ΣΥΝΑΣΚί d|intensifying στα Cochlea Studia

cochlea synaski program

Οραματιστείτε  ένα πρόγραμμα χορού, όπου τα μαθήματα τεχνικής διερευνούν & ασκούν την ανθρώπινη ανατομία, την ιδιοδεκτικότητα, τη φαντασία, το κίνητρο, τη διαθεσιμότητα και τη λειτουργικότητα, και οι μέθοδοι διδασκαλίας της ελέγχονται και ανανεώνονται συστηματικά από τις παγκόσμιες κοινότητες των δασκάλων τους.

Ένα πρόγραμμα χορού που ενθαρρύνει την αυτενέργεια, και όπου καλλιτεχν* χορού σε κάθε στάδιο της εμπειρίας τους υποστηρίζονται και ανθίζουν το ένα δίπλα στο άλλο. Οραματιστείτε ένα χρόνο στο κέντρο της Αθήνας, 5 μόλις λεπτά από το άλσος του Λυκαβηττού, στο υπέροχο μασίφ πάτωμα των COCHLEA studia. Οραματιστείτε το πέμπτο ΣΥΝΑΣΚί d|intensifying • choreographic practices | certified movement pedagogies | anatomy, για πρώτη φορά για ένα ολόκληρο ακαδημαϊκό έτος

 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΣΚί

Το ΣΥΝΑΣΚί είναι ένα μονοετές διεθνές πρόγραμμα χορού, που διεξάγεται στην Αθήνα στα αγγλικά, και περιλαμβάνει 25 εβδομάδες μαθημάτων, 5 εβδομάδες απορρόφησης & πρακτικής, και μια εβδομάδα ανοιχτών εκδηλώσεων. Το καθημερινό πρόγραμμα (10πμ-3μμ) περιλαμβάνει πρωινά μαθήματα πιστοποιημένων πρακτικών και μεσημεριανά εργαστήρια χορογραφικών & δραματουργικών εργαλείων, που διδάσκονται από αναγνωρισμένα μέλη της ελληνικής και της ευρωπαϊκής κοινότητας του χορού, καλλιτέχνιδες χορού που είναι πιστοποιημένες εκπαιδεύτριες τεχνικών όπως οι τεχνικές Alexander, Body-Mind Centering (SME), Contact Improvisation, Contemplative Dance Practice, Cranial-Sacral, SPP Fascia στην, Feldenkrais, Franklin, Technique Klein, Rolfing Structural Integration, Skinner Releasing Technique, Viewpoints, Body-Weather, καθώς επαγγελματίες δραματουργοί & χορογράφοι. Βρείτε παρακάτω το αναλυτικό πρόγραμμα για το 2024-25, καθώς και τη φόρμα αίτησης και εγγραφής. Το πρόγραμμα επιμελείται και επιβλέπει h Γεωργία Παΐζη, δασκάλα της τεχνικής Alexander (2017), δασκάλα της τεχνικής Skinner Releasing (2024) και μια από τις ελάχιστες επαγγελματίες χορού στην Ευρώπη που εκπαιδεύoνται ως intimacy coordinator (επίπεδο 3/4). Περισσότερα για τη Γεωργία στη σελίδα cochleares.com/georgiapaizi

ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΣΚί

Από τον Σεπτέμβριο του 2024 έως τον Ιούνιο του 2025, το ΣΥΝΑΣΚί είναι μια μοναδική ευκαιρία τόσο για νέ* καλλιτεχν*  όσο και για πιο έμπειρα άτομα να εμβαθύνουν την κινητική τους πρακτική, να βουτήξουν στο αναπτυσσόμενο πεδίο της βιωματικής ανατομίας και να εξερευνήσουν συνδέσεις ανάμεσα στις παιδαγωγικές οργανικής μάθησης, τις πρακτικές αυτοφροντίδας στις παραστατικές τέχνες, και την δημιουργική πρακτική. 

 

Το ΣΥΝΑΣΚί προσφέρει ένα ασφαλές και ενδυναμωτικό περιβάλλον και μια θρεπτική αίσθηση συνέχειας για όσα κάνουν ένα διάλειμμα από την επίσημη εκπαίδευσή τους, όσα προετοιμάζουν την πρότασή εισαγωγής τους για ένα προπτυχιακό, μεταπτυχιακό ή διδακτορικό πρόγραμμα για το σώμα, την κίνηση ή τον χορό, όσα θα ήθελαν να δημιουργήσουν ένα porfolio χορευτικής πρακτικής, να πλοηγηθούν εντός της αυτοργανωμένης τους μελέτης, καθώς και σε όσα ενδιαφέρονται να ριζώσουν την εικαστική ή θεραπευτική τους πρακτική στο ευρύτερο πεδίο της κίνησης.

 

Βρείτε τη φόρμα εκφήλωσης ενδιαφέροντος στη σελίδα μας  cochleares.com/oneyearcourse και αποκτήστε προνομιακή πρόσβαση στην απογευματινή ζώνη performer’s developement των COCHLEA studia και στα εργαστήρια Guts | Eyes | Bones | Boundaries, Σκηνικός Λόγος για χορευτ* (ελλ.), Guest Choreographer’s Lab, Dramaturgy Lab, καθώς και στα εβδομαδιαία μαθήματα Skinner Releasing Technique, & Open Training. Επικοινωνήστε για περισσότερες πληροφορίες.

 

ΠΑΚΕΤΟ ΕΓΚΑΙΡΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ 

Βρείτε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος στη σελίδα μας  cochleares.com/oneyearcourse και αποκτήστε προνομιακή πρόσβαση στην απογευματινή ζώνη performer’s developement των COCHLEA studia, καθώς και στα εβδομαδιαία μας μαθήματα. Επικοινωνήστε για περισσότερες πληροφορίες. 

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 

πατήστε εδώ για το αναλυτικό πρόγραμμα

ΔΙΔΑΚΤΡΑ

Αιτήσεις πριν την 01 Μαΐου | 3000euro

Αιτήσεις μετά την 01 Μαΐού | 

τα δίδακτρα αυξάνονται κατά 10% σε μηνιαία βάση

Δείτε την πλήρη κλίμακα διδάκτρων very early - very lat bird εδώ.

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ & ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ

Οι αιτήσεις αξιολογούνται σε first come - first served βάση.

Συνήθως έχετε μια πρώτη απάντηση από εμάς μέσα στα πρώτα 24ω.

Το πρόγραμμα θα δεχθεί από 6 μέχρι 9 άτομα.

logo square

COCHLEA studia
Παναγή Μπενάκη 4, TK 11471, Αθήνα
www.cochleares.com
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
T. 6909853355

Read 71 times Last modified on Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2024 09:50

Follow Us