιτεχνική διευθύντρια και Κριτής του Διεθνούς Διαγωνισμού Χορού "Livorno in Danza», με περισσότερους από 1.000 χορευτές από όλο τον κόσμο. Από το 2011 είναι εξουσιοδοτημένη να εκπαιδεύει και να απονέμει διπλώματα σε νέους καθηγητές χορού στο μπαλέτο και Σύγχρονο, για λογαριασμό της CONI (Ιταλική Ολυμπιακή Επιτροπή).
Παραδίδει materclasses στο μπαλέτο και σύγχρονο χορό σε πολλά κέντρα χορού και ακαδημίες και εντατικά σεμινάρια για επαγγελματίες χορευτές σε όλο τον κόσμο, όπως Ιταλία, Βραζιλία, Ισπανία και Ελλάδα. Διατέλεσε καλλιτεχνική διευθύντρια του "Artes en Naquera", στη Siera Calderona (Βαλένθια - Ισπανία), συμμετέχει στην καλλιτεχνική Διεύθυνση των Διεθνών διοργανώσεων "AmsterDans" και "Concurso Ciudad de Valencia" και είναι κριτής του "Veria Dance Competition".

Read 247 times Last modified on Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2017 22:01
Like us on Facebook