4ο Φιλανθρωπικό Fête de la Danse από τη Π.Ε.Α.Σ.ΧΟ

 Fete de la danse

Π.Ε.Α.Σ.ΧΟ
Πανελλήνια Ένωση Αναγνωρισμένων Σχολών Χορού

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Website: peasxo.gr
Facebook: PEASXO
Instagram: peasxo_peasxo4o ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ – ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ FETE DE LA DANSE Π.Ε.Α.Σ.ΧΟ

18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 19:00
Δημοτικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας»
Ακαδημίας 59, Αθήνα 10679


Η Πανελλήνια Ένωση Αναγνωρισμένων Σχολών Χορού (Π.Ε.Α.Σ.ΧΟ) του Υπουργείου Πολιτισμού πραγματοποιεί το 4ο Fête de la Danse (Γιορτή του Χορού) το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 19:00 στο Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας» (πρώην Θέατρο «Ολύμπια» της Εθνικής Λυρικής Σκηνής), σε συνεργασία με το Δήμο Αθηναίων και τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού & Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α) και υπό την αιγίδα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΕΑ).

Αυτή η μεγάλη γιορτή του Ακαδημαϊκού Χορού που διοργανώνει η Π.Ε.Α.Σ.ΧΟ, δίνει την ευκαιρία να εκφραστεί η Κουλτούρα της Τέχνης του Χορού και του Πολιτισμού μέσα από τα παιδιά, τα οποία είναι οι μελλοντικοί πολίτες της χώρας μας, για ένα φωτεινότερο μέλλον στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.

Η Ένωσή μας τοποθετεί σε υψηλή θέση την κοινωνική προσφορά. Για αυτόν τον λόγο, μέρος των εσόδων της εκδήλωσής μας θα διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό υποστηρίζοντας άπορες οικογένειες.

Το όραμά μας για την εκδήλωση: Τα παιδιά χορεύουν και προσφέρουν!

Πληροφορίες & κρατήσεις θέσεων:

Τηλ: 6987112414

E-Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Read 94 times Last modified on Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2023 20:39

Follow Us