Τρίτη, 09 Νοεμβρίου 2021 12:22

Πιστοποιημένο εκπαιδευτικό σεμινάριο “Thai Yoga Massage Nuad Bo Rarn” με την Μαρίνα Κουτίβα και τον Χάρη Σαββόγλου

thai yoga massage koutiva

Πιστοποιημένο εκπαιδευτικό “Thai Yoga Massage Nuad Bo Rarn”
στο Tanzterrain – kinetic dance space από την Embodhiment Collective

Μετά από μια δύσκολη και ιδιαίτερη περίοδο αποστασιοποίησης και περιορισμού της σωματικής επαφής, είμαστε έτοιμοι να βρεθούμε και πάλι από κοντά, να ανακαλύψουμε ξανά το άγγιγμα και να εντρυφήσουμε παρέα στην τέχνη του Thai Yoga Massage.

Με χαρά σας προσκαλούμε στο πιστοποιημένο εκπαιδευτικό Ταϊλανδέζικης μάλαξης “Thai Yoga Massage Nuad Bo Rarn” που θα πραγματοποιηθεί σε 4 Σαββατοκύριακα του Νοεμβρίου 2021 & Ιανουαρίου 2022

Εκπαίδευση “Βάσεις του Thai Yoga Massage” Level I
Σάββατο & Κυριακή 13-14/11 & 20-21/11 και ώρα 14.00-20.00
► Εκπαίδευση “Μεσαίο επίπεδο ΤΥΜ” Level II
Σάββατο & Κυριακή 15-16/1 και 22-23/1 και ώρα 14.00-20.00

Αναλυτικά θα μάθουμε:
Level I - Βάσεις του Thai Yoga MassageΤι είναι το Συνειδητό άγγιγμα
Προετοιμασία - ζέσταμα μασέρ
63 ασκήσεις στην ύπτια θέση για μάλαξη στα πόδια, χέρια, κεφάλι και πρόσωπο
Μάλαξη κοιλιακής περιοχής (Hara)
Βασική εκπαίδευση στις παραδοσιακές Sen Lines (ενεργειακές γραμμές βασισμένες στην Παραδοσιακή Ταϊλανδέζικη Ιατρική και τη Yoga)
Βασικές σωματικές διατάσεις (Passive Stretching Yoga)
Κινητοποίηση των αρθρώσεων (Joint mobilization)
Ενδείξεις και αντενδείξεις για πρωτόκολλα μασάζ

Μετά το τέλος του Level 1 θα είμαστε εξοικειωμένοι με την προσέγγιση και παρατήρηση ενός άλλου σώματος και θα γνωρίζουμε ένα κινητικό λεξιλόγιο θέσεων Thai Yoga Massage για συνεδρία διάρκειας 2 ωρών

 

Level II - Μεσαίο επίπεδο TYM
63 επιπλέον ασκήσεις στην πρηνή, πλάγια και καθιστή θέση
Εξειδικευμένες σωματικές διατάσεις (Passive Stretching Yoga)
Σωστή χρήση του σωματικού βάρους για άσκηση πίεσης στο σώμα του δέκτη
Βασική ανατομία και φυσιολογία για μασάζ
Κινητικός διάλογος τόσο μέσω της άφεσης αλλά και του σεβασμού και της σοφίας.
Χτίσιμο ενεργητικής σχέσης εμπιστοσύνης

Στο Level 2 θα μάθουμε πως να εφαρμόζουμε ένα ευρύ φάσμα κινήσεων και σωματικών πιέσεων σε διαφορετικές θέσεις και θα εμπλουτίσουμε το ρεπερτόριο μας σε διάρκεια συνεδρίας ΤΥΜ έως 4ώρες.


