Τρίτη, 21 Ιουνίου 2022 14:11

Δημιουργώντας χορογραφίες για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας με την μέθοδο Project

Σάββατο 9 & Κυριακή 10 Ιουλίου 2022

ergastirio xorografontas gia paidia

«ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ PROJECT»

Το Εργαστήρι αυτό προσφέρει μια μοναδική σύνθεση ανάμεσα στην δημιουργία μιας χορογραφίας για παιδιά 4-12 ετών και την βιωματική επικοινωνιακή διδασκαλία (μέθοδο project). Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλα τα συστήματα εκπαίδευσης χορού κατά την διάρκεια όλου του σχολικού έτους ως μέρος του μαθήματος χορού, με σκοπό την δημιουργία χορογραφιών για παράσταση και ανοιχτά μαθήματα με την δημιουργική συμμετοχή των παιδιών. Θα διερευνήσουμε τα εργαλεία που προσφέρει η μέθοδος στον εμπλουτισμό της χορογραφικής διαδικασίας και θα γίνει σύνδεση με παραδείγματα από την ύλη του «Dancing to your own tune» της RAD, καθώς και με στοιχεία του Δημιουργικού Χορού για μεγαλύτερα παιδιά.

Απευθύνεται σε ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΧΟΡΟΥ, ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΧΟΡΟΥ, Εκπαιδευόμενους CBTS – DDTS και ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΥΣ με γνώση χορού.


Εισηγητές:

ΑΝΤΑ ΠΑΪΖΗ
Χορογράφος ΣΕΧ, Ιδρυτικό μέλος του Χοροθεάτρου Dance Factory,  Απόφοιτος ΒΑ Dance, RAD Mentor, ISTD, Γ.Γραμματέας Ελληνικού Συλλόγου RAD,  Εκπαιδεύτρια Τομέα Χορού στο «Πρόγραμμα Μελίνα: Πολιτισμός και Εκπαίδευση»,  Εξειδικεύσεις σε: Δημιουργικό Χορό, Μουσικοκινητική, Ειδική Αγωγή, Κινησιολογία Θεάτρου, Farnworth Rehabilitative Body Technique for Dancers, Εκπαιδεύτρια Pilates-Somatics, Χοροκινητική Ψυχοθεραπεύτρια, Πρόεδρος Ένωσης Χοροθεραπευτών Ελλάδας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ
Χορογράφος, Ιδρυτικό μέλος του Χοροθεάτρου Dance Factory, Απόφοιτος Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού «Ραλλούς Μάνου», Ιδιοκτήτης της Αναγνωρισμένης Σχολής Χορού «Art Factory», Συνεργάτης Δημιουργικού Χορού της Σ.Χ. του Κέντρου Μελέτης Ι.& Ρ. Ντάνκαν, Πιανίστας, Απόφοιτος Ανώτερων Θεωρητικών Ωδείου Πειραϊκού Συνδέσμου, Απόφοιτος Διετούς Κύκλου Μουσικοκινητικής Αγωγής Σχολής Μωραΐτη.


Σάββατο 9 & Κυριακή 10 Ιουλίου 2022 | 10.30 έως 14.30

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 80 ΕΥΡΩ

ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ART FACTORY
ΦΙΛΩΝΟΣ 11, ΤΚ. 18531, ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΑΠΟ: ΣΤΑΘΜΟΣ ΗΣΑΠ «ΠΕΙΡΑΙΑ» ΚΑΙ ΤΡΑΜ «ΠΛΑΤΕΙΑ ΙΠΠΟΔΑΜΕΙΑΣ»

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6955193404, 6946780601
Ε-MAIL: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Read 353 times Last modified on Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2022 10:03

Follow Us