Πέμπτη, 06 Ιουλίου 2017 15:36

Σεμινάριο Σύγχρονου Χορού με τον Γιώργο Γαβριήλ (+PLUS)

Σεμινάριο Σύγχρονου Χορού με τον Γιώργο Γαβριήλ (+PLUS)Η Σχολή Χορού ARTFACTORY σε συνεργασία με το Χοροθέατρο DANCE FACTORY διοργανώνουν ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΚΥΚΛΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΧΟΡΟΥ.

ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΧΟΡΟΣ

Απευθύνεται σε άτομα με προηγούμενη εμπειρία στον χορό
Εστιάζουμε στην κινησιολογική ανάλυση των βασικών αρχών του σύγχρονου χορού και παράλληλα ενθαρρύνουμε την βιωματική εφαρμογή των κινητικών δεδομένων με εργαλείο τον δομημένο αυτοσχεδιασμό αλλά και την χρήση αντικειμένων που υποβοηθούν στην πληρέστερη αφομοίωση και εμπειρική εμβάθυνσή των κινητικών-τεχνικών δεδομένων. Το πλαίσιο διευρύνεται με την ευαισθητοποίησήμας σε σχέση με τους άλλους μέσα από την κατανόηση των βασικών στοιχείων Partnering και Contact Improvisation.

Δευτέρα – Πέμπτη | 20.00- 21.15
10 Ιουλίου - 3 Αυγούστου
Τιμή: 95 ευρώ
Εισηγητής: Γιώργος Γαβριήλ

ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Απευθύνεται σε άτομα που ασχολούνται με το χορό, την μουσική και το θέατρο
Διαπραγματευόμαστε την σύνδεση κίνησης και μουσικής στα βασικά δομικά τους στοιχεία αναλύοντας και κατανοώντας έννοιες όπως:βασικό θέμα και ανάπτυξη, μοτίβο και μεταμόρφωση, χώρος και χρόνος στο μουσικό και χορευτικό γίγνεσθαι, η σχέση ρυθμού, ηχοχρώματος και μελωδίας με την χορευτική κίνηση, το αρμονικό υπόβαθρο της μουσικής ως μια σημαντική διάσταση στον κινητικό χωρόχρονο.

Τρίτη-Πέμπτη | 18-45-20.00
11 Ιουλίου – 3 Αυγούστου
Τιμή: 60 ευρώ
Εισηγητής: Γιώργος Γαβριήλ

ΧΟΡΟΘΕΑΤΡΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Απευθύνεται σε άτομα που ασχολούνται με το χορό και το θέατρο
Ερχόμαστε σε επαφή με την εσωτερική διάσταση της κινητικής έκφρασης και ξεκινάμε ένα δημιουργικό ταξίδι προς την ανακάλυψη και εξερεύνηση διαφορετικών εκφραστικών αποχρώσεων της κίνησης με βάση το σώμα, τις αισθήσεις, τα συναισθήματα και την φαντασία. Στόχος μας η μορφοποίησή και δόμηση αυτών των στοιχείων σε μια εσωτερική εκφραστική κινητική φόρμα-ρόλο σε μια προσέγγιση μοναδική για κάθε συμμετέχοντα.

Δευτέρα - Τετάρτη | 18-45-20.00
10 Ιουλίου – 3 Αυγούστου
Τιμή: 60 ευρώ
Εισηγήτρια: Άντα Παΐζη

Συνολική τιμή για όλα τα σεμινάρια: 150 ευρώ (Έκπτωση 30%)
με την κάρτα Dancetheater Plus

Δήλωση συμμετοχής στα τηλέφωνα 6955193404, 210-4122614 &210-4122482

Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Σχολή Χορού Artfactory
Φίλωνος 11-Πειραιάς
Τηλ. 6955193404, 210-4122614 &210-4122482 
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Γιώργος Γαβριήλ
Είναι απόφοιτος της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού Ραλλούς Μάνου και έχει σπουδάσει Ανώτερα Θεωρητικά στο Ωδείο του Πειραΐκού Συνδέσμου.Είναι επίσης απόφοιτος του Διετούς Κύκλου Σπουδών Μουσικοκινητικής Αγωγής (CarlOrff) της Σχολής Μωραΐτη και Πιανίστας επί Πτυχίω στο Ωδείου Athenaeum. Έχει συνθέσει μουσική για χορό για τα έργα «Όλα αυτά δεν.... ήταν», «Η διαδρομή μιας αγκαλιάς», «Οι περιπέτειες του μικρού Αδάμ» κ.α. Δίδαξε Ρυθμική και Μουσικοκινητική Αγωγή στην Σχολή Χορού του Πειραΐκού Συνδέσμου επί σειρά ετών. Σήμερα διδάσκει Σύγχρονο Χορό, Αυτοσχεδιασμό, Ρυθμική και Μουσική στη Σχολή Χορού ΑrtFactory της οποίας είναι ιδιοκτήτης. Επίσης κάνει την μουσική επιμέλεια και την μουσική ανάλυση των χορογραφιών της Χοροθεατρικής Ομάδας Dance Factory. Σαν χορευτής συνεργάστηκε επί πενταετία με την Ομάδα Χορικά της Ζουζούς Νικολούδη και εξακολουθεί να χορεύει σαν συνεργάτης του Χοροθεάτρου Dance Factory.

Άντα Παΐζη
Είναι κάτοχος Πτυχίου Bachelor of Arts με διπλή ειδικότητα στις Χορευτικές Σπουδές και την Φιλοσοφία,Καθηγήτρια Χορού (Β.Α., R.A.D. Mentor, ISTDAss.Diploma), Χορογράφος-Μέλος του Σωματείου Ελλήνων Χορογράφων, και Χοροθεραπεύτρια. Έχει αποκτήσει Δίπλωμα στην Χοροκινητική Θεραπεία από το Διεθνές Ινστιτούτο Χοροθεραπείας της Αυστραλίας και είναι Senior Member και supervisor της Ένωσης Χοροθεραπευτών Ελλάδος. Έχει συνεργαστεί με πολλές Σχολές χορού και υπήρξε Διευθύντρια της Σχολής Μπαλέτου του Πειραΐκού Συνδέσμου επί σειρά ετών. Είναι ιδρυτικό μέλος και βασική χορογράφος του Art Factory και του Χοροθεάτρου Dance Factory. Δημιούργησε επίσης την εφηβική ομάδα σύγχρονου χορού «Αντιχρονισμοί», καθώς και την Εφηβική Ομάδα Κλασικού και Σύγχρονου Χορού του Δήμου Καισαριανής.Έχει συνεργαστεί επί σειρά ετών ως καθηγήτρια Κινησιολογίας με την Ανώτερη Δραματική Σχολή Βεάκη, καθώς και με την Δραματική Σχολή του Πειραΐκού Συνδέσμου. Έχει συνεργαστεί επίσης ως χορογράφος επί σειρά ετών με την Θεατρική Ομάδα του Δήμου Καισαριανής.
Ως χοροθεραπεύτρια έχει μεγάλη εμπειρία έχοντας εργαστεί σε ομάδες και ατομικά με πολλούς πληθυσμούς (ψυχωσικούς ασθενείς. ΑΜΕΑ, ασθενείς με Καρκίνο κ.α.

Read 1400 times Last modified on Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017 00:29
Like us on Facebook