Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2015 21:13

Ανοιχτά Μαθήματα Μπαλέτου με την Βαρβάρα Αλεξοπούλου

Ανοιχτά Μαθήματα Μπαλέτου με την Βαρβάρα ΑλεξοπούλουΗ συνειδητοποίηση της φυσιολογικότητας που ενυπάρχει στην πολύπλοκη τεχνική του μπαλέτου, η λογική πίσω από την φόρμα και το πώς το σώμα μπορεί να την εξυπηρετεί χωρίς να καταπονείται, είναι τα κύρια στοιχεία που θα μας απασχολήσουν τις τρεις αυτές μέρες.

Το μάθημα απευθύνεται σε επαγγελματίες χορευτές, σπουδαστές επαγγελματικών σχολών και ερασιτέχνες με εμπειρία σε μαθήματα προχωρημένου επιπέδου.


5-7 Ιανουαρίου 201611:30-13:30
Κόστος/ μάθημα: 6 ευρώ
Cumana Studio, Κωνσταντινουπόλεως 38, Γκάζι

Η Βαρβάρα Αλεξοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα και αποφοίτησε από την «Ανώτερη Επαγγελματική σχολή χορού της Ν. Κονταξάκη», συνεχίζοντας τις σπουδές της για ένα χρόνο με υποτροφία στο Studio Ballet Colette Armand, στην Μασσαλία. Έχει συνεργαστεί την «ομάδα χορού Ν. Κονταξάκη», τις ομάδες σύγχρονου χορού Χ-art, Saltator, Οδοντογλυφίδα, Omadanse, Soyuz, Yelp danceco και με χορογράφους για παραγωγές σε Αθήνα και Κύπρο (Χάρης Κούσιος, Josef Csaba Hazjer κ.ά.). Από το 2007-2015 δίδαξε μπαλέτο στα επαγγελματικά και προεπαγγελματικά τμήματα της «Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Ν. Κονταξάκη- Νικολέττας Π. Μπακάλη», ενώ από το 2015 συνεργάζεται με την Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού Ραλλού Μάνου. Έχει επίσης συνεργαστεί με διάφορα στούντιο στην Αθήνα δίνοντας ανοιχτά μαθήματα μπαλέτου, barre a terre , και σύγχρονου, και με σχολές εκτός Αθηνών, δίνοντας σεμινάρια μπαλλέτου (Διεθνές σεμινάριο χορού δήμου Λεμεσού 2010-Δημοτικό Κέντρο Χορού Λεμεσού, Music Academy of Cyprus Summer School & Festival 2014, Αγρός, Λεμεσός). Έχει δημιουργήσει δύο dancevideos('Blink', Athens Video Dance project 2011/ 'Calling', AVDP 2014), είναι διπλωματούχος Φλάουτου κι πτυχιούχος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Read 774 times Last modified on Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2015 18:07
Like us on Facebook