Δοκιμαστικά μαθήματα αρχαρίων ενηλίκων και εφήβων από την αναγνωρισμένη Σχολή Χορού dance@ Τάνια Ρωσσοπούλου

 
rossopoulou call
Η αναγνωρισμένη από το Κράτος Σχολή Χορού, dance@ Τάνια Ρωσσοπούλου, διοργανώνει σειρά δοκιμαστικών μαθημάτων αρχαρίων ενηλίκων και εφήβων!
 
20, 21, 23, 25 Σεπτεμβρίου 2023
 
Έναρξη μαθημάτων από Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2023
 
Ο χορός, δεν έχει ηλικία!
Είτε χορεύατε σε πιο μικρή ηλικία, είτε ξεκινάτε τώρα, θυμηθείτε πως δεν υπάρχει ηλικιακό όριο να γεμίσουμε την καρδιά μας και την ψυχή μας με την ομορφιά του Κλασικού και Σύγχρονου Χορού!
Καθώς μεγαλώνουμε, έχουμε την τάση να βάζουμε σε προτεραιότητα τις υποχρεώσεις μας πάνω από τα θέλω μας. Η προσπάθεια εισαγωγής στο Πανεπιστήμιο, η οικογένεια, η δουλειά και οι προκλήσεις της ζωής, μειώνουν τον προσωπικό μας χρόνο και πολλές φορές σπρώχνουν στην άκρη τα ονείρα μας... Παρ' όλα αυτά, η επιθυμία μας να εκφραστούμε μέσα από τον χορό, είναι ένα όνειρο που δεν σβήνει..
 
Φανταστείτε να μπαίνετε στην αίθουσα χορού, να πιάνετε την μπάρα, να αισθάνεστε την ζεστασιά του πατώματος και να παραδίνεστε σε υπέροχες μελωδίες! Δεν κυνηγούμε, ούτε αποζητούμε την τελειότητα, αλλά την χαρά της κίνησης και την αίσθηση συντονισμού όλου μας του κορμιού!
 
Στην πραγματοποίηση του χορευτικού μας ονείρου, δεν έχουν σημασία η ηλικία, το βάρος ή το ύψος μας! Σημασία έχουν η δική μας επιθυμία και το τί κάνει ευτυχισμένους εμάς!!!!
 
Κλείστε τη θέση σας τώρα και ζήστε το όνειρο:    https://forms.gle/AW7oSHpMQBfHNhPT9
Τ. 210725569, 6937105091
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
Διευθυνση: Χίου 15, Καισαριανή, 1ος όροφος
Read 1145 times Last modified on Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2023 09:40

Follow Us