Σε ποιούς απευθύνεται;
Η συγκεκριμένη εκπαίδευση απευθύνεται σε αρχάρι@ς μαθητ@ς που επιθυμούν να γίνουν επαγγελματίες αλλά και σε ήδη επαγγελματίες στον χώρο του μασάζ (οποιασδήποτε τεχνικής μάλαξης) που θέλουν να διευρύνουν τις γνώσεις τους με την τέχνη του TYM (Thai Yoga Massage)

Η πιστοποίηση που παρέχουμε, η διδασκαλία και το εγχειρίδιο είναι σε συνεργασία με την σχολή ITM Thailand, με την οποία συνεργαζόμαστε τα τελευταία 5 χρόνια. Αποτελεί διεθνώς αναγνωρισμένη πιστοποίηση και είναι συμβεβλημένη με το Υπουργείο Υγείας της Ταϊλάνδης.

Με την ολοκλήρωση του δεύτερου επιπέδου οι ενδιαφερόμεν@ γίνονται δεκτ@ από την σχολή της Ταϊλάνδης και μπορούν να συνεχίσουν την εκπαίδευση τους στα προγράμματα εξειδίκευσης (Levels 3-4) και διδασκαλίας (Levels 5-6) στην σχολή ITM Thailand.

Το μάθημα θα γίνει στα ελληνικά.
Τα εγχειρίδια είναι στα αγγλικά.

Για περισσότερες πληροφορίες κι ενημέρωση σχετικά με το εκπαιδευτικό σεμινάριο, επικοινωνήστε μαζί μας
στο 6995910693
ή
στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Τιμές:

Early Bird (μέχρι κ’ 24.10.2021)
Level 1 - 350 ευρώ
Level 1 & 2 680 ευρώ (με προεξόφληση)
συν ΦΠΑ
Από 25.10.2021
Level 1 390 ευρώ
συν ΦΠΑ

Εarly Bird Level 2 (μέχρι και 29.1.2022)
Level 2 350 ευρώ
συν ΦΠΑ
Από 30.1.2022
Level 2 390 ευρώ
συν ΦΠΑ


*Ειδικές τιμές για ήδη κατόχους του πιστοποιητικού ITM Thailand, φοιτητές και άνεργους.
**Λόγω μέτρων προστασίας covid, ο αριθμός συμμετεχόντων θα είναι περιορισμένος στα 10 άτομα, γι’ αυτό και είναι απαραίτητη η έγκαιρη κράτηση θέσης.
***Η κράτηση θέσης γίνεται με αποστολή email και προκαταβολή 50ε (η προκαταβολή δεν επιστρέφεται για ακυρώσεις διαστήματος μικρότερου της 1 εβδομάδας πριν την έναρξη του κάθε εκπαιδευτικού κύκλου)
****Απαραίτητη η κατοχή & επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού/ανάρρωσης εντός 180 ημερών/rapid test 48 ωρών
*****Οι συμμετέχουσες/οντες θα χρειαστεί να φέρουν μαζί τους 1 στρωματάκι yoga και 1 μαξιλάρι (ύπνου), καθώς και 1 στυλό για σημειώσεις κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης.
>>> Έπειτα από την ολοκλήρωση ενός επιπέδου, υπάρχει η δυνατότητα επαναληπτικής συμμετοχής και παρακολούθησης δωρεάν (του ίδιου επιπέδου) σε επόμενο εκπαιδευτικό Nuad Bo Rarn - Traditional Thai Yoga Massage που δίνεται από την Embodhiment Collective εντός έδρας ή πληρώνοντας μόνο έξοδα διαμονής και διατροφής σε εκπαιδευτικό εκτός έδρας.


tanzterrain logo

Tanzterrain – kinetic dance space
Τήνου 54, Κυψέλη (πλησίον πλατείας Αγ.Γεωργίου)
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
6949282991


 

Λίγα λόγια για εμάς:

