Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Laura Aris και Álvaro Esteban | "Cualquier Mañana" (Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας)
Από Παρασκευή 21 Αύγουστος 2020
Έως Σάββατο 22 Αύγουστος 2020
Επισκέψεις : 66
από Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Οι Laura Aris [Λάουρα Άρις] και Álvaro Esteban [Άλβαρο Εστέμπαν] έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα με ένα ντουέτο-στοχασμό για τη θλίψη που ακολουθεί όταν οι καταστάσεις έχουν καταρρεύσει ολοσχερώς. Ένα σωματικό ταξίδι στο παρόν, κατά το οποίο συνειδητοποιούμε ότι το παρελθόν δεν επιστρέφει. Σαν τα κομμάτια ενός παζλ, που μια μέρα παύουν να ταιριάζουν όπως πριν. Το έργο μιλά για μια ευαίσθητη ισορροπία, όταν μια λέξη, μια χειρονομία, μια αντίδραση, μια αλλαγή, μια απώλεια, μια σύμπτωση ή ένας απλός ψίθυρος μπορούν να αλλάξουν τα πάντα.

Η παράσταση Cualquier Mañana των Laura Aris και Álvaro Esteban θα παρουσιαστεί στην Costa Navarino στις 21 Αυγούστου 2020, ημέρα έναρξης του 26ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, στο πλαίσιο της συνεργασίας του Φεστιβάλ με το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου, με στόχο την ανάδειξη και προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς και της σύγχρονης πολιτιστικής δημιουργίας της Μεσσηνίας σε διεθνή δίκτυα επισκεπτών.
Laura Aris και Álvaro Esteban |
photo: Solomon R. Plaza

Δημιουργία & ερμηνεία: Laura Aris & Álvaro Esteban

Μουσική: Roger Marín
Ευχαριστίες: HKAPA Hong Kong Academy for Performing Arts και την Heidi Ehrhart για τη βοήθεια και τα κοστούμια


21.8.2020 | 20:00
Costa Navarino

22.8.2020 | 21:00
Κεντρική Πλατεία Καλαμάτας
Like us on Facebook