Σεμινάριο κίνησης και αυτοσχεδιασμού με την Αριάννα Ζαρμακούπη

seminario contact ariana zarmakoupi

Στόχος του σεμιναρίου είναι η κατανόηση και η αντίληψη του σώματός μας.Μέσα από τεχνικές αυτοσχεδιασμού κινησιολογικές ασκήσεις αλλά και ασκήσεις επαφής με άλλα σώματα, θα διερευνήσουμε και θα εξελίξουμε τις δυνατότητες του , αξιοποιώντας το ως βασικό εργαλείο έκφρασης.
Με σεβασμό στη μοναδικότητα της κίνησης του κάθε σώματος θα χρησιμοποιήσουμε εργαλεία τα οποία θα μας οδηγήσουν στο να ανακαλύψουμε τη δική μας προσωπική κίνηση.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε σπουδαστές και απόφοιτους δραματικών σχολών καθώς και σε όποιον ενδιαφέρεται να έρθει σε επαφή με το σώμα και αγαπά την κίνηση ανεξαρτήτου φύλου, ηλικίας, εθνικότητας ή άλλων ταυτοτήτων και χωρίς απαραίτητα προηγούμενη εμπειρία στο χορό.

Διάρκεια: 1 Απριλίου - 27 Μαίου 2023
Κάθε Σάββατο 15.00-17.00
Τιμή σεμιναρίου: 50 ευρώ το μήνα
Δήλωση συμμετοχής στο email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο θέατρο Άλφα / Ληναίος - Φωτίου,
28ης Οκτωβρίου ( Πατησίων) 37 & Στουρνάρα 51 , Πολυτεχνείο - Αθήνα 10432


Σύντομο Βιογραφικό

Η Ζαρμακούπη Αριάννα είναι χορεύτρια, δασκάλα χορού και performer και ασχολείται και με την υποκριτική. Είναι απόφοιτος της Κρατικής Σχολής Ορχηστικής Τέχνης και Yoga Instructor. Από το 2011 ασχολείται και με το κουνγκ φου ( βόρειο Shaolin) έχοντας διακριθεί σε πανελλήνια πρωταθλήματα.
Ως χορεύτρια έχει συνεργαστεί με τους: Millicent Hodson, Hellenic Dance Company, Jose Agudo, Yen Ching Lin, Κωνσταντίνα Ευθυμιάδου, Χριστίνα Γουζέλη και Paul Blackman, Maria Gorgia, Laavi Dance Company κ.ά και έχει χορέψει έργα των : Akram Khan “Vertical Road”, Martha Graham “Panorama”, “Steps in the Street”, Antonio Vivaldi opera “Juditha Triumphans” και Sergei Prokofiev “Peter and the Wolf”.

Έχει χορέψει σε φεστιβάλ χορού όπως Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, Aerowaves Festival, Athens Video Dance Project, Dance Days Chania, Zante Dance Festival και Το τρένο στο ρουφ και έχει χορέψει σε θέατρα όπως Ηρώδειο Αθηνών, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και City Center NY.
Έχει εργαστεί ως δασκάλα μπαλέτου και σύγχρονου χορού για ενήλικες και παιδιά σε σχολές χορού.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και μαθήματα μπαλέτου, σύγχρονου και αυτοσχεδιασμού με καταξιωμένους καλλιτέχνες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό:
Akram Khan, Hofesh Shechter, Peeping Tom, David Zambrano, Linda Kapetanea & Josef Frucek, Damien Jalet, Tono Lacky, Christine Gouzelis & Paul Blackman, Blenard Azizaj, Vittoria De Ferrari Sapetto, Jos Baker, Luis Marrafa, Κωνσταντίνα Ευθυμιάδου, Yen Ching Lin, Jose Agudo, Daniel Lommel, Alexander Neskov, Pierre Tavernier, Έλενα Τοπαλίδου, Martin Lawrence, Αθανασία Κανελλοπούλου, Ίρις Κάραγιαν κ.ά

Read 460 times Last modified on Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2023 15:06

Follow Us