Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016 18:41

Σύγχρονος Χορός με την Εριφύλη Δαφέρμου (Lalo) (+PLUS)

Ξεκινώντας από το περπάτημα και την προσωπική μας κίνηση που ενθαρρύνεται μέσα από συγκεκριμένες οδηγίες αυτοσχεδιασμού συνεχίζουμε σωματοποιώντας ασκήσεις και χορογραφημένα κινητικά μοτίβα.

Εστιάζουμε στη σχέση της κίνησης με την αναπνοή, στη συνειδητοποίηση κι ενδυνάμωση του κέντρου του σώματος, στην χαλάρωση κι ευλυγισία των αρθρώσεων, στην αφύπνιση και κινητικότητα της σπονδυλικής στήλης. Οι διαφορετικές ποιότητες κίνησης που έχουν να κάνουν με το χρόνο, το χώρο, τη δύναμη και την ροή της κίνησης καθώς και η ορμή και πώς η μια κίνηση προκύπτει ως φυσική συνέπεια της προηγούμενης είναι στοιχεία που θα μας απασχολήσουν.

Το μάθημα εξελίσσεται διαδοχικά από το πάτωμα σε όρθια θέση, έως τα άλματα και περιέχει το παιχνίδι αλλαγής επιπέδων μέσα από ακροβατικά στοιχεία.

Αρχάριο: Τρίτη – Πέμπτη | 18.30 – 20.00
Προχωρημένο: Δευτέρα – Τετάρτη | 20.00 – 22.00
Πρωϊνά: Δευτέρα – Τετάρτη |12.00 – 13.30

Κόστος: 7 Ευρώ. Για απόφοιτους σχολών χορού ή επαγγελματίες χορευτές, 5 ευρώ.
με την κάρτα Dancetheater Plus
Με πληρωμή ανά μήνα υπάρχει έκπτωση.
Χώρος Λαλώ (LALO), Παπαναστασίου 1, Ν.Φιλαδέλφεια, 3ος όροφος

Περαιτέρω πληροφορίες στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., τηλ. 6977712547
facebook.com/chorosLalo
www.choroslalo.gr

Η Εριφύλη Δαφέρμου είναι χορεύτρια, χορογράφος, καθηγήτρια χορού. Αποφοίτησε από την επαγγελματική σχολή χορού Μοριάνοβα – Τράστα. Με υποτροφία του ΙΚΥ συνέχισε τις σπουδές της στο Laban Center London με το μεταπτυχιακό πρόγραμμα MA Dance Theater Practice.
Από το 2005 – 2012 χορογράφος και χορεύτρια των Dirty Granny Tales (ιδρυτικό μέλος). Mεταξύ άλλων έχει συνεργαστεί με τους Kreativkompanie xthesis, Face the Fact, Tranzito, Χορόνδε, Seresta, Μέγαρο μουσικής Αθηνών, τη Σοφία Κορώνη, την Κυριακή Σπανού, τον Paolo Cingolani και την Αποστολία Παπαδαμάκη. Από το 2004 εργάζεται στην ανωτέρα επαγγελματική σχολή χορού Μοριάνοβα Τράστα ως καθηγήτρια σύγχρονου χορού και αυτοσχεδιασμού. Έχει εργαστεί για την Ανωτέρα σχολή χορού της Εθνικής Λυρικής σκηνής, το Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης στην Προσχολική Ηλικία του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Από το 2013 τρέχει το χώρο Λαλώ και την τρέχει κι αυτός, προσπαθώντας να στήσει ένα χώρο με έμφαση στην έρευνα γύρω από την άμεση σύνθεση, το σύγχρονο χορό, την Yoga και το διάλογο μεταξύ αυτών. Στα πλαίσια αυτά συνεργάζεται από το 2014 με τους Άννα Απέργη, Γιώργο Αμέντα, Χρύσα Καλλιάφα, Ελένη Πανταζάτου, Paolo Cingolani.
Read 4665 times Last modified on Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017 19:57
Like us on Facebook