Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2022 10:25

«Άνοιγμα σε ευρύτερη διάσταση» - Χοροθεραπεία με τη Λήδα Shantala

shantala horotherapeia january2

Κάθε μέρα διαπιστώνουμε ότι η ζωή μας και η καθημερινότητά μας αλλάζουν συνεχώς, συχνά πέρα από τις δικές μας προσδοκίες, δυνατότητες ή επιθυμίες και ότι ο χρόνος περνάει ιλιγγιωδώς.
Συνειδητοποιούμε ότι όλα όσα ζούμε μπορεί να ανατραπούν στο λεπτό.
Με τι να ταυτιστούμε μέσα μας που να μπορεί να στερεώνει, να γεφυρώνει, να δρασκελίζει, να ρέει ήρεμα με το απρόβλεπτο, να αποφασίζει και να δρα, λαμβάνοντας υπόψη το όλον της προσωπικότητας μας και του είναι μας.

Στη χοροθεραπεία θα ξεκαθαρίσουμε, μέσω του χορού και της έκφρασης, τα εξωτερικά και τα επίκτητα, από τη βαθιά μας εσωτερική αίσθηση του χρόνου, της ισορροπίας και της διάκρισης. Οι συνειδητοποιήσεις που θα προκύψουν μέσα από από τις θεραπευτικές διαδικασίες της συνεδρίας θα κυοφορήσουν την αλλαγή, προσφέροντάς μας βίωμα σιγουριάς, αποφασιστικότητας, ψυχικής ηρεμίας και ενόρασης.

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022 | 11:00 – 15:00

Πολυχώρος Shantom, Τριπόλεως 35Α & Ευβοιας, 152 31 Κ. Χαλάνδρι, στάση μετρό «Χολαργός» της γραμμής 3.

Δηλώσεις Συμμετοχής και πληροφορίες: Στη γραμματεία, Δε-Πε. 18:00-22:00, Παρ. 18:00-21:00. τηλ. 210-6717529 ή απαντώντας σε αυτό το mail.

Τακτοποίηση εισφοράς: Το αργότερο έως την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022. Είτε στη γραμματεία, είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και αποστολή αποδεικτικού ηλεκτρονικά.

Μέτρα Πρόληψης Covid: Στο Shantom τηρούμε κατά γράμμα τα πρωτόκολλα των αρχών. Παρακαλούμε διαβάσετε έγκαιρα σχετικά με τα απαιτούμενα πιστοποιητικά και άλλα μέτρα πρόληψης.

Περισσότερα για τη χοροθεραπείαΛήδα Shantala
Χοροθεραπεύτρια G.D.T.R. Sr, απόφοιτος Γαλλικής Φιλολογίας της Σορβόννης (Dipl. Licence ès Lettres, Paris III Sorbonne), χορογράφος, χορεύτρια, καθηγήτρια ινδικού κλασικού χορού Μπάρατα Νάτυαμ καθώς και Raja Yoga, ιδρύτρια του Πολυχώρου Πολιτισμού και Τεχνών Shantom «Σμάρω Στεφανίδου – Λήδα Shantala».
Είναι διπλωματούχος τού κρατικού Ιδρύματος Γιόγκα και Ιατρικής Έρευνας της Ινδίας «Kaivalya Dhama», της ακαδημίας χορού της Ινδίας «Bharata Kalanjali», και της σχολής έκφρασης «Abhinaya Sudha»

Στην Ελλάδα, ίδρυσε το Χοροθέατρο «Λήδα Shantala», μια πρωτοποριακή ομάδα χορού με σύγχρονο διαπολιτισμικό και πολύ-πολιτισμικό χαρακτήρα. Από το 1987 διδάσκει (πρώτα στο Κέντρο Μάντιραμ και έπειτα στον Πολυχώρο Πολιτισμού και Τεχνών Shantom) Raja Yoga/διαλογισμό, Μπάρατα Νάτυαμ και συντονίζει ομάδες χοροθεραπείας.
Είναι μέλος του Σωματείου Ελλήνων Χορογράφων και της Ένωσης Χοροθεραπευτών Ελλάδος.

Read 143 times Last modified on Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2022 10:33

Follow Us