Η Μαρίνα Κουτίβα είναι χορεύτρια και performer, δασκάλα γιόγκα, θεραπεύτρια Thai Yoga Massage (ΤΥΜ) και τελειόφοιτος της Βιοτεχνολογίας (Γεωπονικού Παν/μίου Αθηνών). Έχει σπουδάσει σύγχρονο και κλασικό χορό και αποφοίτησε από την Επαγγελματική Σχολή Χορού Ραλλού Μάνου το 2012 (Ελλάδα). Συνέχισε τις σπουδές της στο χορό και τη χορογραφία στη Σικελία και τις Βρυξέλλες, γνώρισε κι αγάπησε το physical theater και το instant composition και έχει συμμετάσχει σε παραστάσεις και videodance projects σε Ελλάδα και Σικελία.
Κάποιοι έντονοι σωματικοί τραυματισμοί την έφεραν πρώτη φορά σ’επαφή με τη γιόγκα , ανακαλύπτοντας έτσι έναν νέο τρόπο άσκησης, συνύπαρξης με τον εαυτό και τους άλλους, αυτοεξέλιξης και ζωής.

Οι τραυματισμοί από εμπόδιο μετατράπηκαν σε κίνητρο για μάθηση και το 2015 πιστοποιήθηκε ως Δασκάλα Γιόγκα 200 ωρών στην Hatha, Vinyasa και Gentle Yoga (Swaha Yoga Center, Ελλάδα) και μετεκπαιδεύτηκε στην Prenatal & Postnatal / Mom and Baby Yoga, Yin Yoga, Aerial Unnata Yoga, Arm Balances, Tantric Philosophy & chakras και Yoga Therapeutics για μυοσκελετικές παθήσεις.
Έχει μυηθεί στην τέχνη του T Y M από το 2010 και μέχρι σήμερα εμπλουτίζει το θεραπευτικό της λεξιλόγιο στην Αθήνα, τις Βρυξέλλες και την Ταϊλάνδη, με επιπλέον εκπαιδεύσεις στα Dynamic Thai Yoga Massage, Thai Oil massage, Tantric massage, Tok Sen Technique, Aerial massage, Neuromascular massage και Craniosacral Biodynamic Therapy.
Συμπλήρωσε την έρευνά της γύρω από τις νευροεπιστήμες και τον συσχετισμό του stress με συμπεριφορικά patters, την έκφραση ψυχοσωματικών συμπτωμάτων αλλά και το Τραύμα στο ΕΚΠΑ, παρακολουθώντας επιτυχώς το εκπαιδευτικό πρόγραμμα κατάρτισης «Διαχείριση stress & Υγεία» και συνεχίζει να παρακολουθεί συνέδρια αυτών των θεματικών σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η Μαρίνα πλέον ζει κι εργάζεται στην Αθήνα, παραδίδοντας μαθήματα και σεμινάρια hatha flow, gentle και προγεννητικής γιόγκα καθώς και σεμινάρια και συνεδρίες T Y M. Συνεχίζει το ταξίδι της στη Γιόγκα ως Εκπαιδευτικός δασκάλων γιόγκα μαζί με την Τάνια Πόποβιτς στο Shri Gaia's Institute (Yoga Teacher Trainer), εξερευνώντας περαιτέρω τις δυνατότητες αλλά και ικανότητες του ανθρώπινου σώματος και μυαλού και την ενσωμάτωση της θεραπευτικής πτυχής της φιλοσοφίας και της πρακτικής της γιόγκα και του διαλογισμού στην καθημερινή ζωή .
Είναι ιδρυτικό μέλος της Embodhiment Collective απο το 2021.

