Εκπαίδευση Δασκάλων Ινδικής Κλασικής Yoga με τη Λήδα Shantala

 shantala Yoga trainning

Πολυχώρος Πολιτισμού & Τεχνών «Σμάρω Στεφανίδου – Λήδα Shantala”

Εκπαίδευση δασκάλων Γιόγκα διάρκειας 200 ωρών
Ακαδημία Ινδικής Κλασικής Yoga ‘Λήδα Shantala’

Οκτώβριος 2022 – Μάιος 2023

Η Λήδα Shantala, αισθάνεται ότι ήρθε η στιγμή να προσφέρει τη γνώση που αποκόμισε τόσο από την πολυετή σπουδή της με τους Ινδούς σοφούς δασκάλους της, όσο και την προσωπική της πείρα ως ασκούμενη και ως μέντορας με περισσότερο από 35 έτη διδασκαλίας.Επιθυμεί μέσα από την Ακαδημία της να μεταλαμπαδεύσει όλη αυτή τη γνώση και εμπειρία τόσο σε αυτούς που θέλουν να διδάξουν -ως ταπεινοί συνεχιστές μιας παράδοσης με γνησιότητα και συνέπεια- όσο και σε αναζητητές που επιθυμούν να εξελίξουν τις γνώσεις τους και να οργανώσουν τα βιώματά τους μέσα στο πλαίσιο της προσωπικής τους πνευματικής ανάπτυξης και ολοκλήρωσης.

Στην εποχή που διανύουμε έχει αλλοιωθεί η ουσία της γιόγκα. Η εμπορευματοποίηση έχει υποβαθμίσει ανησυχητικά το επίπεδο της κατανόησης του τι πραγματικά είναι η γιόγκα και ποιά είναι τα σπουδαία οφέλη της. Συνηθίζεται εδώ και μερικές δεκαετίες, οι διαφορετικές πλευρές του ενός και ενιαίου συστήματος της γιόγκα, να προβάλλονται και να διδάσκονται ως διαφορετικά είδη με διαφορετικούς ιδρυτές. Η γιόγκα έχει μετατραπεί σε προϊόν κατανάλωσης «για όλα τα γούστα», οδηγώντας σε διαίρεση και σύγχυση ως προς το ποιοι είναι οι στόχοι αυτού του συστήματος εξάσκησης.

Στόχος της Ακαδημίας μας είναι να φωτίσει και να μεταδώσει το πλήρες σύστημα της κλασικής ινδικής yoga και τη σοφία της Βεντάντα, ως μέσον για την υπέρβαση του νου και την εδραίωση στην πνευματική διάσταση. Μέσα από τη διδασκαλία, σε πρακτικό και θεωρητικό επίπεδο, οι απόφοιτοι της Ακαδημίας μας θα μπορούν να μεταδώσουν υπεύθυνα και σωστά την ουσία της γιόγκα και θα διακρίνονται στο χώρο για την εξαιρετική τους εκπαίδευση ως συνεχιστές του οράματος και της εγγύησης που φέρει το όνομα της Λήδας Shantala.

Περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις:
Στη γραμματεία 210 6717529, Δευτέρα έως Παρασκευή 18:00–22:00 (από 1/9) ή μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Με την αγάπη μας,
Η οικογένεια Shantom

 

Read 138 times Last modified on Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022 20:47

Follow Us