Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021 19:16

«Από το δίπολο στη διαύγεια» - Χοροθεραπεία με τη Λήδα Shantala

χοροθεραπεια με την ληδα shantala διπολο

«Από το δίπολο στη διαύγεια»
Χοροθεραπεία δια ζώσης με τη Λήδα Shantala

Τον τελευταίο καιρό βρισκόμαστε συχνά εγκλωβισμένοι, ατομικά και συλλογικά, ανάμεσα σε δύο αντίθετες πλευρές μιας κατάστασης, που επηρεάζουν το συναίσθημα, τη σκέψη, τη δράση. Ο φόβος της αρρώστιας, του θανάτου, της επιβίωσης, ανοίγει τον ασκό του Αιόλου και άνεμοι ανεξέλεγκτων ασυνείδητων καταστάσεων και συγκινήσεων απελευθερώνονται, δημιουργώντας τρικυμίες στο σώμα, στην ψυχολογία, στα νεύρα και στο νου.

Είναι πολύ σημαντικό να βρισκόμαστε στο κέντρο μας. Μόνον από αυτή τη θέση μπορούμε να βιώνουμε τη στιγμή, να αντιλαμβανόμαστε τη σημασία της και να έχουμε δυνατότητα δράσης. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση είμαστε έρμαια υπόγειων δυνάμεων που ενδύονται ιδέες επίκαιρες της καθημερινότητας και μας κυριεύουν τη λογική και την ψυχή.

Η χοροθεραπεία θα μας δώσει τα εργαλεία για να καβαλήσουμε τον άνεμο της σύγχυσης και να τον τιθασεύσουμε.

Περισσότερα για τη χοροθεραπεία:
https://www.shantom.gr/mathimata/xorotherapeia

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021 | 11:00 – 15:00

Δηλώσεις Συμμετοχής και πληροφορίες: Στη γραμματεία, Δε-Πε. 18:00-22:00, Παρ. 18:00-21:00. τηλ. 210-6717529 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. |

Οικονομική τακτοποίηση το αργότερο έως την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021. Είτε αυτοπροσώπως στη γραμματεία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και αποστολή αποδεικτικού ηλεκτρονικά.

Shantom

Shantom, Πολυχώρος Πολιτισμού και Τεχνών
Τριπόλεως 35Α & Ευβοιας, 152 31 Χαλάνδρι (στάση μετρό «Χολαργός» γραμμής 3)
https://www.shantom.gr

Μέτρα Πρόληψης Covid: Στο Shantom τηρούμε κατά γράμμα τα πρωτόκολλα των αρχών. Παρακαλούμε διαβάσετε έγκαιρα σχετικά με τα απαιτούμενα πιστοποιητικά και άλλα μέτρα πρόληψης:
https://www.shantom.gr/programma/ta-nea-mas/metra-prolipsis-2021-22


Λήδα Shantala
Χοροθεραπεύτρια G.D.T.R. Sr, απόφοιτος Γαλλικής Φιλολογίας της Σορβόννης (Dipl. Licence ès Lettres, Paris III Sorbonne), χορογράφος, χορεύτρια, καθηγήτρια ινδικού κλασικού χορού Μπάρατα Νάτυαμ καθώς και Raja Yoga, ιδρύτρια του Πολυχώρου Πολιτισμού και Τεχνών Shantom «Σμάρω Στεφανίδου – Λήδα Shantala».
Είναι διπλωματούχος τού κρατικού Ιδρύματος Γιόγκα και Ιατρικής Έρευνας της Ινδίας «Kaivalya Dhama», της ακαδημίας χορού της Ινδίας «Bharata Kalanjali», και της σχολής έκφρασης «Abhinaya Sudha»
Στην Ελλάδα, ίδρυσε το Χοροθέατρο «Λήδα Shantala», μια πρωτοποριακή ομάδα χορού με σύγχρονο διαπολιτισμικό και πολύ-πολιτισμικό χαρακτήρα. Από το 1987 διδάσκει (πρώτα στο Κέντρο Μάντιραμ και έπειτα στον Πολυχώρο Πολιτισμού και Τεχνών Shantom) Raja Yoga/διαλογισμό, Μπάρατα Νάτυαμ και συντονίζει μηνιαίες ομάδες χοροθεραπείας.
Είναι μέλος του Σωματείου Ελλήνων Χορογράφων και της Ένωσης Χοροθεραπευτών Ελλάδος.
Περισσότερα για τη Λήδα Shantala
https://www.shantom.gr/lida-shantala

Read 110 times Last modified on Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021 19:28

Follow Us