Κάλεσμα του Σ.Ι.Σ.Χ.Ε. για το 1ο Φεστιβάλ Κλασικού, Νεοκλασικού & Character Χορού

festival sisxe 2024

Tο Σωματείο Ιδιοκτητών Σχολών Χορού Ελλάδος απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής στο 1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΝΤΕΧΝΟΥ ΧΟΡΟΥ ΑΘΗΝΑΣ (ΚΛΑΣΙΚΟΥ – ΝΕΟΚΛΑΣΙΚΟΥ – CHARACTER)

Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 11, 12 & 13 Μαΐου 2024 στο Ολύμπια Δημοτικό Μουσικό Θέατρο ”Μαρία Κάλλας”.

Στόχος του Φεστιβάλ είναι η προώθηση του Κλασικού και Νεοκλασικού Χορού, η επανασύστασή του στο ευρύ κοινό, δίνοντας παράλληλα βήμα σε ομάδες επαγγελματιών αλλά και σε μεμονωμένα άτομα να παρουσιάσουν τη δουλειά τους και τη σπουδή του Κλασικού Χορού.

Μεταξύ άξιων δασκάλων, μας κάνουν την τιμή να απαρτίζουν τη Γνωμοδοτική Επιτροπή Αξιολόγησης του Φεστιβάλ οι εξής Συνάδελφοι:

1) Έμυ Κορφιά

2) Elisavetta Basova

3) Βάσια Μπιζιντή

4) Μήτση Στεργιανού

5) Θεμιστοκλής Παυλής

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλες οι Ανώτερες Επαγγελματικές Σχολές Χορού της Ελλάδας, χωρίς προηγούμενη γνωμοδότηση της Επιτροπής Αξιολόγησης.

Οι παραστάσεις θα είναι με ελεύθερη είσοδο στο κοινό και χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για τους συμμετέχοντες.

Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων.

Δηλώσεις συμμετοχής, αναλυτικοί όροι και προϋποθέσεις, μέσω της online φόρμας: (πατήστε)
Καταληκτική ημερομηνία υποβολής συμμετοχών η 10η Μαρτίου 2024

Ευχαριστούμε θερμά τους απαρτίζοντες τη Γνωμοδοτική Επιτροπή Αξιολόγησης Συναδέλφους, τον Δήμο Αθηναίων και τον ΟΠΑΝΔΑ για την στήριξή τους στο όραμά μας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Σωματείο.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | 2130047452 | 6944032168Read 1079 times Last modified on Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2024 15:07

Follow Us