Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Peeping Tom | "Diptych"
Από Σάββατο 29 Αύγουστος 2020
Έως Κυριακή 30 Αύγουστος 2020
Επισκέψεις : 48
Peeping Tom | Στο Diptych, η Gabriela Carrizo [Γκαμπριέλα Καρίτζο] και ο Franck Chartier [Φρανκ Σαρτιέ], καλλιτεχνικοί διευθυντές της ομάδας Peeping Tom, επεξεργάζονται εκ νέου τρία παλαιότερα έργα τους, που δημιούργησαν σε συνεργασία με το Nederlands Dans Theater 1: το The Missing Door (σε σκηνοθεσία Gabriela Carrizo) και το The Lost Room (και τα δύο σε σκηνοθεσία Franck Chartier).

Οι χαρακτήρες τους κινούνται μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας, οδηγούμενοι από τις δυνάμεις της φύσης προς μια αβέβαιη μοίρα. Αναζητούν ένα ιδανικό, ακολουθούν ένα όνειρο, τρέφουν την ελπίδα, αλλά καταλήγουν να χάνονται, περιπλανώμενοι μέσα σε έναν μυστηριώδη και μακάβριο λαβύρινθο, από τον οποίο δεν μπορούν να ξεφύγουν. Στο The Missing Door, ένας ετοιμοθάνατος άνδρας ψάχνει με αγωνία τον δρόμο μέσα από τον περίπλοκο λαβύρινθο της σκέψης του.

Στο The Lost Room βρισκόμαστε σ' ένα πλοίο στη μέση της θάλασσας, όπου ελευθερία και αιχμαλωσία είναι άρρηκτα συνδεδεμένες, καθώς οι χαρακτήρες μοιάζουν να βρίσκονται ταυτόχρονα παντού στον χώρο και στον χρόνο. Η Carrizo και ο Chartier δημιουργούν έναν κόσμο ανήσυχο, σκοτεινό και κλειστοφοβικό, χρησιμοποιώντας μια μοναδική και ακραία γλώσσα κίνησης και ερμηνείας.

Σύλληψη & σκηνοθεσία: Gabriela Carrizo & Franck Chartier
Ερμηνεία: Konan Dayot, Fons Dhossche, Lauren Langlois, Panos Malactos, Alejandro Moya, Fanny Sage, Eliana Stragapede, Wan-Lun Yu
Καλλιτεχνική υποστήριξη: Thomas Michaux
Μουσική & ηχητικός σχεδιασμός: Raphaëlle Latini, Ismaël Colombani,  Annalena Fröhlich, Louis-Clément Da Costa
Φωτισμός: Tom Visser
Σκηνικά: Gabriela Carrizo & Justine Bougerol
photo: Louis Clément da Costa

Κοστούμια: Gabriela Carrizo, Franck Chartier, Yichun Liu, Louis-Clément Da Costa
Τεχνική διεύθυνση: Pjotr Eijckenboom
Διαχείριση περιοδείας: Thomas Michaux
Διεύθυνση παραγωγής: An Van Der Donckt
Επικοινωνία: Sébastien Parizel
Διαχείριση εταιρείας: Veerle Mans
Παραγωγή: Peeping Tom
Συμπαραγωγή: Opéra national de Paris, Opéra de Lille, Tanz Köln, Göteborg Dance & Theatre Festival, Théâtre national Wallonie-Bruxelles, deSingel Antwerpen, GREC Festival de Barcelona, Festival Aperto/Fondazione I Teatri Reggio Emilia, Torinodanza Festival/Teatro Stabile di Torino – Teatro Nazionale.
Με την υποστήριξη της φλαμανδικής κυβέρνησης και του προγράμματος φοροαπαλλαγής της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης του Βελγίου
Διανομή: Frans Brood Productions


29 & 30 Αυγούστου 2020 | 22:00

Διάρκεια: 94'

Αμφιθέατρο Κάστρου Καλαμάτας
 
 
 

Follow Us