fb: https://www.facebook.com/MarinaYogaMa
instagram: kairava.yoga
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Ο Χάρης Σαββόγλου εκπαιδεύτηκε στις σχολές ITM Thai Hand Berlin & ITM Thailand από το 2017 έως το 2020, συμπληρώνοντας 1450ωρες πρακτικής εκπαίδευσης για δασκάλους στην τέχνη της Ταϊλανδέζικης Χειρομάλαξης.
Είναι πιστοποιημένος από τα υπουργεία Υγείας και Εκπαίδευσης της Ταϊλάνδης ώστε να παρέχει επαγγελματική βιωματική εκπαίδευση και πιστοποιήσεις 1ου και 2ου επιπέδου του παραδοσιακού TΥΜ “Nuad Bo Rarn”.
Διδάσκει επίσης TYM on the massage table, Thai chair massage, Thai foot & hand reflexology και Thai oil aromatherapy.
Πιστεύει βιωματικά πώς η Ταϊλανδέζικη Μάλαξη είναι η τέχνη για να ξεκινήσει κάποιος το ταξίδι του στις εναλλακτικές θεραπείες.
Επίσης εξασκεί την Κρανιοιερή Βιοδυναμική θεραπεία πού διδάχτηκε με τις δασκάλες Rosemary Wallace & Nuria Checa, την σπλαχνική μάλαξη Chi Ney Chang βασισμένη στην διδασκαλία του Mandak Chia και την διδασκαλία Integral Yoga (RYT® 200). Μυήθηκε στους βαθμούς 1&2 Usui Reiki με την δασκάλα Βάλη Αγγελίδη.
Ασχολείται με την έρευνα & διδασκαλία εργαλείων για την συγκέντρωση του νου, την διάδοση της Μη Βίαιης Επικοινωνίας (NVC), την ρητορική και φιλοσοφία, την συγγραφή, την φωτογραφία και την μουσική.
Είναι ιδρυτικό μέλος της Embodhiment Collective απο το 2021.

FB: @biobodywork
Instagram: thaimassage.haris
web: biobodywork.com
linkedin: linkedin.com/in/harissavoglu/

 

Σχετικά με την Embodhiment Collective:
Η Embodhiment Collective είναι ΚΟΙΝΣΕΠ και αποτελείται από 6 ιδρυτικά μέλη αλλά και ένα δίκτυο περισσότερων ανθρώπων, όλες & όλοι με ενδιαφέρον για την προαγωγή της εκπαίδευσης, της υγείας του ανθρώπου και της σχέσης του με το περιβάλλον, μέσω της κατάλληλης ενημέρωσης και επιμόρφωσης γύρω από θέματα της υγείας και των εναλλακτικών θεραπειών, τόσο για την ατομική φροντίδα όσο και για το συλλογικό καλό.

Οι υπηρεσίες μαθημάτων, επιμορφωτικών σεμιναρίων αλλά και θεραπευτικών συνεδριών απευθύνονται τόσο σε ιδιώτες και σε ατομικό επίπεδο, όσο και σε φορείς και μονάδες κοινωνικής φροντίδας για πληθυσμιακές μειονότητες (οίκους ευγηρίας, ορφανοτροφεία, φυλακές, κέντρα απεξάρτησης, κέντρα φιλοξενίας μεταναστών) για την συμπερίληψή τους στην κοινωνία αλλά και την προαγωγή της υγείας τους ως ένα αυτονόητο ανθρώπινο δικαίωμα.

Η θεραπεία προσεγγίζεται σαν μία προσωπική και δημιουργική διαδικασία (αυτό)εξέλιξης σώματος και νου με σεβασμό και διαχείριση των τραυμάτων (ψυχικών, νοητικών, σωματικών)και την ενημέρωση κι εκπαίδευση πάνω στα κατάλληλα εργαλεία.

Η Embodhiment Collective έχει επίσης εκπαιδευτικό χαρακτήρα με απεύθυνση σε παιδιά αλλά και ενήλικες κάθε πληθυσμιακής ομάδας με σκοπό την εκπαίδευση μέσω των βιωματικών παιχνιδιών και της ενσωμάτωσης, της κίνησης και των τεχνών, της εμψύχωσης μέσα σε ομάδες, της μη βίαιης επικοινωνίας (NVC), της επαφής με τη φύση, των εναλλακτικών θεραπειών και ενός ολιστικού τρόπου ζωής. Ο συγκεκριμένος εκπαιδευτικός χαρακτήρας έχει επίσης ως στόχο την προαγωγή του παιχνιδιού, της τέχνης και της δημιουργικής απασχόλησης ως μέσο επιμόρφωσης και διδαχής της ενεργητικής συμμετοχής του/των ατόμου/ατόμων προς υλοποίηση προσωπικών/συλλογικών στόχων.

Read 85 times Last modified on Τρίτη, 09 Νοεμβρίου 2021 12:48

Follow Us