Εκπαίδευση κλασσικής μεθόδου Pilates με την Ευγενία Παπαδοπούλου

seminario pilates papadopoulou

STUDIO PILATES CORPUS RAY
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ PILATES
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2023 - ΙΟΥΛΙΟΣ 2023

Η Ευγενία Παπαδοπούλου γνώρισε την μέθοδο Pilates το 1990. Δύο χρόνια αργότερα βρέθηκε στην Νέα Υόρκη για να εκπαιδευτεί στην μέθοδο από την Romana Kryzanowska, πρώτης γενιάς μαθήτρια του Joseph Pilates.

Με 27 χρόνια εμπειρίας στην διδασκαλία, εκ των οποίων τα 17 και στην εκπαίδευση δασκάλων η Ευγενία, δεύτερης γενιάς μαθήτρια του Pilates, έχει εκπαιδεύσει πολλούς από τους νεότερους δασκάλους στην Κλασσική Μέθοδο Pilates.

Ο στόχος της είναι να διατηρήσει την ακεραιότητα της Κλασσικής Μεθοδου και να την μεταλαμπαδεύσει στις επόμενες γενιές όπως την ανέπτυξε και την δίδαξε ο ίδιος ο Pilates. Ειδικότερα σήμερα που η εφαρμογή της αυθεντικής μεθόδου συρρικνώνεται στην χρήση μόνον ενός από τα πολλά όργανα που διαθέτει και χάνει έτσι την πραγματική της ουσία.

✔ Το πρόγραμμα Comprehensive της σχολής The Pilates Standard®, είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που αποτελείται από 6 σεμινάρια και 600 ώρες πρακτικής εκπαίδευσης.

✔ Σας παρέχει την διεθνή πιστοποίηση της The Pilates Standard®.

Το σεμινάριο περιλαμβάνει:

  • Εκμάθηση της φιλοσοφίας της κλασσικής μεθόδου Pilates.
  • Όλο το κλασσικό ασκησιολόγιο σε όλα τα επίπεδα, σε όλα τα όργανα (Mat, Reformer, Cadillac, High Chair, Wunda Chair, Barrels, Ped-o-Pull, Magic Circle) με όλες τις τροποποιήσεις και τις παραλλαγές.
  • Την δομή ενός μαθήματος σε κάθε επίπεδο με την χρήση όλου του εξοπλισμού.
  • Αντιμετώπιση πελατών με ειδικές ανάγκες (μυοσκελετικά προβλήματα, ηλικιωμένοι, έγκυες κλπ).
  • Την Τέχνη της Διδασκαλίας (ανάπτυξη των διδακτικών ικανοτήτων).
  • Οι μαθητές συμπεριλαμβάνονται σε ένα διεθνές δίκτυο δασκάλων.

Δήλωση συμμετοχής έως 16/12/22

Πληροφορίες: Τηλ. 210-6926209, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.pilatesmethod.gr www.corpusray.gr

Pilates Studio Corpus Ray
Σπύρου Βικάτου 12
11524, Αθήνα κέντρο
Τηλέφωνο: 210 6926209
Fax: 210 6984779
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Read 866 times Last modified on Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2022 21:08

Follow Us