Εργαστήρι χορού, αυτοσχεδιασμού & κινητικής έρευνας με την Andrea Amor στο Τεχνουργείο

i love your ass

I LOVE YOUR ASS
Χορός, αυτοσχεδιασμός και κινητική έρευνα
με την Andrea Amor

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023, 19:30-22:00
Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023, 16:00-19:00

Πρόκειται για ένα εργαστήρι χορού στο οποίο θα εξασκήσουμε σωματικές και δημιουργικές δεξιότητες μέσω της κινητικής έρευνας, της παρατήρησης και ασκήσεων γραφής.

Θα δουλέψουμε με απλές οδηγίες που θα μας βοηθήσουν να διευρύνουμε και να αφομοιώσουμε όλες τις αισθήσεις, συμπεριλαμβάνοντάς τες στο κινησιολογικό μας «λεξιλόγιο».

Θα εξασκηθούμε στο να παρατηρούμε τους άλλους αλλά και να μας παρατηρούν χωρίς κριτική διάθεση, χρησιμοποιώντας δημιουργικά την αντιληπτική μας ικανότητα. Θα γράψουμε, θα διαβάσουμε για τους άλλους, θα επικοινωνήσουμε. Όλα αυτά σε ένα ασφαλές, παιχνιδιάρικο, φιλικό περιβάλλον στοχεύοντας στον αυτοσχεδιασμό και τη δημιουργικότητα.

Για χορεύτριες/τές, ηθοποιούς και ανθρώπους που ενδιαφέρονται για το χορό, την σωματική και δημιουργική άσκηση.

Μέγιστος αριθμός ατόμων 14.

Οι συμμετέχουσες/οντες θα πρέπει να βρίσκονται στον χώρο 10 λεπτά νωρίτερα.
Οι ώρες διεξαγωγής θα τηρηθούν αυστηρά.
Καθυστερήσεις άνω των 15 λεπτών δεν θα γίνονται δεκτές εκτός από έκτακτες περιπτώσεις, καθώς θα διαταράσσεται η ροή του σεμιναρίου.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: 75€ / 65€ (φοιτητές, άνεργοι)
--> Για την κράτηση της θέσης χρειάζεται προκαταβολή 50% του αρχικού ποσού, η οποία θα πρέπει να καταβληθεί μέχρι τις 2/12/23.
--> Πολιτική ακυρώσεων: Σε περίπτωση ακύρωσης της θέσης με ευθύνη της/του συμμετέχουσας/χοντα, η προκαταβολή δεν επιστρέφεται

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ
--> Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τεχνουργείο

Ψαρών 63, Μεταξουργείο (πλησίον σταθμό μετρό Μεταξουργείο ή σταθμό Λαρίσης)


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ - ANDREA AMOR
Είναι χορεύτρια/καλλιτέχνις με έδρα την Μαδρίτη. Έχει εργαστεί ως χορεύτρια στην ομάδα Antagon Theateraktion (Γερμανία), Camille Hanson Cía (USA-Ισπανία), CocinandoDanza (Ισπανία) , Los Pica Pica (Ισπανία) μεταξύ άλλων. Από το 2015 είναι μέλος της Tejido Conectivo, μια καλλιτεχνική και εκπαιδευτική ομάδα σύγχρονου χορού, στην οποία είναι δασκάλα, χορεύτρια και χορογράφος, με παραστάσεις που έχουν παρουσιαστεί σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Από το 2021 είναι δασκάλα στο Μovement research και στο Profesional Education Program Contemporary Dance Tejido Conectivo με μαθητές 18 διαφορετικών εθνικοτήτων. Συνεργάζεται περιοδικά με τους SóloDos en Danza (Κόστα Ρίκα-Ισπανία), Taller Fractal (Ισπανία) και Arrábida DanceLabs (Πορτογαλία) και με την χορεύτρια Noe Arcos, μαζί της συνεργάζεται στο AMAR Project. Εχει εργαστεί ως δασκάλα στο Ερευνητικό Κέντρο Θεάτρου La Usina (Μαδρίτη), στη Διεθνή Σχολή Θεάτρου Arturo Bernal (Μαδρίτη) και σήμερα είναι δασκάλα στο κέντρο BambúDanza (Μαδρίτη).
Από το 2017 σπουδάζει Νέα Ελληνικά στην Κρατική Σχολή Γλωσσών Jesús Maestro ​​στη Μαδρίτη.

 

Read 498 times

Follow Us