Πρόσκληση συμμετοχής στο 7ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Αναπηρίας και Μη

festival xorou anapirias kai mi

Πρόσκληση συμμετοχής στο 7ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Αναπηρίας και Μη IDFD (7th International Dance Festival Disability)

Η Καλλιτεχνική Ομάδα Δρυάδες εν Πλω σας προσκαλεί να συμμετέχετε στο 7ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Αναπηρίας και Μη IDFD (7th International Dance Festival Disability), που θα πραγματοποιηθεί στην Καρδίτσα και στη Λίμνη Πλαστήρα στις 23 – 26 Μαΐου 2026.

Tο Φεστιβάλ - θεσμός της πόλης της Καρδίτσας και της χώρας μας θα υλοποιηθεί φέτος για 11η συνεχή φορά σε πανελλήνιο επίπεδο και για 7η σε διεθνές, πάντα με τη συμμετοχή ομάδων χορού και καλλιτεχνών ΑμεΑ κ μη από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Tο Φεστιβάλ θα περιλαμβάνει live παρουσίαση χορευτικού έργου και επιπλέον μια ποικιλία δράσεων με την παρουσία σημαντικών προσωπικοτήτων και επιστημόνων. Η συνεχής παρουσία και το ενδιαφέρον των ελληνικών ομάδων που στήριξαν από την πρώτη στιγμή την προσπάθειά μας και η συνεχής τους εξέλιξη αποτελούν για εμάς τη μεγαλύτερη χαρά αυτά τα δέκα χρόνια! Μπορείτε να δείτε περισσότερα για τη δεκαετή πορεία του Φεστιβάλ στο site της Ομάδας www.dryadesenplo.gr και στο κανάλι μας στο youtube dryades en plo.

Πρόσκληση για συμμετοχή αποστέλλεται σε φορείς ΑμεΑ που δραστηριοποιούνται μέσω του χορού ή ενδιαφέρονται να ασχοληθούν, καθώς και σε Ομάδες Χορού ΑμεΑ και μεικτές Ομάδες Χορού από τον ελληνικό και το διεθνή χώρο.

Σας καλούμε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στο Φεστιβάλ με τη φόρμα συμμετοχής και να ενημερώνεστε για τη διοργάνωση.

Η καταληκτική ημερομηνία αποστολής αίτησης συμμετοχής είναι 01/04/2024. Θα χαρούμε να σας έχουμε μαζί μας και σε αυτό το Φεστιβάλ των Δρυάδων εν Πλώ!

Είμαστε στη διάθεσή σας για περισσότερες λεπτομέρειες και διευκρινίσεις. Αναμένουμε με χαρά τις αιτήσεις συμμετοχής σας!

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας αποκλειστικά στο mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και παρακαλούμε για τις ενέργειές σας.

Για την Καλλιτεχνική Εταιρεία
Δρυάδες εν Πλω
Η Πρόεδρος
Μαρία Καραπαναγιώτη
εκπαιδευτικός χορογράφος χοροθεραπεύτρια

Read 389 times Last modified on Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2024 12:28

Follow Us