Εντατικό εργαστήριο Έρευνας και Αυτοσχεδιασμού με τους Sabrina Gargano και Rafa Jagat

workshop with Sabrina Gargano and Rafa Jagat

Η Sabrina Gargano και ο Rafa Jagat έρχονται για πρώτη φορά μαζί στην Αθήνα! Ετοιμαστείτε να γνωρίσετε την ELELEI COMPANY και την κινητική τους έρευνα υπό τον τίτλο Conflict Movements, κατά τη διάρκεια ενός εντατικού εργαστηρίου έρευνας και αυτοσχεδιασμού διάρκειας 3 ημερών!

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν την προσωπική τους κινητική γλώσσα και τον χορό τους, μέσα από δυναμικές και σωματικά έντονες ασκήσεις καθώς και να πειραματιστούν, να αυτοσχεδιάσουν, να χρησιμοποιήσουν τη φωνή τους, να δουλέψουν σε ζευγάρια και να διασκεδάσουν.

Η Sabrina και ο Rafa θα μοιραστούν το έργο τους και την εμπειρία τους ως ερμηνευτές, χορευτές και εκπαιδευτικοί. Ελάτε να δουλέψουμε μαζί με αυτούς τους δύο καταπληκτικούς καλλιτέχνες, μαθαίνοντας μέσα από την εμπειρία τους στον χώρο των παραστατικών τεχνών και εμπνεόμενοι από την καλλιτεχνική τους δράση και έρευνα.

Θα δουλεύουμε 4 ώρες κάθε μέρα από τις 10.00 π.μ. έως τις 14.00 μ.μ με μια επιπλέον ώρα την τελευταία ημέρα αφιερωμένη σε έναν μεγάλης διάρκειας αυτοσχεδιασμό! Ομαδική σύνθεση, αυθορμητισμός, παιχνίδι και δημιουργικότητα! Χρόνος και ασφαλές περιβάλλον για όλους τους συμμετέχοντες να παίξουν και να εξερευνήσουν το υλικό που ανακάλυψαν κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου.

Το εργαστήριο θα βοηθήσει τους συμμετέχοντες, να εισέλθουν σε ένα δημιουργικό ταξίδι όπου θα δοθεί προσοχή σε ό,τι συμβαίνει γύρω μας και στην κάθε στιγμή. Το εργαστήριο με άξονα το μετασχηματισμό μιας αφηρημένης ιδέας σε κάτι συγκεκριμένο, θα βοηθήσει να εμπλουτίσουμε την εκφραστικότητά μας και να εισέλθουμε σε ένα δημιουργικό ταξίδι όπου θα δοθεί προσοχή σε ό,τι συμβαίνει γύρω μας και στην κάθε στιγμή!

Μείνετε συντονισμένοι και κλείστε τη θέση σας τώρα!

6, 7, 8 Οκτωβρίου 2023 | 10.00 - 14.00

Για περισσότερες πληροφορίες και για κράτηση θέσης: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Read 1053 times Last modified on Κυριακή, 03 Σεπτεμβρίου 2023 10:17

Follow Us