Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2022 19:08

Migrar-é-trece: Παράσταση με τις Ντέμη Παπαθανασίου και Ana Sánchez-Colberg

Migrar é trece

Migrar-é-trece - Παράσταση
EVENT/HORIZONS Q(a)R(t)
Κλείσιμο Έκθεσης

Η έκθεση EVENT/HORIZONS Q(a)R(t) κλείνει αυτό το Σαββατοκύριακο. Το Σάββατο 15 Ιανουαρίου και την Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022 στις 7.30 μ.μ., η παρτιτούρα Migrar-é-trece θα παρουσιαστεί από τη χορογράφο/χορεύτρια Ντέμη Παπαθανασίου (Σάββατο 15) και τη χορογράφο/χορεύτρια Ana Sánchez-Colberg (Κυριακή 16) αντίστοιχα. Οι εκδηλώσεις σηματοδοτούν το κλείσιμο της έκθεσης.

Το Migrar-é-trece, που σχεδιάστηκε από τη χορογράφο/καλλιτέχνες πολυμέσων Angela Arteritano (Fremont, CA) είναι ένα από τα διεθνή έργα συνεργασίας στο πλαίσιο του Event/Horizons. Το έργο διερευνά τη μετανάστευση ως δυναμική του σώματος σε ένα πολυεπιστημονικό περιβάλλον, αναγνωρίζοντας τη μοναδική ικανότητα αυτού του μεταναστευτικού σώματος να αντιδρά σε νέους χώρους και εμπειρίες μέσα σε μια ατελείωτη σύνδεση με τα ιστορικά ίχνη του σώματος. (δείτε https://www.eventhorizons2021.com/migrar-e-trece-description)

Η εκδήλωση θα είναι υβριδική, τόσο με μικρό κοινό σε φυσική παρουσία στην O.Art.Ath Gallery (σύμφωνα με τις τρέχουσες οδηγίες Covid-19) όσο και με ζωντανή ροή μέσω του καναλιού Event/Horizons YouTube.

Η χωρητικότητα κοινού περιορίζεται σε 8 άτομα, με την κατάλληλη απόσταση μεταξύ των καθισμάτων. Σύμφωνα με τις τρέχουσες οδηγίες, οι μάσκες θα φορούνται. Για όσους επιθυμούν να είναι μέλη του κοινού θα απαιτείται πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Λόγω των περιορισμένων αριθμών απαιτείται εγγραφή μέσω email καθώς και να έχετε τον σύνδεσμο για την ζωντανη ροη:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σάββατο 15 και Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022 | 19:30

Αθήνα/ΕΕΤ (διάρκεια περίπου 20-30 λεπτά)
Χωρητικότητα κοινού 8 (καθισμένοι)
O.Art.Ath Gallery, Σποράδων 36, Κυψέλη

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΡΑΤΗΣΗ ΜΕΣΩ EMAIL: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Read 234 times Last modified on Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2022 19:20

Follow Us