Ταινία χορού: "Η Ιστορία Μιας Πρεμιέρας"

«Η Ιστορία Μιας Πρεμιέρας» καταγράφει την πρώτη παραγωγή του Μπέντζαμιν Μιλπιέ ως Καλλιτεχνικού Διευθυντή της Σχολής Χορού της Όπερας του Παρισιού, του παλαιότερου θιάσου μπαλέτου στον κόσμο. Η τοποθέτηση του Μιλπιέ, ευρύτερα γνωστού από τη χορογραφία που έκανε για την ταινία «Μαύρος Κύκνος», ήταν μια αντισυμβατική επιλογή και η πρώτη παράσταση μπαλέτου που θα παρουσίαζε αναμενόταν με ανυπομονησία. Η ταινία παρουσιάζει ένα έργο αγάπης και την ομορφιά της δημιουργίας, από τις πρώτες πρόβες μέχρι την πρεμιέρα. Είναι μια εμπειρία πλήρης εμβύθισης που μας επιτρέπει να εκτιμήσουμε τη δημιουργικότητά του, την αφοσίωσή του και όλη τη σκληρή δουλειά που έκανε, η οποία τον οδήγησε να γίνει ο Διευθυντής της Σχολής Χορού της Όπερας του Παρισιού.

Η ταινία θα προβληθεί στην Αθήνα στον κινηματογράφο ΔΑΝΑΟ από τις 13 έως τις 19 Δεκεμβρίου 2018 στις 18:00.


Την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου, μετά την προβολή των 18:00 στο ΔΑΝΑΟ 1 θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση με το κοινό, με τη συμμετοχή του διακεκριμένου χορογράφου και Διευθυντή του Μπαλέτου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Κωνσταντίνου Ρήγου.


Η ταινία θα προβληθεί επίσης
στον κινηματογράφο ΔΙΑΝΑ στο Μαρούσι την Κυριακή 16/12 στις 16:00 & Δευτέρα 17/12 στις 18:00
και στον κινηματογράφο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΝ στην Θεσσαλονίκη από τις 13 έως τις 19 Δεκεμβρίου 2018 στις 17:00.


Οι κάτοχοι της κάρτας Dancetheater Plus έχουν δικαίωμα για 1+1 εισιτήριο δώρο στις προβολές των κινηματογράφων ΔΙΑΝΑ και ΔΑΝΑΟΣ.
Αποκτήστε την κάρτα εδώ
Απολαύστε το εντυπωσιακό τρείλερ και κλείστε εισιτήρια:

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ακολουθήσετε την σελιδά της NEO Films στο facebook: https://www.facebook.com/neofilmsgr/


Read 1770 times Last modified on Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2018 22:59

Follow Us