Κυριακή, 08 Οκτωβρίου 2017 15:34

Μαθήματα Μπαλέτου με την Κορίνα Κοσκινά (New York Acting Studio)

Ο κλασικός χορός δυναμώνει και συντονίζει σωματικά και ψυχικά. Προσφέρει ισορροπία, ευθυγράμμιση, ευελιξία, αρμονία, ηρεμία και χαλάρωση. Εξελίσσει τη φαντασία, την γρήγορη σκέψη, τον έλεγχο, τη μυϊκή αντοχή.

Στόχος είναι το ταξίδι μέσα από τη κίνηση και η αναζήτηση της ροής και της ελευθερίας μέσα από την φαινομενική αυστηρότητα του κλασσικού χορού.

Η μέθοδος Vaganova ορίζεται ως τεχνική μπαλέτου καθώς και ως μέθοδος διδασκαλίας. Αναμιγνύει στοιχεία παραδοσιακού γαλλικού στιλ της ρομαντικής περιόδου με τον δυναμισμό και την δεξιοτεχνία της Ιταλικής τεχνικής. Η μέθοδος διδασκαλίας είναι σχεδιασμένη να εμπλέκει όλο το σώμα σε κάθε κίνηση, δίνοντας την ίδια προσοχή στο πάνω μέρος του σώματος όσο και στα πόδια.

Έναρξη 17 Οκτωβρίου 2017
Πρωϊνά: Τρίτη, Τετάρτη και Παρασκευή | 10:30-12:00
Απογευματινά: Τρίτη και Πέμπτη | 18:30-20:00

Κόστος: 7 ευρώ/μάθημα (κανονικό)
6 ευρώ/μάθημα (φοιτητές, άνεργοι)

Πληροφορίες και Εγγραφές:
210-3211445 / 6977906166 και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

NYAS-School of Dramatic Arts & Musical Theatre
Μιαούλη 11–3ος όροφος, Ψυρρή (Μετρό Μοναστηράκι)
Facebook page: New York Acting Studio

www.newyorkactingstudio.gr

Μπορείτε να δείτε όλο το πρόγραμμά της σχολής στο site μας.


Κορίνα Κοσκινά
Χορεύτρια, Καθηγήτρια χορού

Η Κορίνα Κοσκινά γεννήθηκε στην Κέρκυρα. Είναι απόφοιτη της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών "Theatre School", του Άμστερνταμ. Έχει διδαχθεί επίσης από τους: Kalina Bogoeva (κλασσικό), George Elkin (σύγχρονο), Milena Simeonova (κλασσικό), Ευαγγελία Ράντου (σύγχρονο). Έχει παρουσιάσει πάνω από 30 dance projects. Δημιούργησε, χορογράφησε και συμμετείχε στην παράσταση σύγχρονου χορού με τίτλο "Running Out Of Time", η οποία παίζεται μέχρι και σήμερα. Έχει συνεργαστεί με πολλούς καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως: Λάκη Λαζόπουλο, Φρόσω Κορρού, Πέτρο Γάλλια, τον ινδό χορογράφο και σκηνοθέτη Ritchard Burton, Wendy Gibbins, Νίνα Λοτσάρη, Παναγιώτη Πετράκη, όπως και με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κερκύρας. Έχει διδάξει μπαλέτο, σύγχρονο χορό, και jazz σε σχολές σε Ελλάδα και Ολλανδία.

Read 2410 times Last modified on Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2017 22:19
Like us on Facebook