Κλασική εκπαίδευση Pilates με την Ευγενία Παπαδοπούλου

pilates method evgenia papadopoulou

STUDIO PILATES CORPUS RAY
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ PILATES

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2023 - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2024

Η Ευγενία Παπαδοπούλου γνώρισε την μέθοδο Pilates το 1990. Δύο χρόνια αργότερα βρέθηκε στην Νέα Υόρκη για να εκπαιδευτεί στην μέθοδο από την Romana Kryzanowska, πρώτης γενιάς μαθήτρια του Joseph Pilates. Με 27 χρόνια εμπειρίας στην διδασκαλία, εκ των οποίων τα 17 και στην εκπαίδευση δασκάλων η Ευγενία, δεύτερης γενιάς μαθήτρια του Pilates, έχει εκπαιδεύσει πολλούς από τους νεότερους δασκάλους στην Κλασσική Μέθοδο Pilates.

Ο στόχος της είναι να διατηρήσει την ακεραιότητα της Κλασσικής Μεθοδου και να την μεταλαμπαδεύσει στις επόμενες γενιές όπως την ανέπτυξε και την δίδαξε ο ίδιος ο Pilates. Ειδικότερα σήμερα που η εφαρμογή της αυθεντικής μεθόδου συρρικνώνεται στην χρήση μόνον ενός από τα πολλά όργανα που διαθέτει και χάνει έτσι την πραγματική της ουσία.

Το πρόγραμμα Comprehensive της σχολής The Pilates Standard, είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης που αποτελείται από 6 σεμινάρια και 600 ώρες πρακτικής.

Τι περιλαμβάνει η εκπαίδευση:

  • Παίρνετε την διεθνή πιστοποίηση της The Pilates Standard®
  • Εκμάθηση της φιλοσοφίας της κλασσικής μεθόδου.
  • Όλο το κλασσικό ασκησιολόγιο σε όλα τα επίπεδα, σε όλα τα όργανα (Mat, Reformer, Cadillac, High Chair, Wunda Chair, Barrels, Ped-o-Pull, Magic Circle) με όλες τις τροποποιήσεις και τις παραλλαγές.
  • Την δομή ενός μαθήματος σε κάθε επίπεδο με την χρήση όλου του εξοπλισμού.
  • Αντιμετώπιση πελατών με ειδικές ανάγκες (μυοσκελετικά προβλήματα, ηλικιωμένοι, έγκυες κλπ).
  • Aνάπτυξη των διδακτικών σας ικανοτήτων και την χρήση τους ανάλογα με το επίπεδο.
  • Συμπεριλαμβάνεστε σε ένα διεθνές δίκτυο δασκάλων.

Corpus Ray Pilates Studio, Σπ. Βικάτου 12, Αθήνα, 115 24

Πληροφορίες: Τηλ. 210-6926209, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.pilatesmethod.gr www.corpusray.gr

Read 3667 times Last modified on Πέμπτη, 07 Σεπτεμβρίου 2023 19:55

Follow Us