Dance Theater

Σεμινάριο Σύγχρονου Αυτοσχεδιασμού με τον Folawole (-30% με κάρτα Plus)

Περιγραφή σεμιναρίου:

ΗΜΕΡΑ (1) Τυποποιημένος εαυτός: Βελτιώστε την αυτοπεποίθηση στον αυτοσχεδιασμό. Αγκαλιάστε και αφήστε τα μοτίβα και μάθετε εργαλεία για να υποστηρίξετε μια δημιουργική παραγωγή που δεν τελειώνει ποτέ σε αυτοπαραγωγικό αυτοσχεδιασμό που υποστηρίζει την αυθεντική φωνή σας. Αυτή η ενότητα δίνει στους χορευτές τα εργαλεία για να εμβαθύνουν την αυτοπαραγωγική αυτοσχεδιαστική πρακτική τους.

Ημέρα (2) Συνδυασμός με υφή: Μάθετε τα εργαλεία που αναπτύσσει το Folawole για να επεκτείνετε την προσέγγισή σας στην εταιρική σχέση ξεκινώντας από μια προσέγγιση βαθιάς ακρόασης, συνειδητής συμμετοχής και λήξης με δυναμική δημιουργικότητα.

Ημέρα (3) συνδυασμός ιδεών από την πρώτη και δεύτερη ημέρα μεσω χορογραφικου υλικόυ και αυτοσχεδιασμού.
Σεμινάριο Σύγχρονου Αυτοσχεδιασμού με τον Folawole (-30% με κάρτα Plus)
Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019 |13:00-16:00

Σάββατο 19 Οκτωβρίου | 15:30-18:30
Κυριακή 20 Οκτωβρίου | 15:30-18:30

Κόστος:
Η έγκαιρη εγγραφή είναι 75 ευρώ την 11η Οκτωβρίου.
Η καθυστερημένη εγγραφή είναι 90 ευρώ.
Ελάτε ως ομάδα 5 χορευτών και είναι 50 ευρώ για κάθε χορευτή.

Επικοινωνήστε μαζί μας εάν είστε άνεργοι ή υποαπασχολούμενοι για βοήθεια. Κανένας χορευτής δεν θα απορριφθεί επειδή δεν έχει χρήματα.


με την κάρτα Dancetheater Plus
Προμηθευτείτε την κάρτα Dancetheater Plus ΕΔΩ


Δείτε video ΕΔΩ

Για να εγγραφείτε στείλτε σύντομη bio στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και ένα σύντομο βίντεο χορού improv.

Προσθέστε στο Instagram και facebook @ folawole

Πιστοποιητικό:
Το πιστοποιητικό ολοκλήρωσης θα εκδοθεί για χορευτές που θα λάβουν τις 3 μέρες και θα συνεχίσουν να λαμβάνουν συνεχόμενη καθοδήγηση και να ενημερώνονται έγκαιρα για τις ακροάσεις των εταιρειών.

DAN.C.CE
Πειραιώς 76, Κεραμεικός
T: +30 210 5230582
F: +30 210 5231302
http://www.dancce.gr/

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , WhatsApp + 1-415-294-0008, Instagram: Folawole
Facebook: Folawole oyinlola or Folawole.org


Ο Folawole είναι διεθνής χορευτής σολίστ, επαγγελματίας μασάζ, χορογράφος και καλλιτεχνικός διευθυντής. Γεννήθηκε στο Σικάγο του Ιλινόις μεγάλωσε στη Νιγηρία και ξεκίνησε την εκπαίδευση χορου στις ΗΠΑ. Σπούδασε χορό στο bre dance studio οπου ήρθε σε επαφή με την τεχνική μπαλετου της Βοστόνης, της Αμερικής και το σύγχρονο μπαλέτο (μπαλέτο των γραμμών) και ολοκλήρωσε την επίσημη εκπαίδευση του στο ετήσιο προγραμμα του μπαλετου του Σαν Φρανσίσκο με πλήρη υποτροφία. Έχει ιδρύσει ένα κέντρο αυτοσχεδιασμου στη Νιγηρία όπου πραγματοποιουνται hip hop αγώνες, παραδοσιακοί νιγηριανοι χοροί καθώς και συναυλίες με μουσικούς όπως ο Fela Kuti και άλλοι διάσημοι καλλιτέχνες. Αργότερα στην καριέρα του είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί με τους πρωτοπόρους του Σαν Φρανσίσκο Sara Shelton Mann, Joanna Haigood, Krissy Keefer και την Anna Harpin. Πριν την δημιουργία της χορευτικής του εταιρείας στο Σαν Φρανσίσκο εκπαιδεύτηκε στον αυτοσχεδιασμο, στην τεχνικη contact και στον χορό butoh.Για τα έργα του εχει λάβει επιχορηγησεις και υποτροφίες από: William and Flora Hewlett Foundation Honorary Fellowship και την οικογένεια Zellerbach Foundation Foundation.
Έχει ολοκληρώσει το μάστερ του στη χορογραφία και το διδακτορικό του στις παραστατικές τέχνες με έμφαση στις αφρικανικες/αφροαμερικανικες σπουδές. Εκτός από συνεργασίες με διάφορους χορογραφους, δραματουργους και χορευτές σε όλον τον κόσμο έχει υπάρξει μέλος του Jenkins Dance Company ως υπότροφος του Chime Grant mentee μαζί με τον Γιάννη Αντωνίου ενώ αργότερα δίδαξε τον Byb Kongo Bibene του Kiandanda Dance Theater. Τα τελευταία έργα του περιλαμβάνουν την δημιουργία pas de deux για δύο βασικούς χορευτές του San Francisco Ballet στο ινστιτούτο Marina Abramovic. Μέσα από διεθνή φεστιβάλ και σεμινάρια είχε την ευκαιρία να δημιουργεί, να διδάσκει και να συνεργάζεται με πολλούς και διαφορετικούς καλλιτέχνες. Η κυρία πηγή έμπνευσης του είναι μια σύγχρονη οπτική που πηγάζει από τις καταβολές του και έχει λόγο τόσο στον σύγχρονο χορό όσο και στις τέχνες εν γένει. Το έργο του ενσωματώνει υφές αυτοσχεδιασμου, ακτιβισμού, και συνομιλιών γύρω από την ανθρώπινη ευημερία και την προσφορά.

Share this post

Last modified on
elenfrdeites
Δευτέρα, 1 Ιουνίου 2020

Παραστάσεις χορού σήμερα

  • Online μαθήματα

Στοιχεία Επισκεψιμότητας

Επισκέπτες τώρα: 688
Εγγεγραμένα μέλη: 4551
Dancetheater.gr. All rights reserved 2010-2016

Login or Register

LOG IN

resources