Κυριακή, 24 Μαϊος 2020 00:25

"Η δική σου Φωνή στη διδασκαλία της Γιόγκα" με την Ηλιάνα Αδαμοπούλου (-20% με κάρτα Plus)

Η Φωνή είναι ένα από τα μέσα για να προσφέρεις τα δώρα σου, διδάσκοντας Γιόγκα.
Πόσες φορές έχεις συναντήσει έναν δάσκαλο Γιόγκα με εμπειρία και γνώσεις, μα δεν έμεινες μαζί του γιατί δεν ένιωσες τη σύνδεση που ζητούσες? Μήπως ο δάσκαλος που τελικά επέλεξες, ανάμεσα στα προτερήματά του διέθετε και την ικανότητα να σε εμπνέει, να σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια, γαλήνη, αυτοπεποίθηση, με τη φωνή του και τον τρόπο απεύθυνσης?
Αν είσαι νέος δάσκαλος Γιόγκα ή πιο έμπειρος και θέλεις να βελτιώσεις την επικοινωνία σου με τους μαθητές σου, ένα από τα πεδία που χρειάζεται να δουλέψεις είναι το ηχόχρωμα και η ένταση της φωνής, οι λέξεις που επιλέγεις για να καθοδηγήσεις, ο τρόπος που απευθύνεσαι. Σε αυτό το workshop, δεν θα πάρεις έτοιμες συνταγές επιτυχίας, αλλά θα ανακαλύψεις την δική σου, μοναδική φωνή διδασκαλίας. Με απλές τεχνικές φωνητικής, ορθοφωνίας και χρήσιμες συμβουλές θα δουλέψουμε πάνω στην ιδιοσυγκρασία του κάθε συμμετέχοντα, ώστε να βρεις τα εκφραστικά μέσα της αληθινής διδακτικής σου ταυτότητας.

Ακόμα, θα διδαχθούν:
*πώς διατηρώ ήρεμη φωνή ενώ ταυτόχρονα εκτελώ απαιτητικές asanas
*πώς δίνω τις απαραίτητες οδηγίες ώστε οι ασκούμενοι να μην χρειάζονται συνεχώς οπτική επαφή μαζί μου
*πώς καθοδηγώ πιο αποτελεσματικά τη χαλάρωση

Το workshop θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά και ο αριθμός των συμμετεχόντων δεν θα ξεπεράσει τους 6, λόγω της ανάγκης να έχει ο καθένας αρκετό χρόνο διάδρασης. Για τη συμμετοχή είναι απαραίτητο να έχεις παρακολουθήσει εκπαίδευση δασκάλων γιογκα και/ή να έχεις κάποια εμπειρία διδασκαλίας.
Η κράτηση θέσης γίνεται μετά από τραπεζική κατάθεση των διδάκτρων.
Η επιστροφή των χρημάτων είναι δυνατή έως τις 3 Ιουνίου.

Η εισηγητρια του workshop Ηλιάνα Αδαμοπούλου, είναι πιστοποιημένη δασκάλα hatha yoga από την Yoga Alliance International με εμπειρία διδασκαλίας 10 ετών και είναι Accessible Yoga Ambassador και Reiki master. Σκοπός της διδασκαλίας της είναι να προσφέρει τα οφέλη της yoga σε ασκούμενους όλων των ηλικιών και σωματικών δυνατοτήτων, φέρνοντάς τους σε επαφή με τον δάσκαλο που υπάρχει μέσα τους.
Με αυτό το workshop, θα μοιραστεί τις γνώσεις και την εμπειρία της, αλλά και τα πολύτιμα εργαλεία που της χάρισε η εκπαίδευσή της στην υποκριτική τέχνη και το τραγούδι, επιθυμώντας να συμβάλλει στην διαμόρφωση δασκάλων γιογκα που θα είναι αυθεντικοί και θα εμπνέουν.


Τετάρτη 10/6/2020 | 17.00-20.00
Τετάρτη 17/6 | 17.00-20.00
Τετάρτη 24/6 | 17.00-20.00

Κόστος συμμετοχής: 55€


 

με την κάρτα Dancetheater Plus
Προμηθευτείτε την κάρτα Dancetheater Plus ΕΔΩ


Πληροφορίες - δηλώσεις συμμετοχής:
6944 921348
Namaste!

Read 323 times Last modified on Κυριακή, 24 Μαϊος 2020 00:39

Follow Us