Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2017 20:47

Σεμινάριο Σύγχρονου Χορού με την Βίκυ Αγγελίδου (Θεσ/νίκη) (+PLUS)

"Passing Through"

Μετά από ένα εντατικό μηνιαίο σεμινάριο χορού στην τεχνική του "Passing Through", την εβδομάδα αυτή θα μοιραστούμε τις γνώσεις μας για αυτήν την τόσο σπουδαία τεχνική κίνησης και σύνθεσης του David Zambrano. Θα ακονίσουμε την επίγνωσή μας για το τι συμβαίνει στην ομάδα κάθε στιγμή, θα εφαρμόσουμε την ευελιξία και καμπυλότητα του σώματος, θα βρούμε τρόπους να ακολουθούμε και να οδηγούμε την ομάδα, θα προσκαλούμε και θα προσκαλούμαστε κάθε στιγμή. Η τεχνική αυτή είναι κάτι πολύ παραπάνω από μια απλή τεχνική χορού. Μας εκπαιδεύει στο να μάθουμε να συνυπάρχουμε και να αλληλοεμπνεόμαστε, μέσα και έξω από τα στούντιο χορού.

Απαιτείται προηγούμενη γνώση σύγχρονου χορού.

Δευτέρα – Παρασκευή14.00 – 16.00 (6 – 10 Νοεμβρίου 2017)

ΚΟΣΤΟΣ

35 ευρώ/εβδομάδα
25 ευρώ/εβδομάδα με προπληρωμή έως 3 Νοεμβρίου.
με την κάρτα Dancetheater Plus

Studio 29A
Πτολεμαίων 29Α, Θεσσαλονίκη

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και απαιτείται δήλωση ενδιαφέροντος στo τηλέφωνo:
6973393122 (Βίκυ Αγγελίδου) ή στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


Η Βίκυ Αγγελίδου έχει σπουδάσει ψυχολογία (ΑΠΘ) και χορό (Υπουργείο Πολιτισμού) και είναι φοιτήτρια στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα "Performing Public Space" του πανεπιστημίου Fontys στο Tilburg της Ολλανδίας. Τα τελευταία χρόνια έχει ασχοληθεί με διάφορες τεχνικές σύγχρονου χορού όπως με το Passing Through και Flying Low με τον David Zambrano (1 μήνας intensive στην Κατάνια της Σικελίας), με την τεχνική Gaga με τον Ohad Naharin (2 βδομάδες intensive στο Tel Aviv), με το ρεπερτόριο και τις συνθετικές τεχνικές της ομάδας UltimaVez με τον Wim Vandekeybus (1 βδομάδα στο Deltebre Festival), καθώς και με άλλους καθηγητές σύγχρονου χορού και τις πρακτικές τους. Έχει δημιουργήσει διάφορες δουλειές σύγχρονου χορού, οι οποίες παρουσιάστηκαν σε θέατρα και φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας.

Read 729 times Last modified on Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2017 20:57
Like us on Facebook