Τετάρτη, 01 Νοεμβρίου 2017 18:06

Σεμινάριο Σύγχρονου Χορού με τον Bernard Gaddis (Χώρος)

Το εργαστήρι χορού "Χώρος" διοργανώνει σεμινάριο ''Master Contemporary Ballet'', με τον διεθνούς φήμης Bernard Gaddis, καλλιτεχνικό διευθυντή και χορογράφο του Las Vegas Contemporary Dance Theatre (LVCDT), πρώην σολίστ της διάσημης ομάδας χορού ''Αlvin Ailey American dance theater'' και ''Jacob Pillow dance theater''.

Το Contemporary Ballet, συνδυάζει τον μοντέρνο χορό με βάση το μπαλέτο.
Απευθύνεται σε καθηγητές και σπουδαστές χορού, χοροθεραπευτές, επαγγελματίες και ερασιτέχνες χορευτές. Αποτελείται απο δύο επίπεδα, Μεσαίο και Προχωρημένο.


18 – 22 Δεκεμβρίου 2017 

(Μεσαίο / 10:30-12:00 & Προχωρημένο / 12:30-14:00)

Κόστος: Μεσαίο - 145 ευρώ & Προχωρημένο - 175 ευρώ. Δυνατότητα συμμετοχής και στα δύο τμήματα με 240 ευρώ. Έκπτωση 10% σε ανέργους, δασκάλους και φοιτητές (με υπόδειξη της σχετικής κάρτας). Σε ομαδικές εγγραφές άνω των 3 ατόμων έκπτωση 10% έκαστος.
Για την κράτηση της θέσης σας απαιτείται προκαταβολή το 50% του ποσού. Εξόφληση την ημέρα έναρξης του σεμιναρίου.

Εργαστήρι χορού "Χώρος"
Στούντιο χορού "Χώρος" - πρώην Στούντιο "Μέτσης"

Σαριπόλου 12 και Μετσόβου, Εξάρχεια (Μουσείο Πατησίων).

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6975546318, 6973213736, 2108837867
και στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δηλώσεις συμμετοχής από 1 Οκτωβρίου μέχρι 10 Δεκεμβρίου 2017.
Απαραίτητη η κράτηση, περιορισμένος αριθμός θέσεων.
Θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.


Bernard Gaddis
Διακεκριμένος χορευτής, χορογράφος, ιδρυτής και διευθύνων του "Las Vegas Contemporary Dance Theater-LVCD".Πρώην Σολίστ χορευτής και βοηθός χορογράφου στο Αlvin Ailey American Dancetheater. Με σπουδές στην Φιλαδέλφεια των Η.Π.A (Hight school of the performing Arts) και πολλά βραβεία με υποτροφίες, σε ηλικία των 15 ετών βρίσκετε ανάμεσα σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες κ σχόλες χορού όπως του ''Alvin Ailey American dancetheater''. Η πρώτη του επαγγελματική εμπειρία ξεκινά με την ομάδα του ''Philadanco'' όπου και είναι το πιο νεαρό μέλος που μπήκε ποτέ σε μια τόσο μεγάλη ομάδα χορού. Στην συνέχεια διευθύνει και χορογραφεί την ομάδα του "Philadanco 2" όπου λαμβάνει πολλά βραβεία και διακρίσεις. Μαζί με την καλλιτεχνική του δραστηριότητα ασχολείται και με φιλανθρωπικό έργο χορογραφώντας έργα για την πολιτεία του Las Vegas.Έργα όπως το "Α making a difference" και "Living the dream". Aκολουθεί η Ν.Υορκη στο''Alvin Ailey American dance theater'', σε χορογραφικά έργα όπως ''Revelation'',''Memoria'',''Episodes'',''A Hymn for Ailey''και πολλά εργα υπο την διεύθυνση της Judith  Jamison. Χορεύει και χορογραφεί σε μεγάλες τιμητικές εκδηλώσεις, όπως για τον Nelson Μantella-Bill Clinton. Aκολουθεί η συμμετοχή του σε μεγάλη παράγωγη της Καλιφόρνιας, Broadway musical "The Lion King "ως Solist και Corussinger, υπό την διεύθυνση της Julie Tamour και τo "Cirgued Soleil" στο Las Vegas-Zumanity-Mystere. Έχει χορέψει σε μεγάλες ομάδες χορού Guest Dancer (Okland Ballet, Ballet Pacifica, Koresh Dance Company, Pencylvania Ballet, Jacob Pillow, Luca Washington Dance Theater στο Παρίσι με την ομάδα Zingaro). Χορογραφεί και σκηνοθετεί χορευτικά έργα για τις ανάγκες των καρκινοπαθών γυναικών, την παιδική κακοποίηση, άρρωστα παιδιά με HIV-Aids. Υπήρξε βοηθός χορογράφων σε πολλά έργα μαζί με τους Alvin Ailey, Judith Jamison, Talley Beatty, Ulisses Dove, Jerome Robins, Donald mcKale, Milton Mayers, Katherine Dunham, Dwight Roden και άλλους. Διδάσκει σε Πανεπιστήμια και Κολέγια των Η.Π.Α, Μaster teacher Horton technigue, Ballet, Dunham, African.

 

Read 1464 times Last modified on Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2017 17:19
Like us on Facebook