Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020 08:25

29 Οκτωβρίου: Παγκόσμια Ημέρα Μπαλέτου (live streaming)

Δείτε 40 ομάδες χορού από όλο τον κόσμο στην μεγαλύτερη ημέρα μπαλέτου που έγινε ποτέ.

Η Παγκόσμια Ημέρα Μπαλέτου 2020 θα είναι η μεγαλύτερη γιορτή του παγκόσμιου χορού με 40 εκπληκτικές ομάδες χορού να συμμετέχουν στη μοναδική φετινή ζωντανή εκδήλωση.

Το Australian Ballet, Bolshoi Ballet και το Royal Ballet θα συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις μαζί με άλλες ομάδες από όλο τον κόσμο, όπως: Singapore Dance, Joburg Ballet, Alvin Ailey Dance Theatre και Ballet Concierto de Puerto Rico.

Με τις εξελίξεις σχετικά με τον COVID-19 να αλλάζουν καθημερινά σε όλο τον πλανήτη, ο κόσμος του χορού έχει αγωνιστεί να επιστρέψει στα θέατρα και στα στούντιο. Ωστόσο, η Παγκόσμια Ημέρα Μπαλέτου του 2020 θα μας φέρει κοντά, περισσότερο από ποτέ, για να γιορτάσουμε και να δούμε αποκλειστικές εικόνες πίσω από τις κουρτίνες των κορυφαίων ομάδων μπαλέτου στον κόσμο.

Κάθε ομάδα θα προβάλλει ζωντανές πρόβες μέσω των σελίδων Facebook και YouTube.

world ballet day 2020

Οι τρεις κύριες ομάδες που θα συμμετάσχουν, - το Μπαλέτο της Αυστραλίας, το Μπαλέτο Μπολσόι και το Βασιλικό Μπαλέτο - προσκαλούν τους θεατές να ζήσουν πρωινό μάθημα μπαλέτου το οποίο, στο Ηνωμένο Βασίλειο, θα πραγματοποιηθεί στην εμβληματική Κύρια Σκηνή της Royal Opera House. Θα υπάρξουν αποκλειστικές συνεντεύξεις και πρόσβαση σε πρόβες στα παρασκήνια καθώς η ομάδα προετοιμάζεται για το The Royal Ballet: Live, την πρώτη σειρά ζωντανών παραστάσεων από το The Royal Ballet σε επτά μήνες.

Ελάτε μαζί μας στην μεγαλύτερη Ημέρα Μπαλέτου μέχρι σήμερα.

Δείτε τώρα ζωντανά πατώντας εδώ: https://worldballetday.com/

Δείτε τώρα ζωντανά τις 3 βασικές ομάδες στα players παρακάτω

Μπαλέτο της Αυστραλίας

Μπαλέτο Μπολσόι

Βασιλικό Μπαλέτο

Read 273 times Last modified on Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020 09:14
Like us on Facebook